Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 994
  • 639
  •   1
Отговори
# 150
За Не се сърди една малинка с дъх на цигари. Mr. Green

Приемам с поклон  bowuu
Съвсем на място  Simple Smile

Защото съм против забраната за пушене на обществени места.

# 151
  • Kопенхаген
Връчвам приза Зелена Малинка за перманентната киселявост на Кейси- ,,На крива ракета космосът и пречел,,

Да си я ползва със здраве Grinning

# 152
Ееее, какъв е тоя "толерантаризъм" относно номинациите...Страх ли ви е, толерантност ли е... Thinking

# 153
За плахите номинации и приеми на номинации малина за вечна показна международна дружба "Асамблея "знаме на мира"".

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега joy_r  чака да я питам защо пианистката, обаче няма да я питам.
Аз бих я питала за всичките й категории, защото си признавам, че са ми твърде неясни. Малинка с обяснение за нея.
Като не гледате филми така е. На мене номинациите й са ми съвсем ясни.
Peace
Мисля, че са съвсем ясни категориите, даже няма нужда да знаете за какво се разказва във филма (освен в два, но за единия Лиляна не пита Mr. Green)
Благодаря за малините иначе, да знаете, че много ги обичам Grinning.

# 155
  • Boston, MA
Награда "Ким Джонгилсун" за Ла Катрала, която успява да обедини южноамериканско-комунистически виждания за равенство и братство с чиста античовешка хомофобия. Да и помогнем да смени Бъкингамския дворец с уютна къщурка в Северна Корея, където най-после ще бъде разбрана по всички параграфи.

Награда "Ошушкан малинак" за форума през 2013, и задниците, и мозъците изглеждат предимно гладки. За другите интимности не смея да си мисля, и дано през 2014 не ги видим.

# 156
Номинирам с "Ташките ми пречат" - Девора, Бумър, Мишон и всички които смятат, че ташакодържателите пречат да си покажат таланта, подтискат и тормозят целокупното женско царство.

"Златна сливка" - за Лабрадор, който дори жена си и дъщеря си не пожали, за да ме убеди в същата тема, че жените стоят по-долу въобще от мъжете и за туй да си стоят у дома, където им е мястото, за да не пречят на мъжете да се "изявяват" - цитирам го като класик. Heart Eyes Сладур. Но и чукундур.

# 157
Аууу, да се ядете еша ви го няма, ей....
Баси злобарките/злобарите...........

Ш'си върна циците и мърдащите АВАТАРИ, инак ще видя номинация на куков ден, не, че не бях номинирана.... Whistling

# 158
  • Ямбол
Добре тогава, от мен да мине, номинирам Тумба_Лумба в категорията "Учителко, любима, Добър ден". Тя си знае защо.

# 159
Добре тогава, от мен да мине, номинирам Тумба_Лумба в категорията "Учителко любима, добър ден". Тя си знае защо.

Лилянке, ще те номинирам, ама ся не ми идва наум прилична номинация...инак си ми няква яка....носеща на бой.... Laughing ... ш'та сбия.... Laughing Laughing Laughing

# 160
# 161
Аааа, сетих се - номинирам Лиляна в категория - "Толкова си противна, че ми ставаш симпатична!!!!"

# 162
понеже ми изтриха предишните номинации на теми, а не ми се повтарят, ще направя нова, на цял подфорум.

"dead poets society" на подфорум диети в красива мама, заради абсурдните "римуващи се" заглавия на теми. "Еди каквоси хапни, фиданка стани", "еди какво си ще избера, за да бъде фигурата ми добра", "яжте, драги, лайна, ако искате красота омайна." . Алиасът на номинацията е "Графа".

# 163
  • Ямбол
Аааа, сетих се - номинирам Лиляна в категория - "Толкова си противна, че ми ставаш симпатична!!!!"
Това от кой филм е?

# 164
Това от кой филм е?

Перефраза от един виц за Битълсите, чувствай се поласкана.... Wink - Позволявам ти.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт