Носене в слинг - 2

• 44 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Тези чанти са хитро решение!  Peace Всъщност си е обикновена чанта с 2 връзки за презрамка. newsm78 така ли?

# 271
Да се похваля, че вчера за първи път кърмих в раницата  Grinning  Досега никога не съм пробвала, защото не ми се е налагало... обаче вчера малката беше кисела и искаше да спи на цица, а аз имах задачки за вършене... та поотпуснах презрамките на раницата, смъкнах я по-надолу и човечето сука и спа така час-два. Е, за мен не беше толкова удобно (после рамената ме понаболяваха), но пък ми стана много мило  Heart Eyes

За чантите - нося си багажа в раница на гърба (малката засега е отпред) - удобно ми е, балансирам си товара  Laughing

# 272
Джинджи;)
А колко е голямо бебето ти и с каква раница си?

# 273
Хаха, и аз наскоро кърмих за пръв път в раницата. То било голямо удобство.  Grinning

# 274
FrauSt, на осем месеца е, раницата е китайското менте на Ерго  Laughing

# 275
  • София
Ето един сайт, в който има ревюта на различни слингове:

http://reviewbabycarriers.net/category/reviews/

# 276
  • ул. "Мечтание"
Тези чанти са хитро решение!  Peace Всъщност си е обикновена чанта с 2 връзки за презрамка. newsm78 така ли?

Да общо взето. Важно е само презрамките да са достатъчно дълги и широки.  Peace

Джинджи, честито!  Hug

Аз май не съм кърмила въобще в слинг/раница.  newsm78 Ама ще имам време да коригирам този пропуск.  Joy

# 277
Хихи, и аз миналата седмица за пръв път кърмих в раницата-бяхме на една еко-пътека и вече окъснявахме и айде цокане по време на разходката  Mr. Green
Аз нося още бебо отпред, а отзад, за баланс, раничката с багажото.

# 278
Кърменето във всевъзможни носила е класика просто... Даже имаше еди период, в който само така заспиваше  Grinning

# 279
Ами тя досега заспиваше или на цица или в раницата/слинга, та сигурно това й е било като сбъдната мечта  Mr. Green

Нощни очи, с целия ти опит с бебеносенето това си е сериозен пропуск  Laughing Стискам палци за лека бременност и живо и здраво човече на финала, та да наваксаш  Laughing

# 280
  • NE
Здравейте, чета ви от известно време и имам нужда от известна помощ в търсене на нашето "возило". Praynig
Бебето ми е свикнало все сгушен да стои в мен, не на ръце, а по-скоро на рамо. Реших, че носенето в слинг ще е добър вариант за нас. Взех си слинг на Wallaboo, но стои само в седнало положние с крачета вътре и то трудно докато наглася крачетата. Все си мисля, че ги деформирам. Confused
В легнало положение абсурд да го излъжа дори и заспал.
Сега съм се насочила да ушием с майка еластичен шал, тъй като е много добра в шева и кройката, но не знам какъв плат е удачно да се ползва.
Втората ми питанка каква ергономична раница ще препоръчате. Заглеждам се по Бобата, но цената и е достойна за изгонване от вкъщи Laughing Има и китайски реплики, но не съм срещала досега. Thinking

# 281
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, чета ви от известно време и имам нужда от известна помощ в търсене на нашето "возило". Praynig
Бебето ми е свикнало все сгушен да стои в мен, не на ръце, а по-скоро на рамо. Реших, че носенето в слинг ще е добър вариант за нас. Взех си слинг на Wallaboo, но стои само в седнало положние с крачета вътре и то трудно докато наглася крачетата. Все си мисля, че ги деформирам. Confused
В легнало положение абсурд да го излъжа дори и заспал.
Сега съм се насочила да ушием с майка еластичен шал, тъй като е много добра в шева и кройката, но не знам какъв плат е удачно да се ползва.
Втората ми питанка каква ергономична раница ще препоръчате. Заглеждам се по Бобата, но цената и е достойна за изгонване от вкъщи Laughing Има и китайски реплики, но не съм срещала досега. Thinking

Крачетата трябва да са отвън, а не вътре. Легналата позиция е противопоказана.
Този слинг като цяло не е от най-подходящите, има си доста кусури.

За еластичния слинг - обичайно се използва трико. Внимавайте да не е твърде разтегливо.

В профила ти видях, че си на североизток. Ако си от Варна - пиши ми на лични, мога да ти покажа различни варианти за еластичен слинг да прецениш какъв точно плат ви е подходящ.  Peace

# 282
По темата за платовете - бяха ми дали да тествам слинг шал на Зилана - най-обикновено трико беше, даже малко по-разтегливо отколкото трябва, според мен  Rolling Eyes  В последствие майка ми ми уши - трикото, което беше харесала беше по-неразтегливо, но и по-тънко, та го уши двоен... от което стана още по-неразтеглив и си го ползвам спокойно и сега, въпреки че бебка натежа вече.

За шиенето на шал - то реално си е само поръбване  Grinning , евентуално само да се скрои с по-тесни опашки и да се сложи нещо, по което да си познаваш средата.

Китайска реплика досега съм виждала само на Ергото, ползвам я, но е за по-голямо дете. Отделно, че и тя си има кусури, ама за 25 лв. толкоз  Laughing

# 283
  • NE
Нощни очи Wallaboo-то наистина е мъчение в легнало положение за бебето, а в седнало още ни е трудно. Честно казано съжалих за тази покупкс, но поне го взех втора ръка.
Живеем в Балчик и в момента е трудно излизането извън града с бебето по много причини. Благодаря за предложението. Като начало ще пробвам с някое еластично трико от резервите на майка и ще видя как ще се получи с някоя кройка за нашите нужди. При бебето е важно за да му е удобно да са му вън крачетата без да се насилва самото дете. Основно ми трябва дс вкъщи.

# 284
  • ул. "Мечтание"
С Wallaboo-то е нестабилно за бебето да е в изправена позиция, защото са много кът опциите за пристягане.  Peace
С нормален слинг нещата стоят по съвсем друг начин. Там имаш пълен контрол над "торбата" където стои бебето.  Peace
Надявма се да си намериш подходящ плат.  Hug Освен на бебето трябва и на теб да ти е удобно, не забравяй.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт