AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 565
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Аз снощи писах мнение за Айса. В блога можете да видите.
Хареса ми на мен. И се оказа доста траен - пръснах 2 пъти на сгъвката около 18,30 и на сутринта като станах (в 6) още го усещах леко.
Свежак е, но има нещо ледено в него. Laughing

# 361
  • на североизток от Рая
В последните месеци се лансира мнението,че сегашният Тудей няма трайността на Тудея отпреди години.
Траен и особен аромат, според мен.  Не съм му почитател, не бих го купила, защото , според мен , е за възрастни жени.
Това казано в резюме.

Предвид резюмето ти да запитам кога една жена е вече възрастна?!
 Не мисли, че се заяждам, но аз станах на 40 години, зачудих се дали попадам във възрастта, в която мога да го ползвам. Нищо, че го имам от най-малко 4-5 години.  Crazy

Ивче, аз пък не харесах Айса. А очаквах друго. Заради това `айс` го взех. Има бели цветя, те не ми допадат. И как усещам най-вече това, което не ми харесва.  ooooh!  А пък за трайността му потвърждавам твоите думи - много траен, много.

# 362
Ивче, аз пък не харесах Айса. А очаквах друго. Заради това `айс` го взех. Има бели цветя, те не ми допадат. И как усещам най-вече това, което не ми харесва.  ooooh!  А пък за трайността му потвърждавам твоите думи - много траен, много.

и върху мен никак не стана свеж.... аз лично го усетих като клон на Тудей - да потвърждавам че е с много бели цветя. Не беше това което харесвах в него преди но сигурно е то възрастта и смяната на възприятията.

# 363
  • Стара Загора

и върху мен никак не стана свеж.... аз лично го усетих като клон на Тудей - да потвърждавам че е с много бели цветя. Не беше това което харесвах в него преди но сигурно е то възрастта и смяната на възприятията.

Да, бели цветя и мускус. На мен също на моменти ми е странен, но ми хареса. Имам един Орифлеймски - Елви Уайт Меджик, той е нещо подобно, дори май нямаше толкова цветя в него. newsm78

Лав Пулс обаче е същ Кристал Аура за мен. newsm78

И този Pretty Glamorous ми хареса, също за парите си е с добра трайност. Топъл ванилено шоколадов аромат усетих, макар че май шоколад в него няма.

Premier Luxe също ми хареса, но въобще не ми е бабешки и ретро, дори ми идва лек. newsm78 Crazy
Но то какво ли не е минало през ръцете ми. Бих си го взела.

Раре Даймънд и той ми е траен - до сутринта пак се усещаше, дори ще си го взема от този каталог. От типа на Pretty е, но по-изтънчен каче ли.

А Тумороу, за който писах преди, че ми е бил като мухозол - връщам си думите назад. Премиер Лукс долу горе е с неговата сила. Но и двата не са ми достатъчно плътни. Явно с времето все повече ми се променя вкуса. #Crazy

# 364

Premier Luxe също ми хареса, но въобще не ми е бабешки и ретро, дори ми идва лек. newsm78 Crazy
Но то какво ли не е минало през ръцете ми. Бих си го взела.

Peace подкрепям

Получих възможност да се пръсна от бутилка. Разбрах че за да имате мнение за Лукс не трябва да се ориентирате нито по ароматната страница, нито по мострата, дори пръснатото върху капачката на бутилката звучи различно. Върху мен се разви на 180 градуса- стана много свеж , на моменти с нещо краставичено ... някакви хладни цветя , дори мента. Беше студено време и в него нямаше нищо сладко нито ориенталско ... Само в самото начало беше за кратко "пудрен" и стоящ близо до кожата. КАто трайност беше екстра 4 часа интензивно, от там още 4 свеж шлейф. Направо все едно обсъждаме рзлични парфюми, толкова е в разрез мнението ми от това на всички.

# 365
Моите възприятия за парюмите, които обсъждате често е също доста различно от "общото". Пък и за толкова години продажби и употреба на едни аромати от мен и от клиентки, /които са ми приятелки  и познавам добре/ , мога да кажа, че например LBD върху мен и върху клиентка ухае съвсем различно. Да, има някакъв общ характер, но се развива различно и трае различно.

ПП Най ми е гот, като вляза в стаята на колежки и там ухае на Ейвън.  Grinning

# 366
 Simple Smile На в-са: 40-годишните хич не ми влизат в графата "възрастни".Над 60г. може би, макар че има дами и на 65г., които пак не възприемам като възрастни, и други, които още на 55г. ми се струват възрастни - най-вече по дух.
При мен Тудей се поръчва от жени около 60г. Оттам подсъзнателно свързвам аромата с тази възраст.

# 367
Според мен аромата и възрастта нямат нищо общо. Това е въпрос на възприятие, на вкус. Въпросният Тудей го харесвам още от времето когато бях на доста преди 40 години /взех го когато излезе в началото/, но и сега след 40 го харесвам. Майка ми и племенника ми харесват аромат, който пък сина ми не харесва, а племенника и сина ми са на близки години. Така че според мен връзката аромат-възраст е съвсем неприемлива. Да не говорим, че понятието "възрастен" е много относително и се променя с напредването на годините.

# 368
  • на североизток от Рая

Simple Smile На в-са: 40-годишните хич не ми влизат в графата "възрастни".Над 60г. може би, макар че има дами и на 65г., които пак не възприемам като възрастни, и други, които още на 55г. ми се струват възрастни - най-вече по дух.
При мен Тудей се поръчва от жени около 60г. Оттам подсъзнателно свързвам аромата с тази възраст.

bowuu

Според мен аромата и възрастта нямат нищо общо. Това е въпрос на възприятие, на вкус.  Да не говорим, че понятието "възрастен" е много относително и се променя с напредването на годините.

Peace Peace Peace

ПП Най ми е гот, като вляза в стаята на колежки и там ухае на Ейвън.  Grinning

Вече са ми дотегнали почти всички аромати. И не ми  е кеф да ги усещам. А за нещо ново и непознато умирГам.

# 369
  • София
Искам да похваля този лосион за тяло. Много добре попива и хидратира. Освен това като се намажа и кожата ми наистина блести и то за дълго време. Онзи ден дори се изкъпах и след това пак блестеше! Супер е. Peace
Скрит текст:

# 370
Нелка, на теб харесва ли Тудей? Колебая се между него и Айс-а  newsm78

# 371
  • на североизток от Рая
Нелка, на теб харесва ли Тудей? Колебая се между него и Айс-а  newsm78

Аз за Тудей съм говорила мнооого. С него срещата ни беше силна, дългожелан парфюм беше за мен, защото по времето, когато го купих, поддържаше висока цена и не си го купувах. А като го купих, сякаш криле ми поникнаха от кеф. Да, ама ми причиняваше главоболие. Идваше ми тежък, пък явно и много пръсках. Отказвах се от него, прибирах го, вадих го отново и пак пробвах, но главоболие винаги ми причиняваше. Мина известно време и пак го пробвах, тогава явно бяхме дорасли един за друг. Е, и поостаряла съм била вече явно  Joy и спря да ме боли глава. Та сега мога да го ползвам без проблем, обаче пък ми е омръзнал. И като го усетя на жени, не ми създава приятни усещания. Като нещо, което ти е дотегнало да виждаш, да чуваш...Сякаш сме изхабени един за друг. А сега в студа му  е времето при мен. Тогава най-много се носи, на талази чак. Подсети ме за него, може да го пробвам, но съм на съвсем различна вълна тези дни.
 Имам над 20 пробички от най-различни парфюми. Crazy Party А днес получих и един неочакван подарък от една дама, парфюм, за който дори не съм мечтала. А вече го имам.

Скрит текст:
  Heart Eyes

# 372

Предпочитам лек блясък, сатенено и перлено звучи чудесно  Heart Eyes

съжалявам за закъснението но ето това което бих могла да ти предложа от ейвън , не че е много ранообразно. Ще ти поствам снимки на една съща дама. така ще ти е по-оринтировъчно и отклоненията ще са минимални- все пак за едни устни става въпрос.

За снимките благодарности на Мурсик Марина- професионален визажист.

1. Червила моисчър седъкшън - цвят софт пинк

2. Червило плумп поут цвят  пинк фрииз , снимки от тук

http://irecommend.ru/content/i-bez-obema-ya-ei-dovolnafoto-ottenka-rozovyi-inei

2. Червило Ултра

Тоастед розе

Поут  

Карнейшън ми се струва че ще ти една идея по ярък - ето го как стои на същата дама

Блаш нюд също един нелош розово нюдов оттенък

И накрая Абсолют кисс виждам като подходящи два цвята :

Лови Дови пинк

и тук

И пинк Пранс

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 09:52 от _re_ge

# 373
Мнооого изчерпателно   bouquet
Първото съм го имала, много си го обичах.
Pout си харесах май  newsm78, идеята е да комбинирам с молив, затова се спирам на УКР   Peace

# 374
  • София
Аз си взех молива Pink Cashmere - някой май питаше за него. Светло розово, но наистина розово, не убито тип нюд, за мен е съвсем леко перлен може би, доста по-светъл от Mystery mouve-а.

Общи условия

Активация на акаунт