Отговори
# 645
Сега видях, че на първа страница една от темите, които се въртят е точно за тези уреди за кис.мляко - сигурно вече има споделени много мнения и впечатления ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513066.0

# 646
Мерси много и последе въпрос, това отдолу на машитката, плъзгащото копче,  какво настройва?
А, нищо не настройва. То само създава впечатление за екстра. Просто е една стрелкичка, която ти показва на една разграфена скала в колко часа си сложил млякото, съответно в колко да го махнеш. Има и една лампичка, която е индикатор за включена машинка, това му е цялата философия на уреда. Много ме е страх обаче да не счупя някой буркан, че тогава цялата машина трябва да купувам пак. Но пък за тази цена не е кой знае колко непосилно. Но пише, че например ако искаш по-малко мляко да подквасиш, трябва задължително всичките 6 буркана да сложиш, и там, където няма мляко да налееш вода. Явно само с няколко буркана не бива да се използва.

# 647
Копирам си питането от друга тема:

Има ли препарат против мухал, който да не мирише като Саво-то или Белина-та? Трябва ми за голямо помещение да пръскам по стените и ако е възможно да мирише добре или поне не толкова силно като Саво-то.

# 648
Копирам си питането от друга тема:

Има ли препарат против мухал, който да не мирише като Саво-то или Белина-та? Трябва ми за голямо помещение да пръскам по стените и ако е възможно да мирише добре или поне не толкова силно като Саво-то.
Аз купувам на д-р Фреш,доста по-умерена миризма и за няколко часа се отмирисва,също така е на цена 2-3лв.

# 649
Ма доста препарати пртив мухал, но на мен всичките ми смърдят безобразно зле, др Фреш има белина ли хлор вътр изчезна мухала, но и цветовете от блузата ми изчезнаха и пръскай на проветриво, дразни лигавицата на носа Simple Smile

# 650
  • София
Церезит, мирише доста по слабо от Саво-то.  Peace

# 651
Церезит щ ма следващата седмица в кауфл. Анд

# 652
  • Sofia
Получих една брошура на МЕТРО, пише 1+1, т.е купуваш едно, получаваш второто безплатно. И друг път съм получавала такива, но досега не съм обръщала внимание, сега ми трябва един конвектор, някой ще каже ли каква е уловката? Стандартната цена е завишена или просто пускат по 1-2 бр. и изчезват?

# 653
  • о`майна лунна нощ е
Уловката е, че ти трябва един, пък те карат да купиш два. Намери си другарче за покупката и действайте заедно. Цените иначе са малко по-ниски от нормалните, на които по принцип предлагат продукта.

# 654
  • Sofia
Ама нали плащаш само единия?  newsm78 Т.е плащам единична цена, получавам 2 броя.
Или нещо не съм разбрала?

# 655
  • София
Ама нали плащаш само единия?  newsm78 Т.е плащам единична цена, получавам 2 броя.
Или нещо не съм разбрала?

Да, аз така съм си купувала чаршафи и чехли. Чаршафите са добре (не са най-красивите Wink), но чехлите са стояли толкова много по складовете, че подметките им се разпаднаха след няколко обувания. Продават стоки, които са застояли и затова е такава промоцията.

# 656
  • о`майна лунна нощ е
Наистина си плащаш за 1 брой, а получаваш два, но защо са ти примерно 2 конвектора, или 2 машини за хляб .... За това писах за другарчето. Ако имаш човек, с който да разделите бройките и парите, тогава наистина си заслужава.

# 657
Дали може да ми препоръчате за някакъв добър обезмаслител на някоя от марките на тези магазини?

# 658
Дали може да ми препоръчате за някакъв добър обезмаслител на някоя от марките на тези магазини?
Аз последно пробвах на медикс.Признавам си ,че се бях настроила да е боза за тези пари,но препарата си е супер.Щом се справи с филтрите на аспиратора Joy(много мразя да ги чистя)

# 659
Благодаря !
Аз обикновено ползвам Меглио, но ми е скъпичък, та се чудех дали да не го сменя с нещо друго. Ще опитам Медикса. И аз му се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт