Време ни е за промяна 155

• 16 053
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Вчера нали ви казах, че аз влезнах към 22:30, имаше още поне 10 жени за преглед, сега ми казаха, че докторът е работил до след полунощ  ooooh!
Опитват се да ни обърнат на всички внимание, за което не ми стигат думите да изразя благодарността си.
Съгласна Моме, но не може така егати не е нормално. Нови ли да не приемат, още доктори ли, то не е човешко, те нямат възможност да си вземат въздух. Направо да спят в клиниката, на там вървят нещата   bouquet

# 676
  • София
Моме, ама дали в 12.30 е бил адекватен и сутринта в 7.30 отново адекватен за пункциите....
не ми харесва този конвеир хич Naughty Naughty

# 677
е нали взимат нови лекари. ама всички искат при старите  newsm78

# 678
  • София
е нали взимат нови лекари. ама всички искат при старите  newsm78
аа, аз вече ще си се записвам при Райков.
Иначе за стимулация и аз бих си държала на Стаменов Peace

# 679
Ванчеее, няма да изчезваш вече така, че...  argue

Този порочен кръг в тази клиника не знам как може да се пресече... накрая да не се окаже, че самите доктори ще имат нужда от доктори, за да се възстановят  Tired А си представям и Бъти от сутринта до полунощ как е изкарала в клиниката  ooooh!

# 680
Забравих да кажа, че вчера в клиниката закъснението за Стаменов беше 3,5-4часа.....такова чудо и толкова лудница не бях виждала досега.....тоя конвеир до нищо добро не води #Cussing out
Значи да започна да се подготвям психически Rolling Eyes момичета как протича прегледа на 2-3 ден/защото досега съм била само на ЕЦ/, ако изобщо ми се обадят де newsm78

# 681
  • София
Ванчеее, няма да изчезваш вече така, че...  argue

hahaha hahaha Hug Hug

# 682
Там е работата, че всички искаме най-добрите лекари, нормално е.
Хайде, да ви почерпя за днешните празници http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0% … 0855.html#gallery

# 683
  • София
аз на един трансфер докато чаках стаменов психоложката ми сподели че масово си спят в клиниката, нямало смисъл просто да ходят насам натам, сега вече и ресторант си имат  ooooh!
решението е още лекари, поне да разтоварят някои дейности при тях.
колкото и да мрънкаме почти навсякъде уж един лекар те следи, ама всъщност не е баш така, поне с такива впечатления оставам от прочетеното.

# 684
това напълно отговаря на тезата- доктора ще те оправи  hahaha

извинете за лигнята  Whistling

# 685
  • София
решението е още лекари, поне да разтоварят някои дейности при тях.
тъпото е,че Вожда вчера отиде да слага лекарства и да прави цветни снимки и остави Райков да назначава стимулации......в което не виждам логика, ама никаква....

# 686
Моме, ти си набрала инерция от тази нощ и няма спиране, а  newsm53

# 687
  • София
то и Михова прави снимки, пък за час се чака повече от месец  ooooh!

# 688
 Whistling Не се гаси туй, що не гасне.....

# 689
  • софия
Ко стана с тортите  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт