Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 855
  • 639
  •   1
Отговори
# 540
Точно така Н.

А за спама не е отговорна тя - ето и в тази тема, макар да не е пускала снимки или коментирала, вече толкова страници се коментират нейните постове.  

Самоцитирам се:

Приемлива или не, факт е- анатомията на Шантал е най-обсъжданият форумен артефакт. Кажете после, че това се постига без акъл, а само с цици и зелени гащи Grinning.
Когато всички са на един акъл - да. Може и с малко. Или когато се случва във всяка втора тема.

А че не е - не е само в нарочни теми!

А Касита е новата Богиня. И ти се взе нещо много на сериозно та почна да групираш стадата, па антилопи, па глигани.

Приключвам въпроса. Доста си помрънках, стига!

# 541
Аз Шантал не съм забелязала толкоз, колкото тебе...

От негативна нямам и парченце, Шантал е навсякъде. Още малко и пъзелът ще е 100%  Mr. Green

# 542
Напротив, Нино, само казвам, че светът е толкова шарен, че не може да кажеш: "не, няма глигани в анцузи!". Има. И какво от това?

# 543
......

А, Букет, именно, това се опитвам да кажа. Но това че се правим, че няма или не посочваме дебелиште, плешивите, слабите, тъпите, не значи, че ги няма

Всички ги има, Кас, вероятно изказването за тях е не винаги приемливо, но, да, заклеймяването е социална черта или черта на индивида сам по себе си....Но, вярно е, хората са различни, единствено етикета е дразнещ....и нетолерантността към различното или към това което не е актуално към даден момент(който може да се проточи стотици години)....

ПП Оле, с тия парченца звучите като "От местопрестъплението", пу пу, да не чува Господ...

# 544
  • В Космоса
Мен ме ядосва само това, че не си показва личицето. CrazyИ прекалява, наистина, с тези глигани, но пък има и положителни неща във виртуалния образ на Шантал.

# 545
Касита, ти защо нечно обясняваш колко си слаба? Комплекс или гордост?

# 546
Касита, ти защо нечно обясняваш колко си слаба? Комплекс или гордост?

Фръцкане, разбира се!

# 547
Абе, хайде сега "току що родили".  Stop Стига и вие извъртали.
Пълно е с глигани, скумрии, антилопи. Не може да се отрича наличието на няква група хора, само защото е прието, като кажат "дебел", това да се приема като обида.
Не я защитавам Шатал  и нейните преструвки, но само за да сме политкоректни да се правим, че няма дебели и грозни, е мега нелепо.

Пише си - с колички. Но и бедни, защото анцугът е на топчета. Peace

Никой не се "прави", че не съществуват непривлекателни физически хора или пък пълни. Въпросът е в начина, мястото и причината за сервиране на тази "истина". Кому е нужна? Особено в темата за тайните? На хората с увредено зрение кьорчовци ли трябва да им викаме, за да се впишем в байганьовската обстановка и да сме искрени и неполиткоректни? Сериозно ли? Все едно сме 5-годишни? 

# 548
  • Другата България
 ooooh!Аз колко бирена мая съм изгълтала именно защото НЕ искам да съм слаба, и не става и не става Confused, та всеки си е башка шашав Mr. Green
При мен е комплекс, определено. Въпреки че всички, които ме познават мислят, че не съм в ред с главата. Crazy

# 549
Уф, негативна, ти какво очакваш от Шатал? Тя, или това, което се цели да се създаде като впечатление чрез образа й, е директната простовата, добре, де, добродушна, красавица, мацка, надарена с природни дадености във физически аспект и с не толкова умствени, която обаче не пропуска да си го признае. Играе го сладураната, на която всичко й е простено, защото е тоооолкова сладка, че дори и да каже, че повечето жени са глигани в анцузи ще й бъде простено.
И не друго, ами та мисли така за другите, защото е неземно красива
Още?
Стига от мен! Айде, със здраве!    bouquet

# 550
Ако Клюкарникът е тяло, то мозъкът му е Космополитън.

# 551
Аз разбирам позицията и на негативна и на Касита. И съм съгласна и с двете. Явно страдам от раздвоение на личността Simple Smile...или от липса на категорично мнение по въпроса.

Но определено Нино е моето плюс едно.

П.С. Ааа, Каси недей така - постоянно се повтаря колко всъщност е умна Шантал зад шеговитите си и лежерни постове.

# 552
Снимките на Шантал се поизтъркаха и зациклиха, вярно е. Но пък... не знам, аз отдавна вече не възприемам хората тук като хора, а като форумски образи и по този начин ги гледам (съответно и коментирам форумски образи, иначе човекът зад тях може да си е много готин и т.н.). Образът на Шантал на мен ми е приятен по няколко причини - играе успешно блондинка, вкарва в блондинското самоирония, не поддава да отговаря на заяждания и да влиза в битки и най-важното - получава й се с лекота. Пак повтарям, че снимките на цици се изтъркаха, но образът е благодатен и търпи развитие (Шантал, вземи ме за имиджмейкър  Mr. Green). По същия начин на Шанел й се получава образа с лекота, но тя се ошлайфа с годините, в началото и тя имаше изцепки.

# 553
  • в рока
Цитат
Вмъкни Цитат
Аз разбирам позицията и на негативна и на Касита. И съм съгласна и с двете. Явно страдам от раздвоение на личността Smile...или от липса на категорично мнение по въпроса.

Но определено Нино е моето плюс едно.

Все едно аз съм го писала

# 554
  • В Космоса
Снимките на Шантал се поизтъркаха и зациклиха, вярно е. Но пък... не знам, аз отдавна вече не възприемам хората тук като хора, а като форумски образи и по този начин ги гледам (съответно и коментирам форумски образи, иначе човекът зад тях може да си е много готин и т.н.). Образът на Шантал на мен ми е приятен по няколко причини - играе успешно блондинка, вкарва в блондинското самоирония, не поддава да отговаря на заяждания и да влиза в битки и най-важното - получава й се с лекота. Пак повтарям, че снимките на цици се изтъркаха, но образът е благодатен и търпи развитие (Шантал, вземи ме за имиджмейкър  Mr. Green). По същия начин на Шанел й се получава образа с лекота, но тя се ошлайфа с годините, в началото и тя имаше изцепки.

Абсолютно съгласна с повечето неща, само за развитието малко май не съм съгласна. Освен, че в последно време взе да поддава и тя на провокация и да се ядосва и назлобва, другио развитие, откак съм запозната с образа не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт