Време ни е за промяна 155

• 16 074
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Сигме, от вчера почнахме месното и го яде. Днес с жълтък изяде половината с триста зора.
Сменям асортимента, сложих и масло обаче не го ядат и двамата и вече не слагам. Зора ми е да минат на пюрета и каши, да остане млякото само сутрин и вечер.
Пробвах да го държа гладен, обаче е голям инат и го съжалих и му дадох мляко  Whistling

# 76
  • София
шоко казвам им ама на не ме слушат, те нали рогати и все с рогите напред hahaha Joy Joy Joy Joy

# 77
  • гр. София
Да си слагате розовите очила, ей!  Naughty

# 78
Благодаря за стиснатите палци! Hug  bouquet

Моят втори инвитро опит приключи с абразио, защото вчера се установи, че сърцето на ембриончето е спряло. Много ме беше страх от тази манипулация и имах нужда от малко палци, защото нали форумът е сила. Grinning
Та всичко мина успешно.

# 79
Хопче  Hug Cry

# 80
  • гр. София
Хопче, много съжалявам!  spoko  Hug

# 81
хопче  Hug Tired

# 82
  • СОФИЯ
Благодаря за стиснатите палци! Hug  bouquet

Моят втори инвитро опит приключи с абразио, защото вчера се установи, че сърцето на ембриончето е спряло. Много ме беше страх от тази манипулация и имах нужда от малко палци, защото нали форумът е сила. Grinning
Та всичко мина успешно.

Ехххх ..... Hug Hug Hug Hug Hug
душичка  spoko spoko spoko spoko

# 83
  • В сърцето на любимия човек
Хопче - много съжалявам  spoko

# 84
Тъжно Тръти, ще бъдеш много щастливо  Hug Hug Hug
И аз преживях същото миналата година лятото, обаче намерих сили и след няколко месеца направих опит и той взе, че излезе успешен.
Ще се случи чудото  spoko hug hug

# 85
Тропче, много, много съжалявам  spoko spoko spoko Дано да е последното лошо нещо, което се случва, искрено се моля за това!

# 86
Ееех, Хопче... Добре де някой ще ми даде ли логично обяснение на тези идиотщини?! Аз не съм чула досега, нормално забременелите жени да имат такива проблеми - биохимични, спрели сърчица, кухи яйца... Само при инвитро бебетата ли се случва, имам чувството, че всяка трета жена с инвитро е с такъв проблем... Егати, не ни стигат другите неща....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 87
линче, не си права- има и при спонтанно забременелите и кухи яйца, и спонтанни аборти и биохимични.

# 88
  • София
Хопче Hug Hug
Фели, ми и децата са инат, като тебе ма, явно тия пюрета не им харесват, пробвай с друг вид Whistling Whistling Whistling
Тите, честита ти облигация- айде да ти е на късмет  bouquet  bouquet
Моме, имам разни- прегръщам цукалото от време-навреме, гадене почти постоянно. Това не ме притеснява, но като имам зацапване и болки откачам. Зацапването било уж от полипа.

# 89
Ооо, Ликунче, и при спонтанно забременяващите има такива случки, колко такива теми из форума - за жени, опитващи се да забременеят след спонтанен аборт или биохимична.

Общи условия

Активация на акаунт