КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 384
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • България
Дами,
в репродуктивната клиника, в която работя, имаме потенциални донорки на яйцеклетки. bouquet
Можете да се свържете с мен чрез ЛС. Желая ви търпение и вяра, че хубавите неща ще се случат и на вас!  Hug 

Margaritka, каква е цената на донорски опит при вас?

# 571
Дами,
в репродуктивната клиника, в която работя, имаме потенциални донорки на яйцеклетки. bouquet
Можете да се свържете с мен чрез ЛС. Желая ви търпение и вяра, че хубавите неща ще се случат и на вас!  Hug 

Margaritka, каква е цената на донорски опит при вас?

Присъединявам се към въпроса и мен живо ме вълнува цената...В клиниката в Русе и в София различни ли са цените?

# 572
Здравейте отново,
благодаря на всички, които ми писаха на лично и ми разясниха как стават нещата. В крайна сметка реших да стана донор на Я. Моята АГ / др. Добринка Петрова/ , която ми следеше бременността е започнала работа в новата клиника Ню Лайф /гр. Пловдив/, до колкото знам е ин витро клиника, но правят и нормални прегледи. Много ми се искаше да се запозная с евентуалната жена на която ще даря Я, нямам никакви претенции разбира се към детето, но просто ми се искаше да се знаем Simple Smile

Пожелавам на всички жени да получат най-прекрасния подарък и да стане от първия път  Hug  bouquet  bouquet

# 573
Искам да попитам конкретно няколко въпроса,жените които са дарявали яйцеклетка.
Къде дарихте Я?
Колко траеше цялата процедура,от първото до последното ходене в болницата?
И колко обезщетение получихте?

# 574
В някои болници обещават обезщетение в размер 3000, но нито една от дамите, които аз познавам не са получили такова. Подвеждат и мълчат жените, защото са наясно, че и те бъркат спазарявайки се . Затова и се получава така.

# 575
Чувала съм,че като си поемеш разходите и оставало за едно кафе Laughing
Имам наистина желание да даря Я,но съм от малък град и най-близо ми е Русе на 100 км,а Варна на 200 км.Така,че ще имам големи разходи за път и хотели.За това най-вече се интересувам и за времето,което отнема

# 576
Можеш в София

# 577
Да може и в София,става въпрос,че разходите ще са страшно много.
Ако някой има нужда от ДЯ да ми пише на лични

# 578
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 20:17 от Izumena

# 579
  • гр. София
Нели, дано да се включи някой който вече е минал по този път и ти помогне с инфо. Но не мисля, че е добра идея донор и реципиент да имат лични контакти, крайно време е обезщетенията на донорките да се регламентират законово и да се внесе доза спокойствие по този въпрос.

# 580
То е регламентирано.

# 581
Не мисля,че има нещо лошо жена която се нуждае от Я,и жена която иска да дари,да имат контакт.
Имам всякакви хора по света,това човече ще е с мой ген и цял живот ще се чудя къде е и как живее.Мисля,че макар,че е забранено също така и на тази която взема Я,ще и е по-спокойно ако знае от кого е.

# 582
  • гр. София
Имах предвид да се знае точната сума, която ще получи донорката извън покриването на разходите й.

А именно защото има всякакви хора за мен не е добра идея да се познават, но всеки има глава на раменете и сам си решава.

# 583
Цитат
Имах предвид да се знае точната сума, която ще получи донорката извън покриването на разходите й.
И аз това питам?

# 584
Нели, едва ли има точна сума, всичко е въпрос на договорки...
И аз мисля, че е по-добре да е регламентирано, че сега дава възможност за злоупотреби.

Общи условия

Активация на акаунт