Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 026
  • 639
  •   1
Отговори
# 105
"Феята на Лошото настроение" за любимата ми Лиляна, която може и слънчев летен ден да зарази с минорното настроение на ноемврийска мъглива сутрин.

Еее... грубо. Моята номинация за същото е... Баръмов Кратко, точно и ясно. Simple Smile

НиноТино - Вампирясал Мечо пух или Вълкът и под мериносова вълна си личи. Абсолютна бутафория е толкова опияняващ се от триумфа на собственото си озлобление потребител да бъде в номинации за Мечо Пух.

# 106
  • London
Златната Мимоза беше за такива като мен, дето дръзнаха да влязат неподготвени в екс-Малинака.

Мислех, че ще е забавна тема. Стига съм я заобикаляла всяка година.

А, то се оказа, че мръсният канал е запушен и почти всички дружно и с общи усилия се опитват да удават Troy в нея.

Не една и две се подхлъзнаха в услилието си да натискат, но заради еуфорията си не разбраха и все още се киснат там.

"Лице назаем" за Трещерица, че успешно отвлича част от имиджа, който се приписва на Troy.

+1

+ 1
+1

И в допълнение ще се съглася с Argent, това с Мечо Пух си е ''Мижи кьорчо да те лАже''

# 107
  • София

Циганин ме гони, мамо - на Дона - за твърдението, че никога няма да спим с Хавиер Бардем и това е нещо лошо Heart Eyes  Laughing
hahaha Добро, добро.

За малинката - мерси, нищо че до Трещерицата ме нагласихте.
За нея една хиподилска - Бабата! Laughing

# 108
"Като пуле пред майка си" присъждам на Аржан и Катрала за младежкия им плам, подскачащ всред гледащите ги от високо и поутихнали с времето госпожи.  Simple Smile

# 109
"Като пуле пред майка си" присъждам на Аржан и Катрала за младежкия им плам, подскачащ всред гледащите ги от високо и поутихнали с времето госпожи.  Simple Smile

Тва с пулето си мислех, че само аз и още няколко човека го знаем  Joy

# 110

Нино, не си далеч от истината. Тамън се засилих да питам Луна, какво е това "пуле"...ама си затраях...някаква форумска закачка ли е, че съм пропущила.... Whistling

# 111
Участват още:

Категория "Много сме, силни сме" - за всички лични виртуални лешояди, които по сами не смеят да пръднат, но когато се събере ято, им порастват двойни криле и чак не забелязват, че от плячката не е останала и следа, а продължават ожесточено да чоплят и скалата под нея. Обикновено  hahaha и  rotfImao са неизменна част от всеобщия оргазъм, когато някой от ятото е успял да откъсне поредния по-голям къс месо. По емотиконите ще ги познаете.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 15:23 от Argent

# 112
Аз мислех, че всички го знаят. Доста илюстративно си е за майчинския поглед връз младите надежди.  Grinning

П.П. Букет, народен лаф си е.

# 113
Пуле е малко магаре Simple Smile Дето върви като на..кано /леко виновно/, образно казано, под укорителния поглед на мама магарица. Така го знам аз.

# 114
Aз го знам по два начина, но не съм сигурна кой е правилния:
- като пале пред майка си - пале е малко кученце
- като поле пред майка си - и се има предвид малко магаренце

# 115
У наше село викат: Като пърле пред майка си". Пърленце е малко магаренце. Сигурно много вариации има.

# 116
Пуле, пърле, поле - все магаре  Grinning

# 117
Пуле, пърле, поле - все магаре  Grinning
Че е така, така е, но аз го знам по-скоро като цветно обяснение за характерната  младежка прибързаност... и още по-характерния ответен укорителен поглед...

# 118
Дъртак на годината – всички „стари“ потребители/ки, които с жален хленч се питат „Накъде върви света /форума?!“ (Нищо че вече толкоз изпростял, че не го четат.)

Прилагам и музикален поздрав към категорията: Юхуууу!
пп: Персонална малина за Аржан "пинчер срещу стена" заради неспирните опити да вземе Мечо Пух от НиноТино, която дори не го спечели тази година.

# 119
Да, да, Луне, нали точно това обясних по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт