Време ни е за промяна 155

• 16 034
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Киризих Лийчето в другата тема Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чудна е Heart Eyes
мда,с  рокля  Mr. Green
тук не ни  я показа обаче  Crossing Arms

# 721
  • София
Киризих Лийчето в другата тема Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чудна е Heart Eyes
мда,с  рокля  Mr. Green
тук не ни  я показа обаче  Crossing Arms
мдаа, жъТа роклА Heart Eyes
ама ЦРУ дебне навсякъде Mr. Green

# 722
 hahaha
щото оня ден ви я показвах-да не досаждам
ето я

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 18:36 от sigma

# 723
  • София
едни обувки да вземеш на това дете  Mr. Green

# 724
нее роклята е бяла, а чорапогащника и бодито са жълти

имаме обувки, ама вкъщи е по чорапи

# 725
  • гр. София
Пу-пу красавицата сладка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 726
Много е готина  Heart Eyes Heart Eyes

# 727
аз ходих на мамолог в клиниката и съм доволна

# 728
Ей, много е сладка наистина. Ама кажете не прилича ли на това, дето си облизва пръстите. За мен са си направо еднакви  Grinning

# 729
Сигме, много е пораснала Лия, и все по хубава става. Красавица с тая рокличка. Момиченце Heart Eyes

# 730
Сигме страхотна е принцесата. Пупупупупупъпъ

# 731
  • София
Аз съм вземала Фемара от Щерев, но нямам идея дали е денонощна аптеката, помня  че при тях цената беше най-изгодна тогава/преди година и половина/! Rolling Eyes

в Щерев има, но аптеката работи мисля до 20 часа, със сигурност не е денонощна

Лия е сладурка Simple Smile

# 732

и като е толкова зле положението да беше писала тука , щяхме да ти изпратим лекарството с куриер  Peace
ами аз веднага ви пиша. Прибрах се с автобуса в 1 на обяд. До 1:30 ходих да давам кръв за СПИН, хепатит и бла-бла-бла, и веднага хукнах по аптеките.

Сигме, ЧРД  bouquet
Да си здрава да се радваш на щерката  Hug

# 733
Да Ликунче, Перси каза полип и аденомиозии. Ама като не разясни и аз като попитах трябва ли да се притеснявам, тя каза не и затова бях спокойна. Ама сега като чета, че тая гадост се появява пак и ако не се лекува се разпространява и може да се стигне до махане на матка   Shocked Само не разбрах какво й е отношението към закрепянето на ембриона  newsm78, "доброкачествено разрастване на тъкан от ендометриума в миометриума (мускулният слой на стената на матката)".

# 734
Сигмеееееее, ще я схрускам, мъничката сладка душичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesстрахотна е, прелест Hug пу-пу, да е здравичка и щастливо детенце Hug

Общи условия

Активация на акаунт