, catty m,mims11 ,благодаря ви момичета! Ще се радвам да ви харесат! У дома ги пека по два пъти на седмица..., не че ядем толкова сирене, но ми харесва да имам в чантата си от тях, когато прегладнея или пътувам.
catty m, ако имаш кафемелачка, можеш да завъртиш там овесените ядки.Не е необходимо да се получава брашно, трябва да се забелязват цели ядки и по-едри частици. Ако не можеш да смелиш, по-добре е да ползваш фини овесени ядки или, ако можеш да си намериш овесено брашно, сложи половината количество брашно, половината овесени ядки. Пшеничното е отделно.Можеш да замесиш тестото с ръце. Претривай маслото с брашнената смес, докато се приеме и стане еднородна трошлива смес. После полей горещата вода и обедини на топка. След като се добави водата, която съм посочила и се замеси, евентуално се добавя още отново гореща вода. На малки порции.Тестото е леко твърдо, но се разточва удобно.
Ето още нещо много вкусно! Докато украсяваме бисквитки, някои искат да похапват нещо вкусно....
Меки тиквени бисквити с джинджифил-меласа пълнеж