Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 024
  • 639
  •   1
Отговори
# 75
Давам малина "пряпорец и гусла" на двойките Аржан и Катрала и White collar и г-жа Бюфет, защото където единият пише, другият му приглася, а после има много bouquet и  Hug

# 76
"Жана Д`Арк и Рицарките на спасението" за Бумър и всички гей-подръжници, които и в най-гнусния педал виждат онеправдан добродушко.

Бумър i Devorah са добри кандидатки. И Rois.

# 77
Аз присъждам Сочна МаУинка на Dess, която във всеки пост пише с натъртване върху нЕкои гУасни или съгУасни  и ято емотикони .

# 78
  • София
Янечек и Кейси, дайте втори дубъл. Sunglasses

# 79
Аз в КМ не влизам, няма какво да правя там. Simple Smile
как какво, да даваш уроци Stuck Out Tongue.

Аз и на НиноТино харесах номинациите. и  не знам кой я направи, но номинацията за мимозите беше хубава. Абе имаше доста добри попадения.

Еластина, разсмя ме.

# 80
Давам една обща малина "от икебана дървесата ги боли" на всички от темата, които се подразниха, че номинациите им са изтрити.

# 81
Аз в КМ не влизам, няма какво да правя там. Simple Smile
как какво, да даваш уроци Stuck Out Tongue.

Да, бе, да станат и други красиви колкото нея. Което по принцип е невъзможно, де.

# 82

Скрит текст:
Наистина ли мислеше че точно мен ще дялнат след цялата помия ??  Mr. Green
Получаваш малинка за света вода ненапита  Peace

Като се има предвид, че ти изливаш огромната част. Не знам какво трябва да направиш , за да те баннат, щях да кажа да се изсереш насред форума, но вече си го правила.
Май си много сърдита, че призът  за най-вулгарна личност ти се изплъзна

# 83
"Отнесени от вихъра" за Rois за вечните и трепети по някой недостоен представител на мъжкото човечество.
"Лице назаем" за Трещерица, че успешно отвлича част от имиджа, който се приписва на Troy.

# 84
Май си много сърдита, че призът  за най-вулгарна личност ти се изплъзна

Ти ли спечели? Напълно заслужено е.

# 85
  • Варна
Златната Мимоза беше за такива като мен, дето дръзнаха да влязат неподготвени в екс-Малинака.

Мислех, че ще е забавна тема. Стига съм я заобикаляла всяка година.

А, то се оказа, че мръсният канал е запушен и почти всички дружно и с общи усилия се опитват да удават Troy в нея.

Не една и две се подхлъзнаха в услилието си да натискат, но заради еуфорията си не разбраха и все още се киснат там.

"Лице назаем" за Трещерица, че успешно отвлича част от имиджа, който се приписва на Troy.

+1

# 86
Хайде стига сте напомняли за помията, която се изля, всички я видяхме(прочетохме) и още усещаме горчивия привкус. В тази връзка бих номинирала всички включили се подобаващо в екс малинака в категорията "Магаре, център, тълпа - показване на голяма магария!", както и в още една категория: "Не, че съм длъжна да го правя, но просто не мога да се сдържа!"
А сегашните напомнящи за развихрилата се кална битка номинирам с "Не съм от тях как'Сийке!"

ПП Призив - Давайте като ще е втори дубъл, да е втори дубъл, а не стара песен на нов глас.

# 87
  • София
Да затова ви я дадох Мимозата, ама леко иронично, че като гледам, не се затруднявате особено да газите в тинята. Mr. Green

# 88
"Агент на Държавна Сигурност" номинирам Аржан - с агентурно име леля Мария от Бонукс. Верно, малко е претенциозно, но и агентът е такъв. Ако някой има нужда от донос, винаги може да се обърне към Аржан. Винаги е осведомен и дълбоко ангажиран във всички форумни сплетни, знае как да подходи и към враговете си, опитва винаги с добро.

Категория "Умник Гюро - имаше ли Гюро глава"

Скрит текст:
Умник Гюро с умници другари
Появила се мечка стръвница, та изпояла момите по кладенците, бабите по огнищата, старците по механите, децата по улиците. Никой се не наел мечката да убие, селото от зло да отърве.
Наел се умник Гюро с умници юнаци. Повел ги Гюро по гора зелена, по върхища и долища, повел ги, заклел ги - мечката да хванат, жива или мъртва в село да я докарат.
Ходили, скитали, падали, ставали - мечата дупка стигнали.
Зарадвали се умник Гюро с умници юнаци.
- Ей те тебе, мецано Тодоро - викнал Гюро, - излез да се поборим!
Заревала мечка стръвница в дупка хладница. Реве и не излиза.
- Чакай, ще те науча! - викнал умник Гюро, па рекъл на своите умници другари: - Вържете ме през кръста с яки въжета, па ме пуснете в мечата дупка, мечка стръвница жива за ушите да изтегля.
Умници юнаци вързали умник Гюро и го в мечата дупка пуснали.
Лапнала мецана Тодора умната глава на Гюро и заревала.
- Аа, улови я! Дръж, Гюро! - завикали умниците и задърпали въжето.
Те дърпат навънка, мечка дърпа навътре. Мечка дърпа навътре, те дърпат навънка!
По едно време - що да видиш! Извлекли умник Гюро без глава...
Чудом се чудят умници юнаци.
- Бре, де му на Гюро главата?
- Ама той имаше ли глава?
- Мисля, че имаше.
- Па аз мисля, че нямаше.
- Имаше.
- Нямаше.
Скарали се умници юнаци и не могат да решат - имал ли умник Гюро глава, или нямал! И отишли да питат булка Гюровица. Почукали, потропали на вратата:
- Излез, излез, булка Гюровице, да ни кажеш - имаше ли Гюро глава, или нямаше!
Излязла булка Гюровица, почесала се, помислила, па рекла:
- Не знам!
- Ка-ще да не знаеш? Помисли си!...
- Е, знам ли... За Великден Гюро си капа купува, та трябва да е имал глава.

Елин Пелин

- номинирам Трой. След всичките дупетии, които показа, но и изговори, почертавам, вече се чудя имаше ли или нямаше и какво точно имаше.

В категория "Банда на годината" - номинирам Приятно ми е - Богиня! и Шантал. Движат се в големи групи от по двама човека и навсякъде пръскат майтапи, фън, но и шуй.

В категория "Титаник" номинирам ънадаптабъл, понастоящем ЪН и Как'Сийка, за мен потънаха в темата за бежанците, останалите от темата не са ми изплували и отпреди това. В тази категория номинирам и себе си, NinoTino, за дейното ми участие в тазгодишните номинации. Всичко, което съм казала го мисля, но малко в повечко ми дойде да пригласям.

В категория "Патриархът на форумната литература" - Лабрадор. Заради дългите му и съдържателни постове.

Категория "Ла Катрана" - Ла Катрала, болезнено, лепкаво и очернящо ми е когато я чета в някои теми.

Flutter

# 89
  • Варна
Противоречие ми се струва, че има.

Или съм Мимоза или блатна Тръстика.

Добре че, започнах с упражненията за трениране на дългосрочната памет и помня коя съфорумка имам да черпя.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 11:50 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт