Време ни е за промяна 155

• 16 058
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Фели, Дейзи, честит празник и на вас   bouquet

Ама Миеринката... и какво става при хиперстимулация, явно е сериозно след като е в болница  newsm78

Ванчето продължава да я няма. Ванче бе, обади се  Naughty

# 661
  • гр. София
Да са живи и здрави мамите на Фели и Дейзи   bouquet smile3510

На Миеринката много стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и чакаме Бъти да докладва какво се случва при нея.

Моме, хормоните не прощават никому с еротичните сънища  Joy Joy Joy ма лошо няма.

да и Ванчето не се отчела  newsm78

# 662
Фели, аз знам че майка ти има рд. да ти е жива и здрава, че внуци има да гледа.

Дейзи и на твоята ЧРД

А някой днес чул ли е миеринчето, че се притеснявам за нея  Tired

# 663
Оф, кажете ми какво става при хиперстимулация, че вече и аз взех да се шашкам за Миеринката. Тя спомена онзи ден, че й е зле, ама решихме че е от упойката. Какви са опасностите?

# 664
ами линче, това което съм чела при стимулация оптималният брой фоликули трябва да е 6-10 бр. всичко отгоре има шанс за хипер.
нали си спомняте онова момиче със сто #Crazy какво стана с него  newsm78

# 665
 smile3532

Скрит текст:
Чакам на червен светофар. Циганка с дете на ръце чука по стъклото:
- Ше даваш два лева за детето?
Дадох й. След малко пак чука.
- Кво искаш - викам - нали ти дадох два лева?
- Епа, земи детето, де!

# 666
  • гр. София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 667
  • София
Ехоо, сега сядам на компа. Мерси Ви, че ме мислите Hug Hug
Сигме, Честит празник! Много здраве, късмет и само положителни емоции newsm59  Gift  party023 nbirthday
На Фели и на Дейзи мамите, да са живи и здрави и те  bouquet  bouquet
Моме, радвам се, че си се успокоила, дано бързо изчезне гадното кървене. При мен 3 пъти се появява зацапване, успокояват ме, че било от полипа.....ама като го видя буквално ми призлява ooooh!
Сега лежи и си почивай Peace
Миеринка, дано вече да е по-добре милата Confused Confused
Егати разправиите в болницата заради болничните, много им е зле администрацията и все по-зле става.....след 5 дни разправии едва ми написаха болничен за 7 дни, а не за 30, както ме уверяваха, че може. После се оказа, че не може....
та се наложи да се запиша спешно на ЖК заради болничните....

# 668
Сигмееееее честит рожден ден мила  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ти, майките на Фели и Дейзи, да сте живи и здрави и вие и цялото ви семейство, много щастие, късмет и парички, за да имате спокойствие   bigdance2 newsm59 nbirthday newsm67 newsm38
Давайте пиенето, какво се скатавате  Whistling Whistling Whistling
Браво на Момето, знаех си аз, че всичко ще е наред  Hug Mr. Green
Шоко поздравления за решението  Hug Hug Praynig Praynig
Ако ги взема тоя болничен като пари ще е чудо, продължавам да се разправям с НАП  ooooh!
Ок клиниката ми дойде болничния и "епикризата", която исках за томболата в Зачатие, само дето е служебна бележка и не ми върши работа, в него не пише, че съм с ИЯР, явно ще искам нов. Не знам защо толкова трудно дават епикризи тия доктори  ooooh! Crossing Arms

# 669
На всички рожденници ЧЕСТИТО - да сте здрави и късметлии дълги години!
Сигме  - честито и на теб да Илядиш да се радваш на твоето щуро малко чудо! Hug
Аз започнах деня с попадане в "списъка" и уж чакам обаждане за неделя, което малко ме изнерви, но така ще е ooooh! Ако има и други в СПИСЪКА, да дадат знак, че заедно да си чакаме или пък направо да си се уговаряме за неделя/аххх защо Шефкетова е в отпуска newsm78/ Абе отивам да си направя 2 литра кафе и това е  chef

# 670
  • София
Джаско, на мен болничния ми беше до петък, вчера получих смс, че са ми превели парите.
Много бързо става, теб защо те бавят така...явно счетоводителките нещо са се замотали...

# 671
Е и Какето със същите проблеми  ooooh!
Миеринче дано всичко е наред с теб  Hug Hug Hug Hug Като каза, че повръщаш не ми хареса работата ама си викам дано й се размине  Hug Hug

# 672
  • София
Забравих да кажа, че вчера в клиниката закъснението за Стаменов беше 3,5-4часа.....такова чудо и толкова лудница не бях виждала досега.....тоя конвеир до нищо добро не води #Cussing out

# 673
Забравих да кажа, че вчера в клиниката закъснението за Стаменов беше 3,5-4часа.....такова чудо и толкова лудница не бях виждала досега.....тоя конвеир до нищо добро не води #Cussing out
АБСОЛЮТНО!!!!!

# 674
Вчера нали ви казах, че аз влезнах към 22:30, имаше още поне 10 жени за преглед, сега ми казаха, че докторът е работил до след полунощ  ooooh!
Опитват се да ни обърнат на всички внимание, за което не ми стигат думите да изразя благодарността си.

Общи условия

Активация на акаунт