Отговори
# 615
  • Sunshine state
Точно на препаратите нищо им няма така,че спокойно. Peace

# 616
Точно на препаратите нищо им няма така,че спокойно. Peace

Да, и аз не съм се замисляла за срока на годност точно на препаратите, защото нито ги ям, нито си ги мажа по кожата. Даже го сефтосах от мерак, когато се върнах - чисти си перфектно. В края на краищата 750 мл Cif за 0.99 лв. си е оферта.

# 617
В Карфур има ли нещо интересно на промоция тази седмица?

# 618
  • In transit
В Карфур има ли нещо интересно на промоция тази седмица?
има http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80- … -28-%D1%8F%D0%BD/ Peace

# 619
Ако някой го интересува: от утре започва събирането на стикери за някакъв албум в Била, вижте повече в брошурата им, при всяка сметка от 15лв дават стикери ... ала бала ...

... и онова масло, което някой каза, че било хубаво, пак е на промоция Elle&Vire 3,49лв

... и брашно София Мел 2кг - 1,59лв

Била Брошура

# 620
  • Пловдив
В Метро преди време имаше София мел 5кг. брашно на промоция.Ако скоро мернете...да свиркате,ей  Whistling Laughing

# 621
  • In transit
В Метро преди време имаше София мел 5кг. брашно на промоция.Ако скоро мернете...да свиркате,ей  Whistling Laughing
ами то май пак ще има, гледам майка ми беше залепила някакво листче с плик брашно София мел и цена от 4.00лв за 5кг на хладилника.  Mr. Green

# 622
  • Пловдив
Аааа,и аз за мама търся Whistling Ще разледам,мерси!

# 623
  • In transit
Аааа,и аз за мама търся Whistling Ще разледам,мерси!
в метро от вчера е на промоция опаковка 5кг, за 4лв с ДДС, в Била има 2кг за 1,59лв, което излиза същото като цена (до 05.02), а освен това в месечната за февруари на Била има също 5кг за 4,39лв.  Peace

# 624
  • Пловдив
Купих,мерси! Peace

# 625
  • София
В някой от магазините(без метро) да сте виждали уред за правене на кисело мляко? В лидл понякога пускат, но кой знае кога пак ще има, дали и по другите подобни вериги пускат?

# 626
В някой от магазините(без метро) да сте виждали уред за правене на кисело мляко? В лидл понякога пускат, но кой знае кога пак ще има, дали и по другите подобни вериги пускат?

Моят е купуван от Кауфланд Simple Smile
Ето такъв е :
а цената беше нещо от сорта на 10 -15 лв. на промоция.

# 627
  • Sunshine state

Моят е купуван от Кауфланд Simple Smile
Ето такъв е :
а цената беше нещо от сорта на 10 -15 лв. на промоция.
+1 за този на Сапир-аз съм много доволна.  Peace

# 628
  • София
Мен повече ме привличат от типа с отделни бурканчета, не в една съдинка цялото мляко...

# 629
Аз правя кисело мляко по обичайният и стар начин, не смятам да си купувам уред за кисело мляко (не ми се иска да му търся място в кухнята си Mr. Green ), но може ли да ми обясните как се използва този уред, да знам за обща култура.? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт