AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 763
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Реге, благодаря ти   bouquet

Шик пинк е от новато, което бяха 2 за 6,90 в К16.
От УКР Шика ми е много тъмно и плътно, не ми стои добре.

Харесвам Twinkle Pink и Frozen Rose от УКР е Forever Pink от дълготрайните.

Колебая се между Toasted Rose, Pout, Proper Pink.
Кое е от моята гама, не мога да разбера. От много линкове, които пуснахте тук си харесах първото, но в каталога ми червенее, а аз не обичам червенеещи розови, по- скоро телесно розови обичам.

И молива Пинк кашмир си харесах.

След сполучливото попадение с новото дори нямам нужда, ама ме изкушава офертата за червило с молив  Blush

# 286
Има ли вече снимки на К 02/2014,любопитна съм?

# 287
  • Стара Загора

Много любопитстваш, а малко четеш. Twisted Evil

Разглеждах каталог две днес ( ще го кача тези дни за тези които са любопитни )  и там я има пяната за вана със смокиня. Отново на удивителна (!) за 5,50

# 288
Аз пък ще чакам и К1  Embarassed

# 289
  • Стара Загора

Е, той от кога е качен. Има го на първа страница в другата тема.

# 290

Много любопитстваш, а малко четеш. Twisted Evil

Разглеждах каталог две днес ( ще го кача тези дни за тези които са любопитни )  и там я има пяната за вана със смокиня. Отново на удивителна (!) за 5,50

ДА,благодаря!

# 291
# 292
Привет,момичета! Хaресвате,ли ТТА Аmour? Mисля,да си направя подарък!

# 293
# 294
  • Варна

Майка ми е много доволна от Naturals шампоан с авокадо и макадамия. Много се изненадахме, защото обикновено използва по-скъпи марки и все се мръщи.  Grinning

И аз си го поръчах, но на мен лично по- ми допадна зеления от тази серия, с коприва и репей, той е разкошен  Peace
И аз се поръчах шампоана с авокадо и макадемия в комплект с терапия (стр.195),само че не разбрах как се ползва тази терапия,като балсам ли  newsm78

# 295
Da, нанасяш върху влажна коса , постоява от 1 до 3 мин, може и повече-колкото решиш, отмиваш. На кутията отдолу пише: хидратираща маска за коса с макадамия и алое.
Вместо балсам ползвам този вид маски/суфлета.

# 296

Пропер пинк е един наистина много странен цвят. Без мостра не бих го препоръчала на никого.
в началото изпаднах в чуденка кой въобще би го ползвал. Червилото е изключително светлорозово- белезникаво  без шимър, даже няма сатенен завършък.. чак прилича на ДФТ с розовеникав цвят. После четох, че се използвало при екстремно белокожи със светли устни за допълнително изсветляване за да се подчертае по-силен грим на очите. Предполагам за някоя скандинавска богиня би било красиво, но за нашите ширини не с амного тези, които биха го ползвали.

аз на твое място не бих се ориентирала по снимките в каталога. Много често представата за цвета се изкривява напълно. особенно като имам мостра и гледам снимката на червилото в каталога  Confused.

# 297
Здравейте, миналата кампания си поръчах комлект "Перфектни вежди",ама ги нямаше...Пишеше,че ще са съхранени за тази кампания. Пуснах поръчка, но отново пише ,че ще са съхранени за следващата поръчка.Дали да се надявам,че ще дойдат?

# 298

Пропер пинк е един наистина много странен цвят. Без мостра не бих го препоръчала на никого.
в началото изпаднах в чуденка кой въобще би го ползвал. Червилото е изключително светлорозово- белезникаво  без шимър, даже няма сатенен завършък.. чак прилича на ДФТ с розовеникав цвят. После четох, че се използвало при екстремно белокожи със светли устни за допълнително изсветляване за да се подчертае по-силен грим на очите. Предполагам за някоя скандинавска богиня би било красиво, но за нашите ширини не с амного тези, които биха го ползвали.

аз на твое място не бих се ориентирала по снимките в каталога. Много често представата за цвета се изкривява напълно. особенно като имам мостра и гледам снимката на червилото в каталога  Confused.

Аууу, добре че писа, не съм скандинавка, още по- малко богиня   Mr. Green
А Pout ...как е то, най- лесно ще е да е нещо пробвано, ама не ми се повтаря  Confused
Няма време за мостри...

# 299

Аууу, добре че писа, не съм скандинавка, още по- малко богиня   Mr. Green
А Pout ...как е то, най- лесно ще е да е нещо пробвано, ама не ми се повтаря  Confused
Няма време за мостри...
[/quote]
Pout е приятен мноооого бледо розов цвят, в този каталог снимката не си отговаря, но погледнах в каталог 01 - там е доста сполучливо предадено, на стр. 44.  bouquet

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 15:42 от Luisi

Общи условия

Активация на акаунт