AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 375

А днес получих и един неочакван подарък от една дама, парфюм, за който дори не съм мечтала. А вече го имам.

Скрит текст:
 Heart Eyes

Нелко , мъжката мандрагора унисекс ли е?

Но тя щом е унисекс не е мъжка, що съм останал с такова впечатление пък аз че  е мъжка...

П.С. Образовах се от интернет , формата на бутилката е различна за парфюмна вода е одеколон. Ама съм заплес и аз.

# 376
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте дайте мнение моля за
1.нокторезачка
2. ръкавици за смарт фон топли ли са
3.ролона хубав ли е
мерси много чакам отзиви за да поръчам
ОТ САЙТА ЛИ Е по изгодно или от представител

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 12:22 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 377
  • велико търново
Момичета препоръчайте ми козметика за мъж ?
Може би крем за лице и нещо друго.
Благодаря предварително  bouquet

# 378
Аз си взех молива Pink Cashmere - някой май питаше за него. Светло розово, но наистина розово, не убито тип нюд, за мен е съвсем леко перлен може би, доста по-светъл от Mystery mouve-а.

Аз питах  Peace Става ли за нашето червило Пинк Шик ?

# 379
1.нокторезачка
2. ръкавици за смарт фон топли ли са
3.ролона хубав ли е
мерси много чакам отзиви за да поръчам
ОТ САЙТА ЛИ Е по изгодно или от представител

1. Розовата нокторезачка е много хубава. Изглежда малка на снимките, но не е. Не знам дали на мен просто  ми попаданала читава такава. мислех да  поръчам още една-две.
2. Ръкавиците са смарт фоните са 100% изкуствени, доста тънки и не са и много големи та свободно стават на женски ръце... точно "топли" не бих ги нарекла.
3. За кой РОЛ_ОН става въпрос? Ако е за рол-оните за тяло, на мен ми съхнат доста дълго и това им е основния недостатък. Някъде четох отзив на една дама която за да предотврати цапането на дрехи поради мокротата слага Рол-она вечер след баня. Не съм опитвала но е разумна идея. От рол-оните на Ейвън кеър аз лично правя алергия... дъщеря ми обаче е ОК с тях.  

Цените в каталозите на сайта на ейвън и в тези раздавани от представителите са едни и същи. от едно определено време ейън правят кампанийни предложения в интернет отново на страницата. Тези предложения са валидни за всички и всеки купувач може да ги поръча с кода който е даден,  отново на представителя си. С всичко това искам да кажа че такава разлика не съществува .

# 380
мерси много за изпотяване рол она ,може ли да ми препоръчате хубав тоник подхранващ мерси

# 381
  • София
Аз си взех молива Pink Cashmere - някой май питаше за него. Светло розово, но наистина розово, не убито тип нюд, за мен е съвсем леко перлен може би, доста по-светъл от Mystery mouve-а.

Аз питах  Peace Става ли за нашето червило Пинк Шик ?

Да, определено мисля, че става. Една идея по-светло е сякаш, но тоналността е много сходна.

# 382
мерси много за изпотяване рол она ,може ли да ми препоръчате хубав тоник подхранващ мерси
Е, не! Не мога да се въздържа. Това въпрос ли е? Отговор ли е? Препинателни знаци, словоред тези неща въобще не ги ползвате ooooh! сигурно е от адреналина.
Ако някой успее да разкодира поста ви, нека да ви отговори. Crazy

# 383
Е, не! Не мога да се въздържа. Това въпрос ли е? Отговор ли е? Препинателни знаци, словоред тези неща въобще не ги ползвате ooooh! сигурно е от адреналина.
Ако някой успее да разкодира поста ви, нека да ви отговори. Crazy

госпожо кой ви кара да четете, пиша от телефон, кърмеща и кака която иска да пише. и тя с мен.  гледайте си вашето писасне, аз получих изчерпателни отговори , за което благодаря.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 08:08 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 384
Здравейте, дами!
Интересувам се дали парфюмът Rare Sapphires би ми харесал, при положение че с удоволствие използвам Абсента на Кристиан Лакроа и Малката черна рокля. Няма къде да го пробвам, а ми е интересен по описание. Почти всички, включително тук, пишат, че е много необичаен, а на мен ми се иска точно нещо оригинално с подчертано дървесни нотки - цветно-мускусни аромати си имам предостатъчно.
Още няколко насочващи въпроса - има ли плод на смокиня, усеща ли се кедърът, прави ли шлейф?
Благодаря предварително!

# 385
Здравейте, дами!
Интересувам се дали парфюмът Rare Sapphires би ми харесал, при положение че с удоволствие използвам Абсента на Кристиан Лакроа и Малката черна рокля. Няма къде да го пробвам, а ми е интересен по описание. Почти всички, включително тук, пишат, че е много необичаен, а на мен ми се иска точно нещо оригинално с подчертано дървесни нотки - цветно-мускусни аромати си имам предостатъчно.
Още няколко насочващи въпроса - има ли плод на смокиня, усеща ли се кедърът, прави ли шлейф?
Благодаря предварително!

специално си поръчах мостра на Rare Saphires защото много ми хареса описанието на една млада дама списваща тук. Като я получих обаче се оказа че това въобще не моят аромат. На мен лично много ми горчи, аз усещам преди всичко стипцивия лилиум, пролетни кокичета  и окосена лятна нагарчаща трева. Някъде в далечнатю вее и на зюмбуюл. Смокинята никъде не я отрких  и си помислих че имат в предвид супер-зелената смокиня ако не друго. Бих определила аромата като цветен, в никой случай сладък.

Не мога да направя никаква аналогия с Абсент- там са мед и смокиня, а дървото го спасява от прекалена сладост., аз лично го обожавам .

Ако обаче все пак трябва да оприлича Сапфира на някой ейвънски аромат след дълго двоумене бих казала че наподобява ТТа Даймън.  .... но "наподобява" а не че е същия. 

Общо взето без мостра не става  Hug

# 386
Абсента го споменах заради дървесната основа, а Малката черна рокля - заради цветния характер. Иначе от това, което разказваш, все по-интересно ми става, обичам да горчи и обичам трева... Стига да не е като осмомартенско букетче, като нищо ще го взема. Благодаря за отзива!

# 387
Здравейте!Много моля за мнение за дълготрайните червила Forever pink и Pretty pink,ако може да ги видя някъде на снимки.Имаше един руски сайт,там дали ще има снимки на тези червила?

# 388
Здравейте!Много моля за мнение за дълготрайните червила Forever pink и Pretty pink,ако може да ги видя някъде на снимки.Имаше един руски сайт,там дали ще има снимки на тези червила?

Pretty in pink

Forever Pink, Eternal Flame, Totally Twig, Pink Peach, Cappuccino, Vintage Pink

forever pink

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 20:40 от _re_ge

# 389
_re_ge , много ти благодаря  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт