Носене в слинг - 2

• 43 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
И аз мислех на ръка, но има да съхне в този студ... Ама няма как май Simple Smile Мерси!

# 91
Нито съм я прала, нито съм я чистила.  Mr. Green

# 92
Здравейте, аз днес носих малката (на 7 месеца и половина е) на гръб в Ерго-то, обаче тя заспа и главата много й килна, през цялото време ми беше притеснено и несъзнателно се превивах леко напред, за да не й виси много главата. Какво се прави, като детето заспи така?

# 93
И на мен ми е странно какво се прави като заспи, затова не съм го носила още. А как се сваля бебе от гръб?

Прах на 15 минутна програма в пералнята раничката.

Има ли антернатива на покривалото за 76 лв на ерго? Вие как излизате като е  студено със слинга или раничката и отгоре мятате ли им нещо ако заспят? Под якето не става при нас. 11 кила е поне.

Simple Smile

# 94
Боба-та създава много добра опора за главата, но в Ерго-то и ние имахме подобен проблем, поради което не сме го ползвали много и го продадохме.

Аз обличам бебето в космонавт, нямам толкова голямо яке.

# 95
Моето е под яке, а ако съм с по-малкото яке - в космонавт.

# 96
Минах раничката все пак с един много мокър парцал, дано да е достатъчно, че нямам търпение да я пробваме утре като поизсъхне.

# 97
И аз нито съм прала, нито ще пера... Тъй да, докато не се изцапа  Mr. Green
За ергото - ако достигате до качулката, или молите някой да ви я подаде - закопчавате и няма проблем.

# 98
Боба-та се налага да я пера поне веднъж седмично, понеже е непрекъснато олигавена и оповръщана. Също така ви препоръчвам, ако бебето ви е в такъв период, да си купите подложки за смукане за презрамките, защото черният плат пуска боя.

# 99
+1 за подложките за ранички - ползват се дълго време. В период на зъбоникнене, препоръчвам гердани с големи камъни - много се тачат  Grinning

# 100
А покривалото може ли да се сложи при бебе на гръб без чужда помощ, че съм му хвърлила око?
Иначе ние като излизаме го слагам под якето, без да го закопчавам и той с космонафт.
Много добра идея за подложките, не ги бях видяла,мерси!

Абе..да вземем да се съберем да излезем някой ден заедно поне тези в София newsm78 Аз като видя някоя мама с раничка в Южния парк и така ми се ще да я заговоря  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:05 от Бубу

# 101
След толкова чудене и желание от моя страна за раничката, днес 2 пъти го сложих малкя и 2 пъти такъв рев му удари, че се депресирах, че няма да иска да го нося в нея... уж спазвам точно инстукциите за слагане, направо не знам какво да правя

# 102
polyto84, моят син не искаше до около 6-7 ,месец да седи в слинга. После го преоткри и пак само като е за заспиване седи кротко. Много често го нося на ръце напред..

Бубу, виждам, че се засичаме с теб из темите. Може и в южния да сме се виждали. Всеки ден сме на навън.

Ние взехме покривало + дъждобран на ерго. Още не съм ги ползвала, но доколкото разбрах, може да си го сложиш на самата раничка още в начаото от вкъщи.

# 103
r0se
Скрит текст:
ще ти пиша следващия път като ходим натам, че аз живея далече и не знам в тия дни дали ще се помъкнем, обикновено при +5 градуса сме в Южния, иначе в кварталното паркче

# 104
Някой има ли слинг от Шушулка да сподели отзив  Flutter

Нашето слингоносене започна успешно! Слингът е нещо гениално  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт