Носене в слинг - 2

• 44 671
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
FrauSt, нося вкъщи и още как  Mr. Green
Имам кака, домакинство, ръцете ми трябват  Joy
Точно за новородено бебе слинг-шал е перфектен, много е лесно и бебето се чувства доста комфортно, някак вътреутробно е. Според мен само изглежда стряскащо-сложно, но щом аз мога да си го вържа, значи всеки може, защото съм доста непохватна иначе.

# 151
Котката Марта Wink
И аз така си го представям... Разчитам на жокер помощ от приятел - да дойде вкъщи една мама и да ми покаже как прави връзването с неиния слинг. Дано скоро да има възможност. С тези клипчета от интернет мога само да си вържа ръцете на морски възел. Толкова съм зле!;)
Все пак поръчах и boba 4g раницата. Очаквам да я получа след две седмици. Струва ми се, че ще се справям по-лесно с ремъци и щракалки. ММ също иска да е активен в бебеносенето и харесва идеята за привързано родителство, гушкането и т.н. Ама някак не си го представям със слинг... Като се замисля, май и не съм виждала татковци. За мъжете раниците изглеждат по-приемливи или?...

# 152
Зависи от мъжете, виждала съм не един баща със слинг.   Laughing

# 153
У нас таткото е със слинга  Peace Simple Smile

# 154
Еха!;)
Предполагам, че просто трябва някой да поведе хорото... Сега живея в малък град - под 20 хил. жители, тук не съм виждала нито един татко със слинг, а при майките са по-популярни количките...

# 155
Аз живея в София, но това не пречи в квартала да съм виждала само една майка с кенгуру  Peace

Точно затова, обаче, печелим всеобща симпатия и вече навсякъде ни познават... А ако се случи да я носи таткото и да сме с кучето  Laughing Иначе, на мъжа ми му се стори сложно със слинг шала, предпочита раницата определено.

# 156
Моят мъж носи, но не може да си върже сам шала ('щото така му изнася, де, ако се налагаше, би се научил), та аз му го връзвам. Но с раницата сигурно ще му е по-удобно. Мен ме чака една Боба 3джи от Щатите. Или по-скоро аз я чакам.

# 157
Сподели после как е. Аз гледах нея и тези на ерго бейби и се чудя коя да взема.

# 158
На мен Боба-та определено ми е по-удобна от Ерго-то.

# 159
И аз съм единствена в парка/квартала  Rolling Eyes

# 160
  • ул. "Мечтание"
FrauSt, опитай с писмени описания кое как и след кое се прави, обичайно са по-ясни отколкото да се учиш от клипче. Peace

# 161
 FrauSt , таткото вкъщи носеше доскоро и той много - със слинга (нашето беше не типичният слинг, но пак така странно седеше), после с раницата. Сега за съжаление се налага само аз да го нося, че той има малко здравословни проблми. Аз виждам много, но из южния парк минават много хора. Иначе редовна съм си сама и аз. Виждам и татковци със самар (тази голямата раница за гръб - така се казваше май).

Малко офф - аз преди да родя мислех, че хората с торбите са някакви откачалки. Докато не ми дойде идеята за привързаното родителство. Или по-точно ми се наложи, малкият така реши.... Мъжът ми беше малко по-толерантен към новостите и "странностите" (и сега е...)  Joy

# 162
И при нас таткото много носи малката в слинга, сега Ергото му изглежда сложно май. Слингът, който имаме, е Wallaboo.

# 163
А да ви попиитам, когато бебчетата ви се родиха, какъв слинг ви беше по- удобен.

Аз се двоумя дали да взема с халки или шал. Този с халките ми изглежда по- лесен и бърз, но пък шала ми изглежда по удобен и за мен и за бебето и то в началото, затова съм в чуденка  Rolling Eyes Понеже ще разхождам куче, та бебока ще го нося в слинг, по удобно ще ми е.

# 164
Определено шал ми беше по-удобен.

Общи условия

Активация на акаунт