ВМ-НВХ, част 68

• 55 754
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Нищо, тъкмо ще видя като престои дали ще остане мек и сочен.
Ох, дано  Blush

# 421
Мерси, че ми каза, преди често ходех до Метро, но не съм забелязала. В Младост ли, и каква е цената?
Рецептата наистина е много съблазнителна.
Фенка съм му на Антъни Бурдейн  Sunglasses
Да, аз от това в Младост взех, имаше 2 големини, в продълговати пластмасови кутии с фолио отгоре. В отделението за месо, на студа Simple Smile, там бяха в средата на по-високите стелажи, в края към прозореца. Предполагам, че имат политика всичко да е на едно и също място в магазините. Не помня цена, към 5 лв май беше  Rolling Eyes

# 422
Нищо, тъкмо ще видя като престои дали ще остане мек и сочен.
Ох, дано  Blush
Супер беше! Благодаря. Hug

# 423
Момичета , днес помъдрявам , ако,че не ми личи.. ха ха ха ,почерпете се за мое здраве !
http://www.flickr.com/photos/kozarie/11001009403/sizes/m/in/photostream/

# 424
  • В Балкана
Пинки, жива и здрава!!
Щастлива, усмихната, творяща!  
bouquet

Ули, имаш ли идея дали има срок на годност и колко е след отваряне?  Embarassed

Кам, Шоки   bouquet

Шоки, може и да съм гледала друго фъстъчено, не на Балчо и то да е било с олио.  Laughing

Облаче, прочетох за твоите обедни "мъки" в офиса.. Мога да те посъветвам, щом те ядат кюфтета и ти да ядеш. Също така, каквото си носиш за обяд, предварително да ти я нарязано, разбъркано, нагласено и т.н.. Не съм сигурна дали ще можеш да се храниш и наяждаш всеки ден с КМ или сметана.. Аз в началото си ядях за вечеря КМ със сезонни, летни плодове и ми беше добре. Ама вече с това не мога да вечерям.  Laughing Можеш да редуваш - кюфтета (явно не миришещи, за разлика от варените яйца  ooooh!); сирене/кашкавал, краставица; КМ; сметана.

# 425
  • SA
Честит рожден ден, Пинки!
Желая ти много щастие, успехи и вьлнуващи мигове!  newsm59  party023  Gift  bigdance2

Шоки, благодаря за статиите! Хах, интересно е това с прочистването на черния дроб! Не знам за какви количества камьни сьобщават някои хора, че са отделили, но реално, ако много камьни успеят да  преминат по жльчните пьтища, то сьс сигурност ще са такива болки, че едва ли в кьщи ще стои човек. Изобщо, нашите тела знаят сами как да се самоочистват, стига да не им се пречи с вредни навици. А пьк нашия режим прочиства жльчката всеки ден по няколко пьти  Simple Smile.

# 426
  • Бургас
Честит рожден ден, Pinkito !
Весело изкарване на празника!

# 427
Честит празник, Пинки! Да си жива и здрава и само хубави събития да те спохождат! Hug  bouquet

# 428
  • София
Честит рожден ден и от мен Пинки!
Здраве и щастие на цялото ти семейство  newsm59

И аз вчера четох тази статия за камъчетата в жлъчката и прочистването със зехтин. Не съм доктор, но ми звучи логично. Няма как да се изкарат толкова камъчета, най-малкото ако човек има толкова в себе си, ще има и някакви болки, симптоми.

Мер, дроба го накисна в смес от оцет, вода и сода,нали? По рецептата на Леми?

# 429

Ули, имаш ли идея дали има срок на годност и колко е след отваряне?  Embarassed

Не помня точно, но се сещам, че ми се стори доста кратък като за мас. Със сигурност я ползвах и след като й беше изтекъл срока на годност. Аз съм доста либерална със сроковете  Rolling Eyes

# 430
Много ви Благодаря момичета !  Днес хапнах повечко но  режимна храна... още 2-3 дни ще е така...  ooooh!

# 431

Мер, дроба го накисна в смес от оцет, вода и сода,нали? По рецептата на Леми?

Вода имаше ли? newsm78
Само в оцет за 30 мин, после махнах оцета и добавих сода, разбърках го добре и не съм оставяла да престоява. Изплакнах хубаво под течаща вода. Изпържих го и подправих със сол, чер пипер и лимонов сок. Като го пържиш трябва да улучиш момента да извадиш на време, да не се препържи, но и да няма кръвчица.  Simple Smile Аз го нарязах на около 1 см дебелина парчето и пържих около 2-3 мин от всяка страна на газов котлон, но на по-слаб огън, да не прегаря рязко.

Пинки, честит рожден ден!   bouquet

# 432
  • София
Ясно, мерси Мер  Hug

# 433
Пинки, честит празник
Много здраве, любов,,късмет и постигнати цели
 Hug

И да си кажа, че комбинацията пиле със сметанов сос и варено-печени брюкселски зелчици е ммммного мвкусна

# 434
Мереленда, благодаря, бях останала с впечаление, че може малко семки, аз хапвах по доста, около 70 гр. на ден.
Ули, те кюфтетата ги ядат в бургери.  Confused Засега се нахранвам със сметаната и маслото, но ще си нося и сиренце и кашкавал. Но и те всъщност миришат  Crazy Колегите ми вчера ядоха пица на парче.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт