Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 007
  • 639
  •   1
Отговори
# 135
"Волът като рие му пада на главата" - за всички възпитани и нравствено извисени "дами", сътворили вчерашната вкиснала мусака, затрита от зеления стихоплетец и останала в гугълните анали единствено под формата на кеш.

# 136
Сега joy_r  чака да я питам защо пианистката, обаче няма да я питам.

Аз бих я питала за всичките й категории, защото си признавам, че са ми твърде неясни. Малинка с обяснение за нея.

# 137
...дано да не й цъфне коледничето тая година на НСЧ, а чак другата година!...

Късно е. Благодарение на твоите съвети на ЛС вече е почти цъфнало   261uu

Да, голяма неправда, направо ми се иска да дам някаква малина на човечето, но не мога да измисля каква. Сетих се - давам й половин малина, другата половина отива при мъжа й, защото всичко си делят 50:50.

Мерси! Довечера ще си сипем по 50 за твое здраве  Sunglasses

Аз имам само една номинация - 50 нюанса сребърно за Argent и joy_r  Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:31 от Не се сърди, човече

# 138
Сега joy_r  чака да я питам защо пианистката, обаче няма да я питам.

Аз бих я питала за всичките й категории, защото си признавам, че са ми твърде неясни. Малинка с обяснение за нея.

Като не гледате филми така е. На мене номинациите й са ми съвсем ясни.

# 139
Малко митологични малини:

малина "Изида" за Леона и Мамасита заради проявлението им като музи, свети майки и богини (всички свети роли в едно) в темата за "неподходящи професии..."

номинирам Мамасита с Мойсей малина на форума, заради това, че ни разкрива Божиите заповеди за праведен и правилен живот.

отделно Янечек за Хера(богинята на брака), заради порицаването явно или неявно на старите моми, във всяка тема, в която ме срещне.

Татти естествено с малина (извинявам се) Зевс - наблюдава простосмъртните и мята къде превантивно, къде по необходимост по някоя светкавица.

Аржан Сизифска малина, заради неуморното му, но безрезултатно обясняване и себедоказване.

Трой - Малина "хубавата елена" ( естествено заради епичната троянска война снощи).

Галантний - както се очаква -малина Хидра.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:34 от OX'AMAH

# 140
# 141
отделно Янечек за Хера(богинята на брака), заради порицаването явно или неявно на старите моми, във всяка тема, в която ме срещне.

Тази не я взимам, защото обвинението е измислено, но ако е неявно, няма как да бъде оборено наистина Simple Smile Ако ти си имаш болежки на тази тема, не е заради мен.
пп: Малина с перхидрол за Катрала заради темата "Руси, изрусени и с бомби големи" и разсъжденията на авторката по въпроса, който сама си задава "какво ви даде и какво ви взе русото?"

# 142
....
Татти естествено с малина Зевз - наблюдава простосмъртните и мята къде превантивно, къде по необходимост по някоя светкавица.

Напиши ЗевС правилно че...ТаттиТу шсА с'биди.... Laughing Laughing Laughing

# 143
Е, чак пък обвинение. Нали говорим за лични впечатления.

# 144
В този момент joy_r с "Пожелахте да говори".
"Кастанеда срещу Гугъл, или как да сготвим гъби" -за темата Неподходящи професии за жените.

# 145
....
Татти естествено с малина Зевз - наблюдава простосмъртните и мята къде превантивно, къде по необходимост по някоя светкавица.

Това в докторантурата по Астрология не се учи и е абсолютно незначителна подробност под формата на забележка от теб - ординарния член на плебса. Wink

# 146
Това са си razzie®, не raspberry.

Аз съм Мечо пух все пак, не ми отива да пиша директно  Blush

Всъщност мога и още по-меко, редактирам  Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:30 от Не се сърди, човече

# 147
  • София
За Не се сърди една малинка с дъх на цигари. Mr. Green

# 148
....

Това в докторантурата по Астрология не се учи и е абсолютно незначителна подробност под формата на забележка от теб - ординарния член на плебса. Wink
Аржан, по принцип, по време на докторантурата не се учи. Там нещата опират до твой принос в конкретна област.  

# 149
За Не се сърди една малинка с дъх на цигари. Mr. Green

За да й е гадно ли? Според мен тази трябва да е за Трещерица, не го пуска този фас и т'ва е!

Общи условия

Активация на акаунт