Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 011
  • 639
  •   1
Отговори
# 120
Аз израза го знам: "Като теле пред майка си!", но не съм сигурна дали вашето "пуле", носи същото послание, като моето "теленце".... Laughing

# 121
  • Tам през Атлантическия океан
  Г-жа Бюфе..ааа Букет , фотумна  метеморфоза  Wink

# 122
пп: Персонална малина за Аржан "пинчер срещу стена" заради неспирните опити да вземе Мечо Пух от НиноТино, която дори не го спечели тази година.

В категория "Мълчанието на агнетата" номинирам Янечек, заради писихоатака с/у мен.
Напомнянето, че не спечелих Мечо Пух ми е болезнено. Само с един глас. Моят!!!
Самономинирам се в категория "Мечо Пух", задето си дадох гласчето на враго, дано да не й цъфне коледничето тая година на НСЧ, а чак другата година!

пп. Аз и миналата не спечелих, останах само в челната тройка, Аржо, дерзай!

# 123
  Г-жа Бюфе..ааа Букет , фотумна  метеморфоза  Wink

Стига мА, виж к'ва съм убава, плезла такава... Laughing Wink Hug

# 124

Нямам толкоз отбор-юначкини, верна чета, които да удрят по едно рамо, така че, разрешете да се оттегля, also known as по тия ширини -  да се държа мъжки.

# 125
  • София
Участват още:

Категория "Много сме, силни сме" - за всички лични виртуални лешояди, които по сами не смеят да пръднат, но когато се събере ято, им порастват двойни криле и чак не забелязват, че от плячката не е останала и следа, а продължават ожесточено да чоплят и скалата под нея. Обикновено  hahaha и  rotfImao са неизменна част от всеобщия оргазъм, когато някой от ятото е успял да откъсне поредния по-голям къс месо. По емотиконите ще ги познаете.

Peace По-уместно е "ято" да се змени със "стадо". Те съвсем не са лешояди, а преживни добичета.

# 126

Да, голяма неправда, направо ми се иска да дам някаква малина на човечето, но не мога да измисля каква. Сетих се - давам й половин малина, другата половина отива при мъжа й, защото всичко си делят 50:50.

# 127
# 128

Самономинирам се в категория "Мечо Пух", задето си дадох гласчето на враго, дано да не й цъфне коледничето тая година на НСЧ, а чак другата година!

Хаааах! Непростимо проклятие! Laughing И тая тема ще затрият, то бива бива лични нападки, ама моля ви се, поне коледарчетата и домашния добитък пожалете! Всичко си има граници! Mr. Green

# 129

Да, голяма неправда, направо ми се иска да дам някаква малина на човечето, но не мога да измисля каква. Сетих се - давам й половин малина, другата половина отива при мъжа й, защото всичко си делят 50:50.
Simple SmileSimple SmileSimple Smile много сладко.

# 130
"Бойна звезда Галактика"- за Мамасита и скорошните и изяви в КиТ

"Моята прекрасна лейди"- за всички, които се изявиха като възпитателки на добър вкус в темата "Златка Райкова на форума"

"Умирай трудно"- за Трой

"Дневниците на мотоциклетиста"- за Ла Катрала

"Пианистката"- за Лиляна

"Да обичаш на инат"- за Argent и форума

"Мадам Бовари от Сливен"- за Дона (с респект)

"Двойният живот на Вероник"- за темата "365 тайни"

"Панаир на суетата"- за всички теми със снимки на красавици и участничките в тях

"Тексаско клане"- за изгубения шедьовър "Малинки 2013- първа част"

И две особено положителни за финал Hug:
"Ужилването"- за НиноТино и Янечек и умението им да поднасят сладка отрова

"Портрет на една дама"- за Ники

Добро!

# 131
"Ефектът на пеперудата"-за теми, като вчерашните "Малини".
"Невеляшки"-за всички клакьори, които нямат собствен център на тежестта и заемат подходяща позиция.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:09 от Еластина

# 132
На Мамасита не е достатъчно да й се даде малина, на нея ще й дадем пудовка с форма на малина, за да поддържа форма, а и защото само тя ще знае какво да я прави.

# 133
  • Ямбол
Сега joy_r  чака да я питам защо пианистката, обаче няма да я питам.

# 134
пп: Персонална малина за Аржан "пинчер срещу стена" заради неспирните опити да вземе Мечо Пух от НиноТино, която дори не го спечели тази година.

пп. Аз и миналата не спечелих, останах само в челната тройка, Аржо, дерзай!

Относно тази категория "Мечо Пух на форума".... не отворих изобщо темата с гласуването, с право ти е болка. Хората обаче карат с готови клишета, нямат навика да четат задълбочено:

"Във времето на разрушение и несигурност, романът на А. А. Милн съгражда свят, който наподобява идеалната, утопична „държава“ на Платон.... Различни са тези „поданици“ — Мече с Много Малко Мозък, Много Малко Животно, Тигър, Бухал и т.н........"

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=163&WorkID=10858&Level=1
Догодина...или във форум на четящи.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт