На море в Гърция 2013 - XII

• 81 607
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Околноста какво представлява ,има ли какво да се види?А и на колко часа път от границата е ?
Дион и Литохоро /много наблизо/,  Метеора/ 1 ден/Олимп,  ако имаш интереси в планинския туризъм. Труден е за изкачване. 2 дни. Долината Темпи. Ако се интересуваш от историята.

# 751
Здравейте,

Един въпрос относно пътуването до Гърция - за Урануполи откъде е по-удобно да се мине (за първи път ще пътуваме в Гърция) - през Кулата или през Гоце Делчев? GPS задължителен ли е т.е. помага ли, може ли да се разчита на него?

# 752
  • София
Шарк, спокойно можете и без gps, добрата стара карта върши чудесна работа. А и страната е идеално отабелена, не знам някой да е имал проблеми да намери даден път/отсечка  Peace

Аз изпитвам трайна страст към хартиените карти  Heart Eyes Мога да се ровя с часове и да ги разглеждам, от малка съм така..

# 753
Здравейте, момичета, записвам се да ви следя. Надявам се и аз да бъда от полза, на тези решили да попътуват из Гърция.
shark Сандански-Уранополи през Кулата е 216км, а Гоце Делчев- Уранополи през Илинден е 215км.
Моите спомени от Илинден (от преди година и малко повече) са за кофти път. Аз предпочитам пътя през Кулата.

В Гърция съвсем спокойно можете да пътувате без GPS. Аз също имам хартиена карта, но рядко се налага да я ползвам.
На Миленита искам да кажа, каквото и да става не се отказвай от Корфу Simple Smile

Някой беше питал за място за отсядане на Корфу с пясъчни плажове, алеи за разходки и заведения- аз препоръчвам Сидари.
Хайде ще ви следя Simple Smile До скоро

# 754
Благодаря, момичета, прекрасни сте  Hug   bouquet

# 755
  • София
shark Сандански-Уранополи през Кулата е 216км, а Гоце Делчев- Уранополи през Илинден е 215км.

Разстоянието Сандански-Уранополи, което си посочила, не отчита обикалянето през Петрич сега. Нали? То е много досадно и удължава пътя.

# 756
Vivi , да, без него е Simple Smile Надяваме се докато дойде време до лято 2014 този ремонт да е в историята Simple Smile

# 757
  • София
Дано. Simple Smile

# 758
  • Младост 4
Сали,аз от миналото лято се заглеждам по Скиатос. Освен да се организираме и да наемаме нещо заедно  Wink

kattrin, за кой период търсиш? Аз исках август, но се преориентирах за края на месеца и началото на септември (по финансови причини  Simple Smile ) Ако срещнеш къща с 3-4 спални за две семейства, но да е на пешеходно разстояние от плажа, свиркай  Hug

# 759
  • София
Сали, тези погледна ли:

http://www.myskiathosrooms.com/index.php?option=com_content& … id=3&Itemid=5

http://kleopatravillas.com/residences.php

Вторият линк предлага различни конфигурации за спане. Но и за двете ще трябва да питаш за цените  Peace

# 760
Привет на всички!
Миналата бяхме на Тасос, хотел Александра бийч, и много ни хареса (ако някой има въпроси съм насреща...). Затова тази година пак сме се насочили към гръцко. Обмисляме Медитераниън Вилидж в Катерини...
Нямам търпение!  Laughing

Аз също гледам оферти за Тасос Simple Smile. Интересува ме как е пътя дотам, и през коя агенция направихте резервацията?

# 761
  • welcome to the Jungle
Уважаеми,
имам скромно предложение за лека промяна в стила на писане на постовете тук  Flutter

Давам пример:

Цитат
УРАНОПОЛИ, АТОН

Здравейте на всички, още не сме решили къде да почиваме. Ще ми кажете ли нещо за Уранополи?,

Край на примера

Защо е всичко това, ще се запитате вий.
Защото:
 - Гърция е голяма страна с мнооооого плажове, разположени на острови, полуострови, курорти и обикновени селца. Мазало ми е в момента темата, а съм сигурна, че не само на мен. Crazy. Горе долу като да клекна на гръцки плаж с обли камъчета и да събирам разпилени бонбонки Ментос . Grinning

- Всеки, решил се да търси стари мнения, ще бъде неимоверно улеснен.

- Като скролне човек една тема, спокойно може да изчете най-важните му неща.

Единствено се иска в началото на поста да има БОЛД-нато името на локацията.

Как е идеята?

# 762
Цитат
Шарк, спокойно можете и без gps, добрата стара карта върши чудесна работа. А и страната е идеално отабелена, не знам някой да е имал проблеми да намери даден път/отсечка

Да, ние имахме:).Ако си в Ксанти без GPS и не познаваш града едва ли ще се оправиш да хванеш пътя за Бг .Имаше само една табела,но  на няколко км извън града. Изгубихме няколко часа и никой грък не знаеше пътя.

# 763
Lioness, аз съм засега само от четящите, наистина объркването е пълно, затова идеята ми харесва много!

# 764
И на мен. Чета от няколко дни съвсем се обърках. Много добра идея  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт