Време ни е за промяна 155

• 16 123
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Сигме, честит рожден ден!  bouquet Много, много щастливи моменти ти пожелавам и от здраве да не се отървете!
Ама все пак вчера си обещала да почерпиш баничка с боза.  Whistling

Добър ден и честит петък! Grinning

Шоки, ще ходиш ли да даваш кръв пак?

Фели, да ти е жива и здрава майка ти!

# 646
  • Живее на Луната
Сигме, честит празник, нека ръцете ти винаги са пълни с каквото си пожелаеш. Много целувки на малката сладурана  Hug  bouquet

Моме, радвам се че си се поуспокоила, даже вече си пак в духовито настроение. И как беше с Наско, кажи не се скатавай  Mr. Green

Фели, честит празник и на твойта мама, много да я слушате.  Hug

Айде днес само хубави новини вече  Naughty

Миеринко, айде чакаме те да кажеш как върви реколтата  Hug

# 647
  • София
Честит рожден ден на рожденниците !

и добро утро на останалите  Mr. Green

# 648
  • гр. София
Тропче, мисля да си чакам прегледа.  Praynig Praynig Praynig Не искам да изживявам пак тоз ужас като видя следващата стойност.  ooooh!  

# 649
  • София
Сигме,Честит Рожден Ден мила.Много здраве ,щастие и любов ти желая. Весел празник  bouquet                                                                                                

# 650
Сигме, Честит Рожден Ден ! Много здраве и щастливи моменти с твоето семейство ти пожелавам  Hug Hug Hug

Скрит текст:

И моята мама днес има рожден ден! Да ми е жива и здрава, много си я обичам  Heart Eyes

Шоки, стиснати палци имаш от мен, да знаеш.  Heart Eyes fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 651
Сигме от сърце ти желaя много здрaве,семейно щaстие и незaбрaвими моменти със слaдкaтa Лия Heart Eyes Hug Hug Hug

Aз пуснaх едно ПКК и съм готовa зa биопсиятa в понеделник стигa дa не ми мине коткa път и дa не се е спукaл фоликулa  Rolling Eyes

Фели дa ти е живa и здрaвa мaйкa ти и  много дa ти помaгa  bouquet

A относно Миеринкa-тя милaтa беше вчерa болницaтa зaрaди хиперстимулaция
 Tired Стискaм пaлци днес дa сa хубaви новините Praynig Praynig
Миеринко всичко ще бъде нaред  Hug Hug Hug

# 652
Честит рожден ден, Сигме  bouquet да си здрава и щастлива мама, обичана и уважавана жена Hug
Да е жива и здрава и твоята маман, Фели  bouquet
Весел празник на рожденничките, да са не честити  bouquet  bouquet  bouquet
Моменцеее Hug много се радвам че всичко е наред, да няма повече премеждия и почивай повечко Heart Eyes милата, познат кошмар, но важното че бебчето е добре и ти е малко по-спокойно Hug

# 653
 SadМиеринко Hug Hug Hug, дано се размине с големите гадости...то това с големите реколти хич не е за предпочитане, дано всичко е наред Hug

# 654
Сигме! Жива и здрава да си! Честит рожден ден, много щастие, любов, усмивки и сбъднати мечти!  bouquet
Фели, да ти е жива и здрава мама! Да я радвате всеки ден и да я обичате много Simple Smile
Радвам се, че новините за Момето са добри. Hug
Чакаме Миеринчето да се появи, а също и Бюти - дано всичко е наред и щастлив старт на процедурата й още по-щастлив финал й пожелавам!  Hug
Хубав ден на всички!

# 655
  • гр. София
Дейзи, да е жива и здарва майка ти!   bouquet

# 656
Благодаря ти, Шоко  Hug Hug Hug

# 657
Много рождени дни днес. На всички рожденници желая да са живи, здрави и щастливи  bowuu bowuu!!!!

# 658
  • софия
Еййй, ко правите днеска бе, давайте тортите  Mr. Green
Сигме, честит празник! Много щастие, здраве и сбъднати мечти!
Честит празник и на мамите на Фели и Дейзи!

За Миеринката много  Praynig Hug

# 659
И как беше с Наско, кажи не се скатавай  Mr. Green
Да ти кажа, младото си е младо  Blush
Фели, Дейзи, да са живи и здрави мамите   bouquet
Милата Миеринка, дано бързо я възстановят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт