Носене в слинг - 2

• 44 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
За новородено - шал и то еластичен, че то е все едно връзваш октопод  Mr. Green...
Отвсякъде може да се измести някое пипало  Grinning

# 166
И аз за новородени гласувам за еластичен шал.
Таткото не искаше да носи шал, но сега не мога да се докопам до раницата от него  Mr. Green
Виждала съм татковци и със слинг шал и с халки-много готино изглеждат, да не кажа секси  Rolling Eyes

# 167
# 168
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
А да ви попиитам, когато бебчетата ви се родиха, какъв слинг ви беше по- удобен.

+1 за шал  Peace

# 169
И аз съм за шал, нееластичен  Peace

# 170
гхаххаххаах разбихте ме , благодаря  ви   bouquet

# 171
Lexie, този слинг тамън го бях гледала!  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251585881681966&set= … ype=3&theater Simple Smile Ама моето бебе пък е голямо за такъв. Не знам дали се седи в такъв слинг с голямо дете.

Хубавото на татковците със слинг у нас е, че не трябва и да изглеждат така, за да ги зяпат всички по улицата  Joy

# 172
Хаха, така е.  Laughing

# 173
  • ул. "Мечтание"
Аз лично съм фен на тъканите шалове. И за новородено и за по-голямо дете са перфектни!  Heart Eyes

Lexie, този слинг тамън го бях гледала!  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251585881681966&set= … ype=3&theater Simple Smile Ама моето бебе пък е голямо за такъв. Не знам дали се седи в такъв слинг с голямо дете.

Не е много по-различно от това да го носиш в слинг с халки!  Peace Flutter

# 174
Още един глас за еластичен шал. Връзвам стегнато и чак на 4-5 час малко провисва. Тъканите материи хич не са ми удобни. Но може би Моби-то е само малко еластично.

# 175
като новородено я носих в слинг с халки и ми беше удобно:) като нямаш опит е бързо и лесно. Вече я нося в шал и веднъж като свикнах да го връзвам (учудващо бързо), мога да кажа, че е много по-удобен, никъде по гърба и кръста не се усеща напрежение. Определено гласувам за шал Laughing

# 176
Хубавото на татковците със слинг у нас е, че не трябва и да изглеждат така, за да ги зяпат всички по улицата  Joy

Mr. Green Вярно е. ММ с такъв мерак носи дребния в слинга, само защото събира всички погледи по улицата.

За новородено еластичния шал ми беше най-удобен. Избрах си много лесно бързо връзване и още от втория ден след изписването детето почти целодневно беше в него. Това много облекчи ужасните му колики и улесни мен в ежедневните ми занимания и разходките.

Имам и с халки - идеален за спешни случаи, но не съм му фен не само заради тежестта в едното рамо, а и заради нестабилността на бебето. Колкото и да го затягам нямам тази свобода на движението като при шала и мей-тай, с които дори се навеждам да си връзвам обувките  Crazy

Сега като е по-голям, мей-тай слингът ми е фаворит, а и на него му е най-приятно в него и най-лесно му давам да суче. Имам и тъкан шал, но не го ползвам.

# 177
Сигурно зависи и точно какъв е тъканият шал, моят е супер мек.

# 178
  • Pb
Момичета, имам нужда от вашия съвет - този слинг, мислите ли че е удачен за лятото http://shushulka.com/product/198/zelen-takan-sling-shal-dalzhina-5-metra.html ?

или е по-добре да е този http://shushulka.com/product/190/sling-shal-ot-organichno-triko-panel-lista-.html ?

За вкъщи определено ще си спретна един от тензух, но искам и нещо по-представително за извън нас  Simple Smile

Ако някой има лични впечатления от слинговете на Шушулка, моля да сподели, ще съм благодарна. Гледам, че има магазин в Пловдив, което за мен е голям бонус - ще мога да видя и пипна.

# 179
Елхичка, виж на 8 страница ми отговориха момичетата, които го имат, според мен иди и пипни  Peace  Simple Smile

Видях ти и другия въпрос за плата, трябва ти плат с диагонална сплитка (сплитка кепър). Англ. Twill, нем. Кöper, ако ти говори нещо (на мен нищо  Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт