ВМ-НВХ, част 68

• 55 788
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Вече съм колкото висока - толкова широка.. Joy 1.60 см /60 кг
Аз също задържам вода от солено...сирене, кашкавал, маслини..но си ги ям...не по много, но май с маслинките прекалявам. КОгато забележа сутринта на кантара ,че съм задържала вода...то ми е яснно,защото знам какво съм яла предният ден, и особенно ако е към 21-22 часа !  Тогава започвам от сутринта да пия повечко вода, и до 2 дни съм разкарала "солената вода".....Под повечко вода , разбирайте 1,5 л, за деня... аз не пия много вода по принцип, никога не съм пила.....Мен само това ме оправя, и разбира се, същият ден не ям толкова солени неща. С Мазничкото и аз попрекалявам понякога, затова и не пия мазни кафета , че да има за другото , да слагам отгоре....
Аз хапвам доста сметанка, но сега ще я намаля.....
И последно, да си кажа : Да, ако не си тренирал и започнеш да тренираш редовно, дори и да не е сериозна силова, а някаква зумба или нещо такова....  пак се качват едни 1-2 кг.....но те никога не биха ме ядосали ,защото знам от какво са....те не са такива килограми,които да ми излизат над  колана на дънките ,или да ми подуват тумбака....... Laughing
     Моля ви за една добра мисъл, отивам на важно място , за много важно нещо..... Praynig Praynig

# 316
Успех, Пинки! Hug И недей да намаляваш сметанката, щом досега не ти пречи.

# 317
  • София
В сайта направиха един много лесен калкулатор, в който трябва само да си нанесеш собствените данни и директно ти изчислява според мерките и според физическата ти активност.
Идеално! Изчисли ми 63 грама протеин, което съвпада с 1.5 грама на килограм активно тегло. Мерси за линка, Дани!

Тренажорът не ми беше достатъчно ефективен на мен. Всеки ден в продължение на месеци губех между 40  минути и час и накрая получих само едно дупе Mr. Green  А бях упорита, защото от много четене бях убедена, че това е моя уред и няма как резултатите да не закъснеят.
Сега го ползвам само когато имам излишна енергия за изразходване.

Пинки, стискам палци! Simple Smile

# 318
  • USA
 Assos, само едно повдигнато дупе никак не е малко, хехе!
Пинки, fingerscrossed

# 319
Момичета, не е по темата, но ако някой е запознат или е чувал ако може да сподели.
Става въпрос за Биоскенер/ квантова диагностика на здравословното състояние на организма.
В момента във Варна в една болница е на промоция изследването на цена 14 лв, а редовната му цена ще е 60 лв. Става въпрос за това:
http://stiks-bg.com/bioskener.html#.Uoz3MSc4NcM

Въпросът ми е, доколко е надеждно такъв род изследване и реално чрез показателите дали наистина може да се открие някакво заболяване или нарушение в даден орган, нервна система, имунна система, както е описано в статията?

# 320
Момичета, не е по темата, но ако някой е запознат или е чувал ако може да сподели.
Става въпрос за Биоскенер/ квантова диагностика на здравословното състояние на организма.
В момента във Варна в една болница е на промоция изследването на цена 14 лв, а редовната му цена ще е 60 лв. Става въпрос за това:
http://stiks-bg.com/bioskener.html#.Uoz3MSc4NcM

Въпросът ми е, доколко е надеждно такъв род изследване и реално чрез показателите дали наистина може да се открие някакво заболяване или нарушение в даден орган, нервна система, имунна система, както е описано в статията?

Може ли да помоля за координати- къде се прави това изследване във Варна...да не е от някой от сайтовете за групово пазаруване.???  bouquet
????

# 321
Приятелка ми каза сега за него. Грешно съм разбрала, че се прави в болница. Май несериозно ще излезе цялото "изследване".  Rolling Eyes
Ще ти постна на лични какво ми обясни сега.

# 322
  • SA
Мер, не си давай парите за такива "магии".

# 323
Мер, не си давай парите за такива "магии".
Мерси, Кам. Разбрах вече, но тя и моята приятелка не беше разбрала добре и попита мен дали съм чувала, та ходи да попита отново. Информацията която получи е меко казана несериозна. Сега се смеем и двете какъв бизнес може да се завърти с тоя биоскенер, не е истина. Joy

# 324
Направих си  за вечеря кокосовата палачинка....този път с неподсладени стърготини  и и сложих сол, за всеки случай....пак много леко сладни, но е къде, къде по вкусна стана , хареса ми... Трябва да я сметна, много ли е калорична? Май някъде към 180-200 кал. ще дойде .....Не,че броя калории, но трябва да знам информативно.. Wink Ако не слагам мазнина, ще стане и по малко калории..аз сложих малко кокосово масло, защо , и аз не знам....по навик явно, без да мисля.... Crazy
Утре ще правя за закуска палачнки ..не за мен...   Но за мен една такава ще направя пак.... Wink  + малко фета, ех.... как не знам да си угаждам... Wink 

# 325
  • София
dani1712 , благодаря за препоръката за книгата и за калкулатора на протеин  Hug
Сега ще си сметна.

Асос, едно вирнато дупе си е едно сериозно постижение!
Аз също искам такова постижение  Wink

# 326
Благодаря на Мер, за въпроса, който повдигна и на кам за отговора
Това ме подсети и аз да питам нещо - какво ви е мнението за ирисовата диагностика?
И тя ли е в същата магическа група?  newsm78
Разни познато, залитнали по алтернативното, много я препоръчват, всичко им били познали
На мен ми звучи също доста странно, ще ми бъде интересно мнението на кам

Пинки, супер си, само така
 Hug
И аз стисках палци, дано стане каквото ти е на душа  Praynig

Моите междинни хапвания на работа са кашкавал (имам винаги запаси за закуска в местния хладилник), ядки, Линд 90%, бадемово или лешниково масло

# 327
  • Бургас
аз си правя изслдвания на такъв уред и според мен е много по-точен от нормалните изследвания
Сестра ми си прави ирисова диагностика и няма нещо,което да не и познаха,от скоро ще и правят и лечение там,ако има подобрение ще пиша

# 328
Благодаря на Мер, за въпроса, който повдигна и на кам за отговора
Това ме подсети и аз да питам нещо - какво ви е мнението за ирисовата диагностика?
И тя ли е в същата магическа група?  newsm78
Разни познато, залитнали по алтернативното, много я препоръчват, всичко им били познали
На мен ми звучи също доста странно, ще ми бъде интересно мнението на кам

Да взема да се изкажа и аз, тъй като покрай проблемите с щерката сме пробвали доста неща и доста преосмислих мнението си както за традиционната, така и за нетрадиционната медицина. Истината е, че трябва да попаднеш на добър специалист - независимо как ще те диагностицира и лекува - важното е да си разбира от работата. Диагностицирането с такъв скенер, както и ирисодиагностиката могат наистина да са много точни методи, стига да са в ръцете на опитен лекар.
Водили сме щерката на ирисодиагностика - тъй като беше много малка, доктора не я сложи на апарата, а й гледа очите само с лупа - това му беше достатъчно. Според мен не е точно да се каже, че "познават" - не са врачки все пак, а метода се използва отпреди стотици, ако не и хиляди години. Също така е важно освен добрата диагностика да се назначи и адекватно лечение и проследяване, което е още по-трудната част от задачата.
Това е моето мнение - от личен опит  Peace

# 329

ходила съм на ирисова диагностика преди няколко години
лекарка е доцент и според много хора ги лекува добре
на мен ми позна, че нищо ми няма  Flutter
и запека ми успя да открие  Blush

Общи условия

Активация на акаунт