Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 821
  • 639
  •   1
Отговори
# 555
Да, не съм се изразила ясно, имах предвид, че има накъде да се развие, не че се развива.

# 556
То пък като се развие да не е речено, че ще е към добро. И Ксения се разви, ама ...от кисела лелка стигна до куку с бан.
Не се ли ли получи нещо в първата година- две надежда всяка оставете. Само можем да си пожелаем да са по малко упорити, че е го и Стоенчо, колко години драпа пред вратата. И по малко словоохотливи, че едно и също четем навсякъде.

# 557
Е, Ксения си е куул бе, от акуратно хранене до Йоан Кръстител малко ли е.
За по-малко словоохотливите - плюс ено.

# 558
Странно ми е, защо някои госпожи ходят все след д-то на Шантал и коментират постовете й  Thinking
Разбира се, все с отрицателни нотки  Crazy

На мен пък ми е странно, че подкрепяте тази мундарщина. Представям си как във форум за автомобили примерно форумец пусне тема "Я да се покажем" и някой муньо си пусне снимка как се пипа между краката. Може и някой бан да изяде, ама тук трябва да ръкопляскаме на ексхибиционистичните напъни, иначе излизаме злобни и завистливи.  Rolling Eyes

Гъза ѝ ще преглътна, но това за глиганите с колички, пуснато в темата за тайните, редом до болести, смърт, разочарования - не. Няколко момичета са се разстроили след това включване, има споделени истории за здравословни проблеми... Не е смешно, дори не е просто "несъобразително". Тук е голяма концентрацията на бременни, родили, чувствителни към промяната в телата си. Никой човек не заслужава да бъде наричан глиган в анцуг, особено пък майка с количка. Да ви имам представите за забавно и "усмихнат" потребител.

Не знам защо решаваш, че подкрепям каквото и да било  newsm78
Просто ми е странно как Шантал казва нещо и веднага отговорът на почти всяка нейна реплика (дори и не свързана с външния вид) е иронично насочена към нейния външен вид. В много теми го срещам и наистина ми е странно, защо тези госпожи го правят. Защо все се занимават с нейната особа, отварят й снимките, пък после четем 5 стр. иронични коментари за нея и анатомията й  Whistling

И да, репликата с глиганите беше просто откровена. Не една или две слаби жени мислят така за други, запуснали се жени.
Това дали Шантал ще го напише във форума или не, няма да промени факта, че има наистина фрапиращи случаи

Форумът не е за хора със слаби сърца, дай да мерим всяка дума, да не би някоя да се разпознае и да не би случайно да се почувства обидена ...

# 559
Е, Ксения си е куул бе, от акуратно хранене до Йоан Кръстител малко ли е.

Joy

Това съм го пропуснала, сигурно не е в Клюкарника, но пак ми е готино.

# 560
  • София
Моля ти се, имаше и разяснения за Сатаната в човешки образ, който бил българин.
Богат, красив и прочие.
И една Венета имаше, какво стана с нея?

# 561
С пачата и акуратното хранене беше ок, ама като почна да преминава от чакра в чакра и да си общува  с Йоан Кръстител  ( на мен поне) вече спря да ми е забавно.

Просто ми е странно как Шантал казва нещо и веднага отговорът на почти всяка нейна реплика (дори и не свързана с външния вид) е иронично насочена към нейния външен вид.
не че е само към тебе, ама се чудя четете ли се ей така, критично понякога?
ПРедставям си как Шантал пуска снимка на част от анатомията си, или хайде, в по добрия случай ни обяснява за сексуалните вдъхновения на мъжа й, или естестическите си критерии към женската половина, а след това се появяват десет поста "Ах, а как се е вдигнала себестойността на ядрената енергия", "Да се организираме на протест за детските" или нещо в този дух:)
И въобще, позволете си малко интегрити, като казвате, че форумът не е за нежни души, не искайте и към вас, и към вашите фаворити да са нежни.
Иначе само броим вторите гласове, нещо като темите "кой ви е симпатичен", ама във всяка тема.

# 562
  • В Космоса
Аз се сещам за едно дето все на въпреки говореше и то "Лейди ъф роузес" май беше. Наскоро и с друг ник го разконспирирах, защото нещо си бях гледала лС-тата по-отдавнашните, а имах от нея и ми излезе с новия ник.

# 563
С пачата и акуратното хранене беше ок, ама като почна да преминава от чакра в чакра и да си общува  с Йоан Кръстител  ( на мен поне) вече спря да ми е забавно.

Просто ми е странно как Шантал казва нещо и веднага отговорът на почти всяка нейна реплика (дори и не свързана с външния вид) е иронично насочена към нейния външен вид.
не че е само към тебе, ама се чудя четете ли се ей така, критично понякога?
ПРедставям си как Шантал пуска снимка на част от анатомията си, или хайде, в по добрия случай ни обяснява за сексуалните вдъхновения на мъжа й, или естестическите си критерии към женската половина, а след това се появяват десет поста "Ах, а как се е вдигнала себестойността на ядрената енергия", "Да се организираме на протест за детските" или нещо в този дух:)
И въобще, позволете си малко интегрити, като казвате, че форумът не е за нежни души, не искайте и към вас, и към вашите фаворити да са нежни.
Иначе само броим вторите гласове, нещо като темите "кой ви е симпатичен", ама във всяка тема.

За какви фаворити ми говориш, нещо се объркА май  Whistling

Ясно казах, че говоря за теми и постове, не свързани с външния вид, кое не разбра  newsm78

# 564
  • София
Особено в темата за тайните?
Ей, няколко пъти ти казаха, не е от темата за тайните.
Караш ме да търся сега, добре че помня ключовата дума "муцунка". Ето, нали си любопитна, ама нали знаеш кое убива котката? Laughing
Заповядай, щом искаш да си го причиниш.

# 565
Ок, признавам си - глиган съм. Омръзнаха ми вече коментари на тази тема - болно място ми е. Обаче Nenna прекалено много се обясняваш - явно не са те клатили достатъчно нощеска.

# 566
Тръгнах да пиша отговор на Рокси и се сетих за онзи стар ценоразпис в публичен дом:

полов акт - 5 лв
съзерцание на половия акт - 10 лв
съзерцание на съзерцателя на половия акт - 20 лв
съзерцание на съзерцателя на съзерцателя на половия акт - 40 лв
съзерцание на съзерцателя на съзерцателя на съзерцателя на половия акт - 80 лв

И се отказах.  Laughing

# 567
Ок, признавам си - глиган съм. Омръзнаха ми вече коментари на тази тема - болно място ми е. Обаче Nenna прекалено много се обясняваш - явно не са те клатили достатъчно нощеска.

Ти мен не ме мисли, мисли за болното си място

# 568

Аз съм лесна - недоклатен глиган съм. А на теб какво ти е оправданието?

# 569

Аз съм лесна - недоклатен глиган съм. А на теб какво ти е оправданието?

Съсредоточи се върху себе си и твоето клатене, току-виж има шанс и за теб

Общи условия

Активация на акаунт