Време ни е за промяна 155

• 16 037
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • гр. София
Бъти, няма ли някоя репродуктивна клиника в Стара Загора там да дириш лекарството?  newsm78

# 706
  • София
Бъти, бях с фемара и мерионал септември от 2ри ден на МЦ
октомври бях на Клостилбегит и менопур , от 3ти ден на МЦ като първото хапче го изпих вечерта към 18-19 часа (беше ми вечерен прегледа)

и по принцип за тази стимулация докторката ми беше казала, че трябва да ме започне до 5ти ден на МЦ

но най-добре се обади на спешния да попиташ все пак.

и като е толкова зле положението да беше писала тука , щяхме да ти изпратим лекарството с куриер  Peace

# 707
  • Живее на Луната
Бъри, някой да ти го купи от София и да ти го прати по някой автобус например. Това се сещам като най-бързо.  Hug

# 708
  • София
иначе моята последна стимулация беше с аримидекс/то е почти същото като фемара/ и меногон, пак за подобна ще настоявам.
но не знаех че по фонда може с хапове  newsm78

# 709
  • София
е не може, тя затова е трябвало от аптеката да си го купи,ако правилно съм разбрала newsm78

един едниствен път направих тази глешка да реша да си купувам лекарства от нормална аптека, и ударих на дърво, ама тогава още бях неука та да видите как се изсрелях към малинов тогава в 10 вечерта за прегнил.
от тогава квото и да ми дадат само от аптеките на клиниките купувам, поне със сигурност имат лекарствата:)

# 710
  • софия
егати тъпото  Rolling Eyes
и кво ся, секретарките ли трябва да трепем да не си изпускаме стимулациите  ooooh!

# 711
  • София
Може ли само да се включа да кажа колко много се радвам за Ванчето - следя ви от година /а може и повече  Crazy / и съпреживявам всичко с вас, другарки по съдба. С много, много стиснати палци й пожелавам успешен финал с 2 прекрасни бебчета на финал. Моето съкровище спи кротко в креватчето си - резултат от дългата борба. Като се сетя какви притеснения и очаквания бяха - колко фоликули, стойности на хормони, колко яйцеклетки, колко са се оплодили, трансфера, ТЕСТА ... После се почва ден след ден да се молиш да изкараш до края: сърчице, биохомичен, фетални морфологии.
Много стиснати палци за всички други момичета!
много ти благодаря за пожеланията Hug Hug
И на теб прекрасни емоции с детенцето, пък може да се наредиш на опашката и за второ Wink Wink

# 712
Ами то излиза, че Бъти е трябвало да остане в София и на сутринта да се върне в аптеката на клиниката, за да си го осигури. И другия вариянт е наистина да се пращат по куриер. Егати, дано не си изпусне месеца ooooh!

# 713
  • София
Бътински, много тъпо наистина.
Четох, че има някаква репродуктивна клиника в Стара Загора- клон на Малинов май беше, там дали нямат? Или пък в Селената в Пловдив?

# 714
  • София
Ами то излиза, че Бъти е трябвало да остане в София и на сутринта да се върне в аптеката на клиниката, за да си го осигури.
или от някоя друга аптека в София newsm78

# 715
Бъти кво да ти кажа и аз съм брала такива ядове. В нашия тъп град преди години нямаше дори естрофем  ooooh!, с поръчка. Аз вече ги научих, от аптеката дето купувам вече има  Mr. Green
Записах час за мамолог във вторник, може с направление. Сега супер се спекох за тая аденомиоза, кой ме би през пръстите да чета из нета  #Crazy ooooh! Освен че, е супер гадост, не знам дали може да се изкара с нея бременност  Shocked
А иначе тригуните станаха супер   chef

# 716
Джаси, сигурно ли е вече, че го имаш това?

# 717
  • София
А иначе тригуните станаха супер   chef
eat eat

# 718
  • София
Киризих Лийчето в другата тема Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чудна е Heart Eyes

# 719
Аз съм вземала Фемара от Щерев, но нямам идея дали е денонощна аптеката, помня  че при тях цената беше най-изгодна тогава/преди година и половина/! Rolling Eyes
Джаси, сподели после за мамолога, че и аз искам да се запиша

Общи условия

Активация на акаунт