Боледуване на децата ни – тема 10

• 40 281
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Слагаш да заври вода с 1 лъжица сода,и да се диша отгоре.Ефикасно е.
Благодаря  Hug

# 631
  • пак там
Благодаря  Hug

Доста кратко описано, и така както е написано, може да направите голяма беля. Инхалация с вряща вода не се прави. Можеш доста сериозно да изгориш лигавицата на носа/устата.

Слагаш водата да заври, една лъжичка морска сол вътре, може да добавиш и лъжичка сода. След това махаш водата от котлона, оставяш леко да изстине и чак тогава - детето да диша изпаренията.

# 632
Благодаря  Hug

Доста кратко описано, и така както е написано, може да направите голяма беля. Инхалация с вряща вода не се прави. Можеш доста сериозно да изгориш лигавицата на носа/устата.

Слагаш водата да заври, една лъжичка морска сол вътре, може да добавиш и лъжичка сода. След това махаш водата от котлона, оставяш леко да изстине и чак тогава - детето да диша изпаренията.
Аз,така и направих , благодаря  Peace
Само да попитам по колко минути да стои така да диша изпаренията?

Аз я оставих 2 пъти по 5 мин

# 633
  • пак там
Аз оставях, докато водата окончателно изстине. Но зависи колко дълго може да ти стои детето мирно.

# 634
Аз оставях, докато водата окончателно изстине. Но зависи колко дълго може да ти стои детето мирно.
Ще стои,добре ще пробвам и аз ,докато водата изстине , благодаря  Peace

Щях да питам може ли това да тръгне към ушите,да взема ли някакви мерки или.. ?

# 635
Момичета, може ли да ми препоръчате  нещо за имунитет подходящо за дете на 2 години? Досега ползвахме Имунобор кидс сироп, но няма особен ефект и ми се иска да го сменя с нещо друго. Чудя се, ако взема на таблетки дали няма да е по-добре? Общо взето сме влезли в следния рътим: 2 седмици ясла и 1 вкъщи. 

Опитай със сироп " Имуномикс". Нас това ни спаси,че беше истински ужас.

# 636
Диди, Ева благодаря!
Когато бяхме малки майка ми ни правеше инхалация с лайка. Ето тук е описано:
http://ezine.bg/n11-30713-%D0%98%D0%BD%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D … D0%BD%D0%BA%D0%B0

# 637
Още един вариант за домашна инхалация е да се пусне горещата вода в банята да напари хубаво помещението и после се лиза в помещението, като преди това някой се е погрижил да тече вода с подходяща за къпане температура.
Но този вид инхалация не е съвсем равнозначен на инхалаторите, които се продават в аптеките. Все пак за разни начални състояния върши работа.

# 638
рони,благодаря ти за инфото  Peace

Весели празници !!!

# 639
Лисичке,весели и ЗДРАВИ празници и на вас. ДайБоже новата година да не носи болести. Още сте мънички,ще израстете и укрепнете и нещата ще се подобрят. Имай търпение и вяра.

# 640

ева17 ,благодаря ,мила !Живи и здрави и вие  Hug

# 641
# 642
  • Once there was a Hushpuppy...
                                                      ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!

И ние болни,от снощи....но, не унивам Peace
Висока температура цяла нощ, едвам я свалихме рано сутринта и сега спи....дано да се свърши Praynig Praynig

Пожелавам много, много, истински много здраве на всички през Новата Година! Hug Hug Hug

# 643
Честито Рождество Христово!

# 644
  • в огледалото на живота
Весела Коледа на всички деца и семействата им!

Имам въпрос:
От известно време ползвам продуктите на Хималая и вчера открих ето този имуностимулиращ сироп:
http://www.pharmalife.bg/product/1947/septilin-sirop-podkrepya-i … 0ml-septilin.html
Някой давал ли е на децата,отзиви?!
Единственото което не ми харесва е,че няма описание на съдържащите се съставки в него... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт