Носене в слинг - 2

• 43 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • ул. "Мечтание"
Прочетох темата и не видях някой да споменава слинговете "Premaxx". Стават ли (харесва ми как изглеждат Simple Smile)?
Колебая се между такъв и Май Тай, кое е по-добре от двете?

Категорично мей тай. Премакс не само, че не са слингове, но и са опасни.

# 121
Прочетох темата и не видях някой да споменава слинговете "Premaxx". Стават ли (харесва ми как изглеждат Simple Smile)?

Bag Slings are DANGEROUS!

# 122
  • Варна
Мерси, решихте ми дилемата набързо! Hug

# 123
  • ул. "Мечтание"
Много сладка публикация за бебеносенето: Let's Get Real... Heart Eyes

# 124
  • ул. "Мечтание"
Много хубава снимка!  Flutter Heart Eyes

# 125
Запис в хубавата тема  Heart Eyes

# 126
  • Pb
Вмъквам се и аз да следя съветите.
Решила съм да се пробвам да ушия слинг, но като не знам точно какъв плат да търся и още се въздържам да ходя по магазините.  Може би, ще последвам примера на dejie Simple Smile Също ленът, като материя, ми се вижда удачен за лятото.

# 127
  • Варна
Моят слинг е на Baba Sling и е много удобен. http://ayearwithmomanddad.com/wp-content/uploads/2012/08/Joovy-B … 0518_a75_pBL).jpg
Не съм аз на снимката  Simple Smile
Бяхме на почивка миналата седмица в Родопите, нямахме никакво място и за количката, та слингът беше моето спасение. Като включим и стъпалата навсякъде...
Аз малко се притесних като гледах линка на Lexie, защото наподобява торба, но всъщност не е и е напълно безопасен.

# 128
  • ул. "Мечтание"
Моят слинг е на Baba Sling и е много удобен. http://ayearwithmomanddad.com/wp-content/uploads/2012/08/Joovy-B … 0518_a75_pBL).jpg
Не съм аз на снимката  Simple Smile
Бяхме на почивка миналата седмица в Родопите, нямахме никакво място и за количката, та слингът беше моето спасение. Като включим и стъпалата навсякъде...
Аз малко се притесних като гледах линка на Lexie, защото наподобява торба, но всъщност не е и е напълно безопасен.

Баба-то е доста странен хибрид. Не е точно от опасните торби, самата му торбеста част е доста голяма. Големия му недостатък е че възможностите за регулация са много отрязани. Това го прави не особено удачен за малки бебета, по-подходящ е за самостоятелно седящи деца. Важно е и как точно се използва. Позата люлка е неудачна, независимо за какъв точно слинг става въпрос.
Като цяло не би ми бил първи или основен избор. Съотношението цена-качество не е добро.

# 129
Да се отчета за кърменето, успях да кърмя като поразхлабих и поразвързах от тук от там, така че после да успея да го вържа отново без да вадя бебето и да го оставям някъде, пейките тук са мноооого кът  Sad

И да кажа една добра дума за Dee Dee слинг,  че доста съм го плюла май. Явно преди не съм го слагала като хората. Както пише Нощни очи за бабата, не би ми бил първи и основен избор, но за експресно приспиване в къщи ми върши супер работа, по натам ще го ползвам и навън, основно предимство - бързо и лесно поставяне:)

# 130
  • ул. "Мечтание"
Шанта, да те питам за Dee Dee-то - тия дунапрени удобни ли ти са?
На мен лично много ми пречат да си пристегна удобно слинга, та се чудя, другите, които ползват такъв как им е.  Thinking
Радвам се, че си се справила с кърменето в слинга!  Hug

# 131
Шанта, да те питам за Dee Dee-то - тия дунапрени удобни ли ти са?
На мен лично много ми пречат да си пристегна удобно слинга, та се чудя, другите, които ползват такъв как им е.  Thinking
Радвам се, че си се справила с кърменето в слинга!  Hug

Ами да, бих казала, че са удобни. Понякога при горния дунапрен остава по-широко и не подкрепя главата, въпреки, че е пристегнато максимално, фатката е да се сложи самия слинг малко по-навън на рамото, за да е стегнато. Но и моето бебе се пада  Laughing малко гигантско и главата му е доста стабилна.  Hug
Със слинг-шала е по-добре определено.

# 132
Ауу супер страхотна тема макар,че не знам как ще се нагърбя с три бебета,защото имам тризнаци ! Хахх ще се справим все някак ! Confused

# 133
  • ул. "Мечтание"
Ауу супер страхотна тема макар,че не знам как ще се нагърбя с три бебета,защото имам тризнаци ! Хахх ще се справим все някак ! Confused

Не е невъзможно да носиш тандемно, айде да не са трите, но поне двете едновременно.  Hug  Peace
Ако имаш желание ще ти изровя подходяща информация. Wink

# 134
Ами.. ще се радвам ! Суперрр........благодаря ти предварително ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт