Време ни е за промяна 155

• 16 046
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Решението е единствено в наемането на нови лекари, но както казва Сигмето, всеки си иска старите лекари и особено вожда-слънце. Според мен трябва строго да си разпределят графика и пациентите през деня съобразно манипулациите, всеки пациент се пада при този, при който те са преценили и това е. Ако някой пациент толкова се затръшка за вожда да седи да си го чака или да си сменя клиниката. На мен когато са ми се падали Перси и Шефкетова, никога не съм мрънкала, нито бих оспорвала решенията на вожда кой да ме преглежда или да ми извършва дадена манипулация.

# 691
Като не искат да черпят пиене, да почерпя аз  Mr. Green

# 692
Може ли само да се включа да кажа колко много се радвам за Ванчето - следя ви от година /а може и повече  Crazy / и съпреживявам всичко с вас, другарки по съдба. С много, много стиснати палци й пожелавам успешен финал с 2 прекрасни бебчета на финал. Моето съкровище спи кротко в креватчето си - резултат от дългата борба. Като се сетя какви притеснения и очаквания бяха - колко фоликули, стойности на хормони, колко яйцеклетки, колко са се оплодили, трансфера, ТЕСТА ... После се почва ден след ден да се молиш да изкараш до края: сърчице, биохомичен, фетални морфологии.
Много стиснати палци за всички други момичета!

# 693
  • София
Честит Рожден Ден, на рождениците!  baloni

Моме, дръж хоризонтално и без младоци отгоре, че предизвикват контракции  Wink!

# 694
Благодаря за пожеланията  Laughing
Честито и на Дейзината мама   bouquet

Шътки, яж банбони сега, че нямам време с друго да черпя. Моите юнаци ми вадят душата днес с капризи  Whistling

# 695
  • гр. София
Вкъщи има мишенце, то си гризка сиренце.   tooth tooth tooth

# 696
  • София
Фели Дейзи честит рожден ден и на вашите мили майчици, да са живи и здрави , да ви подкрепят и да се радват с авс  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

не знам малко ли са докторите или просто са повечко пациентите вече, аз лично познавам вече около10 момичета премедтили се преди месец два от други клиники при вожда, така че....проблема с чакането си остава.

# 697
  • гр. София
Максче, какво да кажа аз след като веднъж за резултат от биопсия ме записаха при Шефкетова. Беше много мила и внимателна, ноооооо ме прати отново на хистероскопия за махане на миома и аденомиоза, след като последните 7 месеца имах 3 хистероскопии, 1 лапароскопия и една коремна операция /на която лично тя беше с Вожда/. Излезнах ей така  Shocked
Мъжа ми влезе при Вожда и той се развика, че лично ще се разправя с всеки който посмее пак да ме ровичка, а ако пак ме запишат за друг лекар просто да отивам при него даже без час. /което няма да направя щот ме е срам да нахалствам/

# 698
  • гр. София
Според мен в много от случайте от администрацията решават кой при кой лекар да запишат, а те не трябва да взимат тези решения. В крайна сметка след 2 дни бях на преглед при Вожда, просто загубих и времето на Шефкетова. Много е тъпо това положение.

# 699
  • София
Да ,кофти е това с чакането,но предпочитам да ме преглежда Вожда и той да решава какво ще правим.След толкова години чакане и неуспешни опити ще си чакам колкото е необходимо.А за часовете -винаги са ме питали ,дали искам при друг лекар  или при Стаменов.Направила съм своя избор и мисля ,че съм при Моят Доктор.  bouquet Peace

# 700
Здравейте,

Направо пиша без да съм чела.
Чак сега се добирам до компа.
На някой да са му изписвали Фемара в комбинация с Пурегон?

Вчера към полунощ ми мина прегледа. Изписаха ми за 3 дни Пурегон по 400 единици и Фемара 2,5, която първо казаха да взема от тяхната аптека, а после се усетиха, че не работи по това време и казаха, че може и от друга аптека да си купя лекарството. Трябвало още вчера вечерта да го почна, но нямало как - да съм почнела днес. Днес се прибрах на обяд в Стара Загора и тръгнах да издирвам въпросното лекарство. Ами никъде го няма. Честно ви казвам, още не съм почнала, но ще се побъркам. Да ми бяха казали поне, че само в тяхната аптека го има и да се върна на сутринта там. Сега от една от нашенските аптеки ми казаха, че ще ми го поръчат, но най-рано утре към обяд ще го има.
Не знам какво да правя? Капарирах го, пък дано дойде.
Мислех да се обадя на спешния да ги питам, но ММ ме спря и каза, че така или иначе нищо друго не може да се направи. Те са ми го изписали за 3 дни и половина да го пия, а аз реално ще закъснея с ден и нещо...

Акушерката омрънка орталъка как можело да ни запишат за следобед и как нямало да има време да се наспи. Не можели да се преборят със секретарките....

# 701
  • София
според мен е късно да го започваш утре, звънни все пак на спешния  Rolling Eyes

# 702
  • София
бъти  Hug Hug Hug Hug
 незнам какво да те посъветвам на мен досега винаги са ми почвали стимулациите от 3 ден на мц, но при всеки е индивидуално, мисля че бамба те е посъветвала правилно. Hug

# 703
а мойта на 2 ден, че цикъла ми е много кратък

# 704
  • София
Сигме , честит рожден ден   bouquet
от здраве да не се утърваш , а малката принцеса да изпълва с радост дните те !

и на Дейзи и Фели честити рожденнички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт