Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 019
  • 639
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Рокси номинирам за дърво " Всяко дърво си има червей да го яде" , самотните, високи дървета привличат светкавици. smile3525

За Татти - " В него ножа, в него хляба" Simple Smile

За Ла Катрала - Новак - "сврака на драка" , но и " магаре от срам не разбира".

За Бояна - "Далече ходи, на сърцето ми е близо".

И себе си за "Шило в торба не седи".

# 91
Надявам се да съм разбрала идеята. newsm78

Тенекиен яйчник за Аргент - заради способността му да вади най-неприятните женски черти от Анима-та си.

Рацио - на Андариел - за логиката и спокойствието

Робин Худ - на Трещерица и Елица - за точен мерник

Циганин ме гони, мамо - на Дона - за твърдението, че никога няма да спим с Хавиер Бардем и това е нещо лошо Heart Eyes  Laughing

Дарт Вейдър - на Мамасита - за способността ѝ да задуши тема със Силата на мисълта си

Самурайка - на ОХ'Аман, Флип-флоп и джой_р, за търпението им спрямо Аргент - евала

Мащехата на Снежанка - на Шанталов за престъпления спрямо жените Laughing

Ходещите мъртви - Оскар за кликите и групировките

Вуду гуру - за тези, които им подръпват конците и смущават покоя им

Стоглавата ламя - на Галантний - отрежеш една, щръкнат 3

От утре - на темата за пълния глад, всеки втори постинг в която е "момичета, днес прегреших с една тортичка/баничка, от утре започвам наново", гладуващи всъщност няма.

Красиво ми е - за темата "Покажи ми красота"

Злобното глухарче - на себе си за изблици на злобица.Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 12:30 от негативна

# 92
 tooth Ааах, нидей, ни могъ, шъ умръ в тоз форум...

# 93
Май си много сърдита, че призът  за най-вулгарна личност ти се изплъзна

Ти ли спечели? Напълно заслужено е.

Явно не си внимавала, когато пускаха значенията на думата.
Порови се, потърси ги, пък тогава ме питай дали аз съм спечелила.

# 94
  • Galaxy 13197853088
Номинирам с "Ташките ми пречат" - Девора, Бумър, Мишон и всички които смятат, че ташакодържателите пречат да си покажат таланта, подтискат и тормозят целокупното женско царство.

# 95
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Негативна, имай милост! Плача, плачааа rotfImao

# 96
  • София
Златната Мимоза беше за такива като мен, дето дръзнаха да влязат неподготвени в екс-Малинака.

Мислех, че ще е забавна тема. Стига съм я заобикаляла всяка година.

А, то се оказа, че мръсният канал е запушен и почти всички дружно и с общи усилия се опитват да удават Troy в нея.

Не една и две се подхлъзнаха в услилието си да натискат, но заради еуфорията си не разбраха и все още се киснат там.

"Лице назаем" за Трещерица, че успешно отвлича част от имиджа, който се приписва на Troy.

+1

+ 1

# 97
Номинирам Роня в категория Rasberry delusion заради твърдението й,  че  фразата ми  "Глиган в анцуг", която вече близо две години е популярен форумен жаргон, всъщност е създадена  в нейна чест  Crazy

# 98
Номинирам:

Абсолютния дух
(виж: Хегел) – Мamacita Bandida – що народ налита, тя се не оплита.

Права лопата
– Remy Martin заради референдума: „Що не ще да ма цАлува момата?!“

Главен Диспечер на „Летище Чаршафено
“ - Сребрьо –  (добре че има отракани шестокласници, да научи и той един вървежен лаф в Голямото междучасие) Ей, голям зор да разбере и той кога, как и защо отлитат форумките. (Ако наскачат повече от две драконици да го бранят, номинацията се превръща в „Кмет на Cougar Town”)

Дъртак на годината – всички „стари“ потребители/ки, които с жален хленч се питат „Накъде върви света /форума?!“ (Нищо че вече толкоз изпростял, че не го четат.)

# 99
  • Пловдив
Дъртак на годината – всички „стари“ потребители/ки, които с жален хленч се питат „Накъде върви света /форума?!“ (Нищо че вече толкоз изпростял, че не го четат.)
Напротив, тук сме всеки ден Simple Smile Трябва да имаш ДВЕ номинации за дъртаци Simple Smile Една за старите кучета, които не дават път на младите и една за тези, които не четат, а се вайкат Simple Smile

# 100
  • Варна
Номинирам Лиляна с кафява мисъл на форума

eau- с форумен скарабей

# 101
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Бойна звезда Галактика"- за Мамасита и скорошните и изяви в КиТ

"Моята прекрасна лейди"- за всички, които се изявиха като възпитателки на добър вкус в темата "Златка Райкова на форума"

"Умирай трудно"- за Трой

"Дневниците на мотоциклетиста"- за Ла Катрала

"Пианистката"- за Лиляна

"Да обичаш на инат"- за Argent и форума

"Мадам Бовари от Сливен"- за Дона (с респект)

"Двойният живот на Вероник"- за темата "365 тайни"

"Панаир на суетата"- за всички теми със снимки на красавици и участничките в тях

"Тексаско клане"- за изгубения шедьовър "Малинки 2013- първа част"

И две особено положителни за финал Hug:
"Ужилването"- за НиноТино и Янечек и умението им да поднасят сладка отрова

"Портрет на една дама"- за Ники

# 102
За публиката в Малини-първи дубъл- " По жицата", за публика "Малини"-втори дубъл- "Сложно е да си птица във века на безжичните комуникации".
Дорис и ЗАНДАЛИ-"Майстори на късия разказ"-от темата за муните.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 15:03 от Еластина

# 103
Признавам си, някои малини са толкоз напудрени, че нищо не им отбирам.

# 104
Янечек и Кейси, дайте втори дубъл. Sunglasses

Не че се имам за много оригинална, нито държа на някакви си словоизпразвания във форум, но не си заслужава.  Simple Smile

Един съвет, към участниците във вчерашната вакханалия. Дайте си почивка, няма да сте първите, лечението доказано работи. Пък и може да се окаже, че догодина ще ви номинират за липса.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт