152 американки чакат малкия Мишок

• 49 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
чуя как Европа е "кънтри" и честно да ви кажа и ми иде вече да грабна пищовите..
на предишната ми работа 2 години се борих с ИТ да махнат от САП системата Европа като държава. И ако не знаете има държава Бяла Русия. Twisted Evil

# 151
От 2-3 години имало нова държава Южен Судан.
Судан е разделен на 2 части, север и южен, като южната част част се контолира от "революционери" и е ембаргова част ( най-общо казано забранено е изпращането на стоки и пари към тази част).

A, праща съседа пари и то на такива символични цени, че позеленях като научих.
Ето още малко инфо http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AE%D0%B6%D0%B5%D0%BD_%D0%A1%D1% … D0%B4%D0%B0%D0%BD

Миш, няма да се тревожиш голям процент от първите бременности се преносвали, пък и щом си чакате зодията Simple Smile , поспи си още малко Simple Smile

# 152
Знам, знам че често се преносва при първа бременност. Единственото ми притеснение е да не стигнем до предизвикване, иначе си чакаме.  Simple Smile

# 153
  • usa
Казах ли ви как реших да се боря с на моите деца тоталния географски дебилизъм?Значи след като нито игри,нито карта,нито апове помогнаха сега всеки месец избират по 2 държави и когато сварим четем за тях,гледаме Р.Стивс и пр,готвим им манджите,танцуваме им танците,рисуваме флаг и пр. Сега борим Судан  newsm78 и Германия (мърсифули). Много е интересно и за мен,дано нещо закачи така че като чуя как Европа е "кънтри" и честно да ви кажа и ми иде вече да грабна пищовите..

чудна идея, благодаря! позеленях от яд, че не съм се сетила сама  Sick. поне даниел ще го понауча на това-онова. той и без това е единствения младеж в къщи, който общо взето е добре с географията, ама като го подхвана по твоята система, съвсем ще задобрее. точно вчера настръхнах за пореден път по географска причина. едно дете в библиотеката в хайскула където помагам, дойде да пита за книги за литва и библиотекарката - млада, образована - с мастърс, преди колежа завършила същия хайскул, попита "това беше една от балканските държави, нали?"... много любезно я пообразовах по темата.

мишки, до две седмици след термина никой не трябва дори да се опитваа да ти предизвиква раждане. чакай си спокойно Simple Smile.

# 154
Е, миз, бъди снизходителна, то балкански и балтийски звучи близко. Какво да кажа, като учитката ми по английски (а магистратура по френски и живяла в Европа) гледа картата на света и не знае къде е Русия и като и казахме, че е точно там където сочи, тя клати глава и вика "Не, това е Китай"

Предизвикването на раждането не е работа, то организма ти като не се е настроил естествено, каква полза, че ще ти предизвикат контракциите. Аз сега съжалявам, че се съгласих на предизвикване, но Мишо беше станал много голям и явно му беше много тясно и не мърдаше много и това ме докарваше до огромна паника.  Как го ръчках горкото дете да се размърда...

# 155
Добро утро!

Миз, знам за двете седмици, но ми се струват много. Имаме дата за предизвикване, 10 дни след термин, ако дотогава не е тръгнал сам.  Rolling Eyes

Сега се обличаме и отиваме за час и малко на леко натоварваща разходка, пък да видим.

# 156
  • WA, USA
Хехе Мишки, ама верно си много примерна с отчета. Ще тръгне, няма страшно. Първият го преносих 10 дни, а контракциите ми почнаха точно вечерта преди насрочената индукция. Толкова много ме беше страх от индуцирано раждане, че младежа се размърда Simple Smile

# 157
 Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 02:51 от so what?

# 158
# 159
Добър деен!

Днес е минус и хич не става за разходки, какви ще ги мъдрим, не знам.   Outta Joint  Вчера и следобед ходихме и пак нищо...

Нашите катерици се мушкат под капаците на колите и пишкат върху двигателите, късат изолацията от външна страна на купето (зад двигателя точно).  Купихме капан и след седмица стоене, петък се хвана един разбойник.  ММ реши да я остави за през нощта в капана и на сутринта да я закара далече, като ходи за мляко.  Сутринта капана го нямаше.   Shocked  И тази сутрин пак го няма, явно не е от добронамерен съсед.  Дали някое животинче я отмъкна, птица ли, странна работа...

# 160
  • The QC to be!!!
Мишки, пробвайте да напръскате с някакъв парфюм там където се качват и късат. Да е силен и гаден, колкото по бабешки, толкова по успешен е резултата.

# 161
Уф, и тук е много студено. Вятърът подсилва усещането.

Мишки, е за такова чудо за пръв път чувам. Ама че гадини!

# 162
Бейби, притеснява ме да не влиза тази миризма в купето като пуснем парно/климатик.  Имате ли опит с това?

# 163
Бейби, притеснява ме да не влиза тази миризма в купето като пуснем парно/климатик.  Имате ли опит с това?
Мишки, напръскайте с това върху припиканото. Има го и в спрей бутилка в големите зоо магазинни вериги.

# 164
Фея, този препарат е за премахване на петна и миризма от урина, нали?  Аз под миризма имах предвид бабешкия парфюм или нафталина, за който също четох, че някои хора ползват.

Общи условия

Активация на акаунт