Носене в слинг - 2

• 43 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Мисля, че има предвид такова положение (поне аз това имам предвид):

# 706
  • Бургас
Ето това са указанията, които имам в книжката към слинга: http://www.boba.com/support/boba-instructions/baby-wrap/
Отделно са дадени за новородено и по-голямо бебе. И само в указанията за голямото бебе конкретно обясняват как крачетата да се извадят навън.
Но аз занапред така ще процедирам, само трябва малко да се разхлади навън.
Благодаря ви, че ми обърнахте внимание на това, защото аз щях да се опитвам да следвам инструкцията.

# 707
Очарована съм от Тула Лисичкова. Таткото и мъникът също, а хората навън така сладко се обръщат да се заглеждат  Laughing Само един проблем имам с нея - и двамата с мъника се потим зверски, а за мен не е типично . Днес ходихме на разходка в планината хем по сянката и прегря  Rolling Eyes Носех спрей с вода, но и той не помогна. Нещо да ме посъветвате ?

# 708
Ние днес бяхме в парка с количката и взехме слинга да пробваме на въздух  Laughing седя си много кротко детето Simple Smile но за не много дълго, защото ми се стори топло.
Крачетата му от коляното надолу бяха навън. Нали така е правилното?
После пробвах 9 месечното дете на една приятелка - много добре беше  Peace и ми даде увереност, че когато нашето момче заякне още малко, ще го нося още по-спокойно.

Белисима, на вас ви се радват, а аз долових едни баби да ме обсъждат нещо  Laughing

Изпратих заявка за присъединяване към групата във ФБ  Peace

# 709
  • UK
Здравейте, и двете ми деца са отгледани в шал. Сега се сдобих с мей тай за големи деца (18 месеца-5г) че си имам много мързелива госпожица, която бързо се уморява.
Може ли линк да видим какво представлява този мей тай?

# 710

Белисима, на вас ви се радват, а аз долових едни баби да ме обсъждат нещо  Laughing

Сега се започва  Mr. Green

# 711
Очарована съм от Тула Лисичкова. Таткото и мъникът също, а хората навън така сладко се обръщат да се заглеждат  Laughing Само един проблем имам с нея - и двамата с мъника се потим зверски, а за мен не е типично . Днес ходихме на разходка в планината хем по сянката и прегря  Rolling Eyes Носех спрей с вода, но и той не помогна. Нещо да ме посъветвате ?

Bellissima82, копирам ти поста на Нощни очи за жегите

Фериде, виж тук, може да намериш нещо полезно като идея: http://www.fairyknot.org/blog/main/texas-tips-nosene-v-jegata/

# 712
Мерси, Feride   bouquet

Като прочетох написаното установих, че правим всичко, освен да ползвам чадър. Преди малко излизах пак с него ( около 21.00 ) и резултатът беше същия, та май ще си караме така. Той не мрънка, че му е мокро, а аз ще го ползвам, като онези коланите за отслабване  hahaha

# 713
Sauna belt  Laughing

# 714
  • Пловдив
чак сега попадам на темата...
и двете деца си ги нося в слинг, като баткото вече изключително рядко hahaha
Него в слинг го сложих като беше на около 2-3 седмици... В началото ММ беше скептичен, но още след първата разходка със слинга се убеди, че това е страхотно нещо - малкия заспа още преди да се качим в асансьора и се събуди едва, когато разкопчах слинга и го оставих на спалнята hahaha
В началото ползвах слинг-торба. После взех и един с халки, но имах чувството, че ще изпадне и го подарих Simple Smile
Като стана на 6-7 месеца вече си натежа сериозно, дори и на баща му,  та се наложи да купим слинг-шал. С него изкарахме доста време...докато не разбрах за мей-тай Heart Eyes
И досега, в екстремни ситуации го нося в него Mr. Green

Малката е от първата си разходка (на 6 дни) в слинг и досега го предпочита пред количката Simple Smile
И тя мина и през трите, като "торбата" почти не я ползвахме - прекалено топло беше за нея и почти от самото начало я носих в шала. Като стана на 6 месеца я "прехвърлих" в мей-тай и досега си се носим предимно Simple Smile
Много е сладка, като започне да го разнася из къщи и повтаря "а'де, а'де" (хайде, хайде)  Joy

Това е накратко за мен и бебеносенето Whistling

# 715
  • София
Здравейте и от мен,
От известно време се чудя между Боба 4Г и Тула. Четох много привърженички има и на двете марки. Има ли мама, която е изпробвала и двете и може да сравни плюсове и минуси?
Много мерсиииии Hug

# 716
Здравей!
Погледни ето тук, има сравнение между раниците:

http://blog.roshavo.com/eргономична-раница-за-носене-на-бебе-к/

Нося моето бебе в Боба 4Г всеки ден, откакто стана 3.5 килограма. Не съм пробвала други раници. В Бобата ме привлече липсата на приставки - допълнително да утежняват или спарват малкия човек. Възглавницата, която е вътре, се разтваря, а после маха - без нея сме от две седмици.
Джобовете и качулката са ми много удобни и полезни.

# 717
Днес бяхме цял ден навън само с Боба-та и щяхме да пукнем от жега. Утре ще си взема и количката.

# 718
  • София
Здравей!
Погледни ето тук, има сравнение между раниците:

http://blog.roshavo.com/eргономична-раница-за-носене-на-бебе-к/

Нося моето бебе в Боба 4Г всеки ден, откакто стана 3.5 килограма. Не съм пробвала други раници. В Бобата ме привлече липсата на приставки - допълнително да утежняват или спарват малкия човек. Възглавницата, която е вътре, се разтваря, а после маха - без нея сме от две седмици.
Джобовете и качулката са ми много удобни и полезни.

Благодаря много Hug
И аз клоня към Бобата, освен тези неща и заради стремената, които сигурно ще са удобни като е по-голям.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 22:18 от Yoanny

# 719
Пробвах и двете и определено Тула ме грабна повече. Най-добре да се пробва и да се види, кое ти е по-удобно. Ние така избрахме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт