AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Някой дали е ползвал спрея за термозащита? Лепне ли? Сегашния, който ползвам направо ми лепи кичурите по машата  Rolling Eyes

# 391
  • Стара Загора
Някой дали е ползвал спрея за термозащита? Лепне ли? Сегашния, който ползвам направо ми лепи кичурите по машата  Rolling Eyes

Изобщо. Любим ми е. Ако не се напръскам преди сешоара косата ми стои сякаш една суха и става безформена като я изсуша. С него става идеална - мека и "подредена". Crazy
Но не ми е боядисвана, маски и балсами не ползвам също. Само този продукт + детския спрей против заплитане, екстра е и той. Peace
Слагам и от серума за сухи краища от време на време.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 10:59 от iv4enceto_91

# 392

Мерсаж! Отивам да инвестирам  Mr. Green

# 393
Аз да изкажа впечатления от "силиконовият чорап" и най-вече аромата му! Така ми липсва серията с лавандула и лайка... Sad
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2013/12/avon-foot-works-s … e-sock-cream.html

# 394
  • Стара Загора

Мерсаж! Отивам да инвестирам  Mr. Green

Моля, моля. Hug
Дано и на теб ти хареса. Peace

# 395
Четките им за коса хубави ли са? Дали не им изпадат топчетата бързо?

# 396
  • Щастлива мама на 3 слънца
дайте линк към термозащитния спрей ,може ли да ми препоръчате хубав дневен крем аз съм на 30 г нормална кожа

# 397
дайте линк към термозащитния спрей ,може ли да ми препоръчате хубав дневен крем аз съм на 30 г нормална кожа
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/styling/p/2283-0

# 398

хубави са.

# 399
мерси много за изпотяване рол она ,може ли да ми препоръчате хубав тоник подхранващ мерси
Е, не! Не мога да се въздържа. Това въпрос ли е? Отговор ли е? Препинателни знаци, словоред тези неща въобще не ги ползвате ooooh! сигурно е от адреналина.
Ако някой успее да разкодира поста ви, нека да ви отговори. Crazy

госпожо кой ви кара да четете, пиша от телефон, кърмеща и кака която иска да пише. и тя с мен.  гледайте си вашето писасне, аз получих изчерпателни отговори , за което благодаря.
Е, значи съм била права, от адреналина е било! Чета, защото и аз имах желание да отговоря, както правя, достатъчно често, но с вашия пост се обърках. Както и да е, няма значение, щом сте получили изчерпателни отговори, значи някои е успял да декодира посланието Ви. Бъдете здрава!

# 400
  • Бургас
Дами, търся да поръчам от дама от Бургас Аvon deep cleansing warming mask, идея си нямам в коя серия се подвизава сега тази маска. Rolling Eyes

# 401
  • Sunshine state
А аз искам да попитам дали серията за крака с джинджифил и бял чай ухае силно,понеже съм 'пристрастена' към кремовете за крака и ми трябва нещо ароматно за зимата. В момента ползвам един крем пак на Ейвън с папая и съм доволна,но не ми мирише достатъчно.  Crazy
И друго въпросче: какъв шампоан бихте препоръчали за фина коса за ежедневна употреба?  newsm78

# 402
  • София
А аз искам да попитам дали серията за крака с джинджифил и бял чай ухае силно,понеже съм 'пристрастена' към кремовете за крака и ми трябва нещо ароматно за зимата. В момента ползвам един крем пак на Ейвън с папая и съм доволна,но не ми мирише достатъчно.  Crazy

За джинджифила не мога да дам мнение, но щом харесваш ароматни, може би ще ти допадне кремът за стъпала с ший от серията Планет спа. Доста момичета, че оплакаха, че им е прекалено силен на мирис. Аз много го харесвам  Peace

# 403
  • София
Хубави са!
И гребена!
Дори и сгъваемата четка с огледалцето!
Препоръчвам!

# 404
  • Sunshine state

За джинджифила не мога да дам мнение, но щом харесваш ароматни, може би ще ти допадне кремът за стъпала с ший от серията Планет спа. Доста момичета, че оплакаха, че им е прекалено силен на мирис. Аз много го харесвам  Peace
Звучи страхотно. Ще си го поръчам,благодаря ти.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт