AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 440
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Не знам защо, но съм предубедена към серията Colour Trend. Пробвала съм само лакове и като качество направо нямам думи - за нищо не ставаха. Може би затова.

И аз към червилата съм със същото мнение. Много са сухи и ми се събират в гънките. Трайни иначе, но си личи евтинията. Предпочитам тези от УКР. Peace

Благодаря! Това ми трябваше, за да си поръчам мостри първо - цветовече никак не си отговарят в каталога.

Ако искаш да пусна линкове на суочове?
Аз лично гледам само червени, розови и лилавеещи нюанси. Нюдовете не ги поглеждам вече, но с мостри наистина е най-добре. На сляпо и аз не поръчвам вече. Натрупала съм 50 броя и не се поддавам така лесно. Mr. Green
Аз искам линкове (че не ми се търси  Blush).Не на нюдове, че с тях съм се затрупала. Да вметна, че много ми пасна цвета на това - melondrama .

Ако сте срещали отзиви и за това, моля за линк -.

http://www.makeupnered.com/2014/01/avon-ultra-colour-absolute-ruzevi-1.html

http://www.makeupnered.com/2014/01/avon-ultra-colour-absolute-ruzevi-2dio.html

# 721
  • на североизток от Рая
А какво мислите за маската за коса с черен хайвер?  newsm78

Аз съм тази, която харесва маската за коса с черен хайвер. Слагам я на измита, леко подсушена коса, като не я отмивам, а се суша със сешоар. На мен ми харесва много, косата ми поне добива форма. Обаче маската свърши, с много стискане излиза последното количество.  Confused

# 722
Не знам защо, но съм предубедена към серията Colour Trend. Пробвала съм само лакове и като качество направо нямам думи - за нищо не ставаха. Може би затова.

Червилата Колор Тренд са много добри - и обикновените и дълготрайните.
Хубави цветове (с някои изключение), кремообразни, лесно се нанасят.

Сенките и те не са най-лоши...

3а другите продукти обаче не знам... Confused

# 723
А Не! На лаковете на калър тренд са абсолютна фенка. Имам поне 20 цвята от тях и перлени и глитъри и хамелеонски цветове. Ползвам ги с години и нямам оплаквания. Много ги харесвам !

# 724
  • София, Западен парк
Моите фаворити на червилата Колор Тренд са "Аметист" /много приятно розово/ и "Интимейт /което всъщност е лилаво/. Само тях си ползвам, откакто ги имам. Интимейт-а вече беше похвален във форума наскоро.

# 725
А Не! На лаковете на калър тренд са абсолютна фенка. Имам поне 20 цвята от тях и перлени и глитъри и хамелеонски цветове. Ползвам ги с години и нямам оплаквания. Много ги харесвам !

Сериозно ли? Когато си ги купувах ме грабнаха точно цветовете, нокато дойдоха - три цвята бяха - по-ужасна консистенция не съм виждала, а съм ползвала всякакви лакове - и скъпи и евтини - изобщо не можех да докарам равна повърхност, разливане по нокътя - стояха неравни - като на парцали - абе ужасна работа. Знам ли - може да са били някакви стари, но от тогава не съм повторила, въпреки, че цветовете редовно ме блазнят.

# 726

Сериозно ли? Когато си ги купувах ме грабнаха точно цветовете, нокато дойдоха - три цвята бяха - по-ужасна консистенция не съм виждала, а съм ползвала всякакви лакове - и скъпи и евтини - изобщо не можех да докарам равна повърхност, разливане по нокътя - стояха неравни - като на парцали - абе ужасна работа. Знам ли - може да са били някакви стари, но от тогава не съм повторила, въпреки, че цветовете редовно ме блазнят.
Може и да е до нокът, защото  при мен не мърдат по цяла седмица и стоят равни. Само хамелеонските ескат наслояване, но не стават на мехури, а добре ми се наслагват и бързо ми съхнат. Пък имам и стари екземпляри с минал срок на годност, които още си ползвам с кеф. Като позасъхнат, подновявам с малко чист ацетон. Сега ще ги преброя, че си ги държав отделна кутийка
Скрит текст:
за обувки
.
38+ още няколко по тоалетката.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 18:52 от ASTILLA

# 727
аз също харесвам лаковете на Колор Тренд - единственият ми минус е, че са по-течни! Иначе от другите лакове на Ейвън не съм доволна, съхнат ми много бързо...

# 728
Моите фаворити на червилата Колор Тренд са "Аметист" /много приятно розово/ и "Интимейт /което всъщност е лилаво/. Само тях си ползвам, откакто ги имам. Интимейт-а вече беше похвален във форума наскоро.

Ето цветовете на червилата Колор Тренд:

Скрит текст:
AMETHYST, DOLL PINK, POPPY LOVE, PASSION. LUCKY KISS, COCO KISS

RICH RUBY, INTIMATE, PINK HOLIDAY, POPPY LOVE, DELUXE, DOLL PINK, LUCKY KISS, FLIRT, PASSION

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 09:14 от krem-karamel

# 729
  • Стара Загора
Заинтересована от някои продукти се разрових в английския сайт на Ейвън.
Попаднах на мнение за този нов ексфолиант от Нейчъралс, аз съм му хвърлила око най-вече заради аромата. Laughing

Пише, че миришел прекрасно и трябва да се използва малко количество, но не бил добър като пилинг и изчезвал веднага след като докоснеш кожата. Не, че това ще ме спре от покупка. Joy

И един въпрос - следя от доста време, но не съм срещала маската за коса от Планет Спа с шеа. Четох похвали известно време и все пак не склоних да я взема. Сега май съжалявам. Искам да я пробвам, дали има някакъв шанс да се появи отново? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 09:33 от iv4enceto_91

# 730
Заинтересована от някои продукти се разрових в английския сайт на Ейвън.
Попаднах на мнение за този нов ексфолиант от Нейчъралс, аз съм му хвърлила око най-вече заради аромата. Laughing

Пише, че миришел прекрасно и трябва да се използва малко количество, но не бил добър като пилинг и изчезвал веднага след като докоснеш кожата. Не, че това ще ме спре от покупка. Joy

И един въпрос - следя от доста време, но не съм срещала маската за коса от Планет Спа с шеа. Четох похвали известно време и все пак не склоних да я взема. Сега май съжалявам. Искам да я пробвам, дали има някакъв шанс да се появи отново? Rolling Eyes

Оооо, Ивче и аз съм така с ексфолианта, искам го заради аромата и изобщо даже няма да чета мнения, направо купувам...  Laughing

# 731
  • Стара Загора
Още една луда като мен. hahaha

Някаква идея балсама с шеа (30 г) от Спа за ръце ли е предназначен? Загледах го в английския сайт и сега разглеждайки каталога, го виждам и при нас. Много харесвам крема за ръце, ходила и лакти. Майка ми обаче приватизира новата опаковка и сега трябва да поръчвам нов. ooooh! Crazy

# 732
Mомичета,да питам за крема за ходила с водната лилия на ПЛАНЕТ СПА,кубав ли е като аромат и омекотява ли кожата? С 2 думи става ли?  bouquet

# 733
  • Стара Загора
Mомичета,да питам за крема за ходила с водната лилия на ПЛАНЕТ СПА,кубав ли е като аромат и омекотява ли кожата? С 2 думи става ли?  bouquet

Да, страхотен е. Както като аромат, така и като ефект. Heart Eyes

# 734
Още една луда като мен. hahaha

Някаква идея балсама с шеа (30 г) от Спа за ръце ли е предназначен? Загледах го в английския сайт и сега разглеждайки каталога, го виждам и при нас. Много харесвам крема за ръце, ходила и лакти. Майка ми обаче приватизира новата опаковка и сега трябва да поръчвам нов. ooooh! Crazy

Аз си поръчах този крем за ръце, ходила и лакти - предимно да го използвам за ходилата, но ароматът му изобщо не ми харесва  Embarassed Добре, че имам останало от "успокояващ масажен крем за през нощта" - съвсем друг аромат и има ефект. За този с шеа не мога да кажа още дали е ефективен - като свърши другия ще продължа с него и ще кажа дали има ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт