Отговори
# 705
  • софия

и пак да питам , никой ли не е виждал сирене халуми някъде?
Опитвам да се сетя. Не съм най-сигурна, но мисля, че съм виждала в Кауфланд (не на Жоси Sick).

мерси, ще погледна..аз си мисля, че в лидл съм виждала, но никак не съм сигурна.   bouquet
В Лидл имаше в гръцката седмица. Не е постоянен асортимент Peace

# 706
  • In transit

и пак да питам , никой ли не е виждал сирене халуми някъде?
Опитвам да се сетя. Не съм най-сигурна, но мисля, че съм виждала в Кауфланд (не на Жоси Sick).

мерси, ще погледна..аз си мисля, че в лидл съм виждала, но никак не съм сигурна.   bouquet
В Лидл имаше в гръцката седмица. Не е постоянен асортимент Peace
  bouquet жалко  Confused

# 707
А в нашия Лилд почти винаги има, но е на много забутано място. Аз напоследък взимам от Била.

# 708
  • Sunshine state
Знам,че има рецепта на опаковката,но кажете вие как го приготвяте това халуми,че аз съм голям любител на сирена,а и на вечни режими и ми се струва подходящо за мен.  Simple Smile

# 709
  • софия
На грил тиган.

# 710
От утре ще има бишкоти на 2,44лв в Пени

# 711
  • Sunshine state
Точно такъв нямам-хвърлих го след 2 пъти употреба.  Rolling Eyes На керамичен без мазнина ще стане ли?

# 712
От днес в новата брошура на Била има захар "Захира" 1,39лв (май досега не съм я виждала на толкова ниска цена) и сапуни Dove по 0,99лв - информативно просто ...

# 713
  • In transit
А в нашия Лилд почти винаги има, но е на много забутано място. Аз напоследък взимам от Била.
каква марка е това в Била, онзи ден се озъртах, но не видях.

Точно такъв нямам-хвърлих го след 2 пъти употреба.  Rolling Eyes На керамичен без мазнина ще стане ли?
да не е било на Жоси? Аз едвам го изстъргах от тигана ooooh!

# 714
  • Sunshine state
Аз хвърлих тигана,не сиренето.  Laughing Халуми още не съм птобеала,та се чудя дали ще стане за запичане на керамичен тиган. newsm78

# 715
В Била е на фирма "ем джей..." нещо си, завъртяно. В малки пакетчета по 225гр. Такова има и в Карфур. При опакованите сирена и кашкавали е. Не лошо по принцип, но съм случвала и на партида, която като го пека направо се размазват в тигана. Става да се пече на грил-тиган, на обикновен тиган с незалепващо покритие, на скара - поне така съм го пекла аз. Режа го на филийки и го изкисвам във вода поне 15-20 минути.

# 716
  • Sunshine state
А защо го изкисваш?

# 717
Купих си Персил от Карфур, освен намалена цена, при покупка на два продукта подаряват трети ( например капсули за 40 пранета или течен)
Та сега имам Персил до края на света  ooooh!, да видим как ще е че напоследък все с Ариел пера...но нямаше как да подмина тази оферта  Laughing

# 718

Солено е сиренето и затова го изкисвам предварително.

# 719
Промоцията на персила в Карфур докога е ?!
И какса дрехите от разпродажбата?!

Общи условия

Активация на акаунт