Носене в слинг - 2

• 43 966
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Момичета, опитвам се да нося бебето изправено в поза жабка, че много повръща, мога ли да го нося с краката навън? Когато са сгънати вътре ми се струва, че нещо не й е удобно, постоянно се опитва да се оттласква с крака, не знам дали не я слагам правилно.

# 76
Не виждам проблем за краката навън - само дупето да е добре опаковано в слинга и да е като в джобче, а не просто покрито  Grinning

# 77
  Здравейте, следя темата с голям интерес. Имам бебе на почти 5 месеца и искам да си купя ергономична раница, защото малкия иска постоянно да е на ръце. Притеснението ми е, че имам проблеми с кръста и гърба. Мамите, които ползват, може ли да споделите усещате ли голямо напрежение там. И също така от кои сайтове сте си ги поръчвали. Понеже малкия е много шавлив и не стои мирно лесно ли се слага отпред? Много благодаря Simple Smile

# 78
Здравей Simple Smile

Започвам отзад напред - слага се за секунди. Тежестта се разпределя равномерно по рамене, гръб и кръст. Ако така и така носиш детето си на ръце, разликата с раница ще ти се стори огромна - много по-леко е.

Виж тук: http://www.roshavo.com/oc/

Поздрави Simple Smile

# 79
Leonarons благодаря за бързия отговор Simple Smile
И аз от този сайт ги гледам Simple Smile Само се чудя коя точно марка да взема, дали по-скъпото означава, че е по-хубаво или си зависи дали формата на чантата ще пасне на мен и малкия си остава чуденка за мен Simple Smile

# 80
Свържи се с дамата Simple Smile Тя ще ти ги покаже всичките и ще можеш да избереш, след като ги видиш. Също дава и под наем, ако не си сигурна коя раница ти харесва повече Simple Smile

# 81
Мерси за инфото, ще се свържа с нея в такъв случай Simple Smile

# 82
Аз си взех ерго раница Boba от Рошаво, супер доволна съм! Любов ли бе да го опишеш!!! Simple Smile препоръчвам с две ръце!

# 83
Ей, толкова обяснения в любов на тая Боба, че започнах вече да завиждам с моето Ерго Laughing

Аз започнах вече да усещам тежестта в кръстта, а няма и 7кила още Sad може би е време да го слагам на гръб, но не ми се щеше зимата, върху якето. Вие нсите ли зимата на гръб и от кой месец започнахте да го слагате отзад?

# 84
  • ул. "Мечтание"
Бубу, на гръб може да се носи от новородено още, стига самото носило да позволява носене на новородено.  Peace Ако използваш ергото без приставка не би трябвало да е проблем да се носите на гръб. Simple Smile

# 85
Привет, мами. Ние отказахме рано рано количката и вече 10 месеца сме на ръце - откакто се е родил.. Иначе еволюираме:
Първо сменихме 2 колички....
Бяхме с една обикновена раничка от ибей за 30 лв, после с ей такъв слинг -цък .
Сега си взехме И НИЕ Боба и аз съм влюбена  Joy Четох тук също отзиви и ви благодаря   bouquet
Доволни сме много.

# 86
Не бих носила новородено на гръб - в никоя носилка. Добре е да може да държи главичката стабилно, преди да се носи на гръб.

# 87
  • ул. "Мечтание"
Добре е да може да държи главичката стабилно, преди да се носи на гръб.

Има си начини как да се осигури подпора и стабилност на главата и това не става с покриване на главата на бебето. Няма никакво значение дали се носи отпред или отзад, принципа е един и същ.
При еластичния слинг обаче нещата трябва да се случват с повишено внимание, тъй като той като цяло не е от най-стабилните варианти за носило. Аз лично не препоръчвам въобще носене на гръб в него. И не само аз де.

П.П.: Ето какво имам предвид.
hhttp://www.youtube.com/watch?v=3KAC7WCfPIs

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 23:04 от Нощни очи

# 88
Привет, вчера и аз си получиx Бобата. Имам един малко глупав въпрос - как я почистихте първоначално. Само с влажна кърпа или и със сапун? Мерси Simple Smile

# 89
Аз я пера на ръка или на програмата за ръчно пране.

Общи условия

Активация на акаунт