Отговори
# 540
Някои хора купиха ли кебапчетата?Днес първия ден на поста бил - който пости - да даде заявка за вафли...
Troy ,като гледам трябва да си подготвила поне едно 520 кебапчета(толкова сме хората,дето сме гласували за опонентите ти) имаш 1 час още да търчиш до магазина  Joy  

# 541
тройке, всеки жъне, каквото е посял и колкото да се пънеш да не си подлагаш другата буза, все нашамарена ходиш...

Пляскат ме гейке, обаче по добре оформения задник Wink

# 542
Много грозно !!! Спрете да си бършете мръсните обувки в Акаша.
Всички разбраха кой седи зад този цирк.

# 543
  • В Космоса
Наречете ме глупава и несъобразителна, ще го приема. Ако имах време за редакция със сигурност щях да я махна тази категория. Както казах, сложих я буквално за секунди в последния момент, без да се задълбоча какво точно представлява категорията. Негативна е, си викам, вярно, но има и други отрицателни. Може да видите, че не съм я номерирала, не съм я болднала като останалите. Също първоначално някак си ми прозвуча хумористична, защото самата Сашка ми навява такива асоциации - по-скоро весела и безобидна, отколкото сериозно просташка и неприлична.
После предупредих, който я смята за неприемлива да не я отразява, защото няма как да я изтрия. Вчера предложих да я махнете, предполагам, че Чек можеше да я изтрие или да се помоли модератор. Не беше направено, явно има интерес.
Сгреших, съжалих и се извиних. Повече не знам какво мога да направя.

# 544
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Повече не знам какво мога да направя.
Можеш да не си го слагаш на сърце Hug.
Ясно е , че категорията е най-неласкавата и че се получи грозно тук, но това е по независещи от теб причини.

# 545
Голяма драма стана,голяма сапунка
добре,че по новините няма да се излъчва  Simple Smile

# 546
Драма, драма, но си е само като сутришна физзарядка в сравнение с малинките. Там вече и категории няма, само малинак.

# 547
Голяма драма стана,голяма сапунка
добре,че по новините няма да се излъчва  Simple Smile

що бе, така се надявах Mr. Green

# 548
Ясно е , че категорията е най-неласкавата и че се получи грозно тук, но това е по независещи от теб причини.

Сериозно ли го мислиш Simple Smile а може ли по независещи от вас причини, да пуснете и една анкета за Искра Фидосова на форума  Mr. Green

# 549

Сериозно ли го мислиш Simple Smile а може ли по независещи от вас причини, да пуснете и една анкета за Искра Фидосова на форума  Mr. Green
тя сигурно и тя е бг-мама,да вземе да ни осъди,че сме я нарочили за глиган

.... и гласуването да приключва по коледа,като колят прасетата

# 550
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Сериозно ли го мислиш Simple Smile а може ли по независещи от вас причини, да пуснете и една анкета за Искра Фидосова на форума  Mr. Green
Да, сериозно го мисля. И за пореден път- няма "нас".

# 551

Да, сериозно го мисля. И за пореден път- няма "нас".

Добре де, пусни анкетата тогава Simple Smile

# 552
  • Сопот, Пловдив
АкашаHug .

Трой, че пусни ти, аз ще се кандидатирам първа.  Laughing

# 553
  • Варна
Трой, ръцете ти да би да са там, където Пали искаше да сложи чадъра си? Като искаш тема, пусни си я сама.

# 554
Трой, ръцете ти да би да са там, където Пали искаше да сложи чадъра си? Като искаш тема, пусни си я сама.

А твоите къде бяха, че не посмя сама да си пуснеш темата Wink

Роис, ти си за друга тема  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт