ВМ-НВХ, част 68

• 55 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вивиан, не разчитай много на недостига като оправдание Simple Smile

Аз със сигурност имам недостиг на магнезий последните седмици, защото понякога се будя нощем със нечовешки болки в прасците (предполагам това, което наричат крампи), но шоколад изобщо не ми се яде, дори напротив.
Има доза логика в табличките от този тип, но аз така и не съм открила практическо приложение за себе си.

# 136
Да, често няма ясни признаци за даден дефицит Peace Друг път са съвсем ясни - крампите например.

# 137
Здравейте и от мен!

Много благодаря за статията за водата! Не съм от жадните хора, от дете не пия вода. По време на бременността, заради силни болки в бъбреците, започнах да пия вода - по 3 литра. В момента, в който родих - спрях. Имам камъни в жлъчката - пак трябва да пия вода. Пак започнах да се насилвам, пак спрях след време. Просто не мога да си обясня как бих могла да поема толкова вода, заедно с всичко друго като храна? Сега, от едва няколко месеца, правя следното и се чувствам съвсем ОК, просто не мога повече. Сутрин с кафето и до обяд - 3 чаени чаши топла вода (ок. 900 мл.). Следобед гледам да имам още 1 чаша топла вода и така ги докарвам до към 1 л., литър и нещо. Когато съм жадна, разбира се, стигам и до повече, не се ограничавам. Simple Smile И сега съм по-спокойна с тази статия.  Hug Но и без вода според мен не бива. Wink

# 138
  • USA
3. SkyBlue чудесна си на снимките!!   bouquet До твоя вид да го докарам и аз.  Praynig Може ли да споделиш височина и кг., ей тъй просто за статистиката.  Laughing

Благодаря ти, Rain*. 165см, 53кг., за статистиката.

И аз съм от тези дето вода могат да не пият, аз и друго не пия де, никога не съм обичала сокове или газирано...Хареса ми статията за водата, но дали е така? Аз се опитвам да се наливам, от както съм на режима и си ги изпивам двата литра, но определено, ако бях сигурна, че не трябва щеше да ми е достатъчна една чаша на ден.
Шоки, извинявай, знам, че много пъти си писала... но ако можеш пак да кажеш кой точно К2 и магнезий поръчваш от Iherb, че досега си ги купувах от магазина, но смятам този път да поръчам. Благодаря!

# 139
# 140

Благодаря ти, Rain*. 165см, 53кг., за статистиката.

Фиданка  Peace  литър и 590 вода би трябвало да са ти достатъчни на ден.
Ееех, кога ще стана пак 53...

# 141
Аз си  хапвам плодове, не всеки ден, но хапвам...и пак свалям. Дори сега си  допивам една бутилка винце, вечер по чашка...Явно аз съм от отбора на тези, които са се хранили доста въглехидратно и сега свалям  идеално, нито бързо, нито бавно... Не се напъвам изобщо да свалям бързо, защото работата ми е доста интензивна, на крак съм цял ден и не искам да не ми стига енергията/евентуално/. Когато съм почивен ден, както ще са следващите два дни- намалявам храната, защото не изразходвам толкова енергия. Все  още хапвам с доста калории, така,че да имам какво да правя, когато стигна някакво плато,ако изобщо се случи, защото аз искам да сваля още 3-4 кг не повече. Е, като ги сваля ,може да ми се прииска още 1-2, но едва ли . Как не можах да се организирам по рано да бях станала толкова сериозна, щях да се чувствам толкова по добре още ехеее...преди година и нещо, ама пуста пристрастеност... Laughing

# 142
Ох, Фата, прочетох "кога ще стана пак на 53" и бая се ококорих така, рано сутрин, да знаеш Joy

Пинки, супер си, много ти се радвам! Simple Smile

# 143
  • В Балкана
Пинки, браво мацка!!   bouquet Твоята стриктност, дано и мен ме полази. Крйно време е, дет' се вика.  hahaha
Много ми влияе стресът на мен, много.. Пусти стари модели, няма отърване от тях. Процес на търсене и налучкване..

И по този повод, увеличих приема на вит. Д. Сега пия - 2 х 5 000 ед. (пон., вт., ср.) и 1 х 5 000 (четв. и нед.) Заедно с Д-то пия и по 1 таб. К 2 (от първия линк, който е показала Шоки). Магнезият обаче, май ще трябва да го увелича в дните, в които пия по 10 000 ед.
Вив ти пиеше омега 3 и коензим Q 10. Мисля, че съм те питала, но понеже не помня  Embarassed да питам пак - как и по колко ги пиеш?

кана, чай не обичаш ли да пиеш? Това е добра възможност за прием на течности, за тези, които не обичат да пият чиста вода. Естествено, чаят е без подслаждане.  Laughing

SkyBlue  Hug
fata_morgana, аз вече спрях да се питам. Превъзмогнах го.  Joy Сега се надявам - 55-56 да стигна.

Merelenda, много хубав подпис!!  Усмихна ме рано-рано! Hug
Мисля и при Моли видях котки.  Heart Eyes

# 144
Аз за първи път  Embarassed се каня да си поръчам някои добавки, че да се подсиля за зимата  Simple Smile и се колебая между тия два продукта :
 Този е комбиниран с повече съставки - Д3, калций, магнезий, К2, цинк ( че иначе трябва да се пият много хапчета поотделно и сигурно половината ще ги забравям  Laughing)
А този е само Д3 + К2 и е по-изгоден ( ама май ще трябва отделно и магнезий  newsm78, както ви чета)

Моля ви за мнение кой според вас е по-добър?

Скрит текст:
И още един въпрос, че това ще ми е първата поръчка въобще от чужд сайт и не съм запозната. Има кодове за отстъпка при първа поръчка. Всеки ли код, който момичетата посочват в темата може да се използва? И , за да не плащам мито трябва да се вместя в 19§ след отстъпката или преди нея?
Извинете, че ви занимавам с неща извън темата, но знам колко сте отзивчиви  Hug

# 145
Дани, от тези двата аз бих поръчала втория Peace От допълнително калций не мисля, че има нужда, когато се консумират млечни, а първият съдържа и доста калций.

За кодовете не знам, но предполагам, че всеки може.

# 146
  • София
Нещо започнах да се чувствам безсилна аз напоследък  Confused Уж съм режимна, само от време на време някой лимон, грейпфрут или ядки, апетитът ми е нормален, количествата също, а на кантара не му пука. Превърта си по 600-700 грама за последните три седмици Confused Добрата новина е, че поне остава малко.

Дани, защо не това: http://www.iherb.com/Now-Foods-Vitamin-D-3-K-2-1-000-IU-45-mcg-1 … Veggie-Caps/10056 .  Дозировката е същата, а има по-добра цена, рейтинг и марката е (поне на мен ) е позната.

# 147
Асос, нали все пак бебето расте Hug Не се притеснявай. Със сигурност не си изпуснала нещата.

# 148

все още е безплатно това
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-St … 110-Tablets/15030

получаваш го като подарък към друг продукт

можеш да използваш всеки код от темата за iherb

# 149
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-St … 110-Tablets/15030

Аз точно това поръчах, момичета, какво ви е мнението за него, става ли?

Общи условия

Активация на акаунт