Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 826
  • 639
  •   1
Отговори
# 495
Виждате ли, колко сте предубедени?! Не снимки на Приятно ми е, ми направиха това впечатление, а на друга.
Стига, бе Касита!! Аз не вярвам някой да приема нещата толкова лично. Всичко е шега.....

# 496
Виждате ли, колко сте предубедени?! Не снимки на Приятно ми е, ми направиха това впечатление, а на друга.
Стига, бе Касита!! Аз не вярвам някой да приема нещата толкова лично. Всичко е шега.....

Не, не е, уви.
Отделно, че си протърках бедрата да си меря луфта и само ходя и моля разни хора да си заврат четири пръста между бедрата ми, за да мога да убедя съфорумката, че съм по модата.

# 497
Ама пишете по-разбираема де, някои сега пием първото кафе  Rolling Eyes

# 498
Нино, според мен Шантал изключително успешно пързаля и много от далите заявка за акъл във форума.

А, не,  не ме интересува какво пързаля и кой какви заявки е дал. Просто на мен вече истински ми се драйфа от тази лигня. И имам право да го кажа толкова пъти, колкото ми се надупи или нацици Шанатал. Нека сме спортсмени - по равно.
А и как пързаля умниците Шантал, за мен ще остане мистерия.  Rolling Eyes Но да му мислят умниците, не мога сега и тях а да мисля.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 15:51 от NinoTino

# 499
А какво значи, че някой ни пързяля? Не си ли пишем просто, клюкарник е все пак.

# 500
Никакво значение няма, ако някой пързаля, стига сам да не започне да си вярва.  Simple Smile

# 501
  • В Космоса
Разбира се, говорим си тук, лафим си, но защо някой трябва да се представя за такъв какъвто не е. Не ми се струва много нормално. Всички можем да си помечтаем и го правим, но не представяме мечтанието си на другите като истина обикновено.
Не говоря за никой конкретно, а по принцип. Peace

# 502
защо някой трябва да се представя за такъв какъвто не е. Не ми се струва много нормално.
Виртуални шизофреници без диагноза - еми пълно е, хора търсещи внимание също, за съжаление  Tired

# 503
Касита, имаше ли някои, които искаха да премерят луфта с 4 пръста няколко пъти?

# 504
Искате да кажете, че Шантал е някоя дебела лелка с мустаци?

# 505
Искате да кажете, че Шантал е някоя дебела лелка с мустаци?

Много харесвам Шантал- визуално и виртуално.
Обаче си мисля, че е малко тарикатче, което знае как да снима ц*ците си така, че да изглеждат много по-апетитни.
Ши чакам снимка, в която не са фотнати отдолу и ръцете й не са прибрани към тях.
Такава не съм виждала, искам я изправена със свободно пуснати ръце. Mr. Green

# 506
Странно ми е, защо някои госпожи ходят все след д-то на Шантал и коментират постовете й  Thinking
Разбира се, все с отрицателни нотки  Crazy

На мен пък ми е странно, че подкрепяте тази мундарщина. Представям си как във форум за автомобили примерно форумец пусне тема "Я да се покажем" и някой муньо си пусне снимка как се пипа между краката. Може и някой бан да изяде, ама тук трябва да ръкопляскаме на ексхибиционистичните напъни, иначе излизаме злобни и завистливи.  Rolling Eyes

Гъза ѝ ще преглътна, но това за глиганите с колички, пуснато в темата за тайните, редом до болести, смърт, разочарования - не. Няколко момичета са се разстроили след това включване, има споделени истории за здравословни проблеми... Не е смешно, дори не е просто "несъобразително". Тук е голяма концентрацията на бременни, родили, чувствителни към промяната в телата си. Никой човек не заслужава да бъде наричан глиган в анцуг, особено пък майка с количка. Да ви имам представите за забавно и "усмихнат" потребител.

# 507
Странно ми е, защо някои госпожи ходят все след д-то на Шантал и коментират постовете й  Thinking
Разбира се, все с отрицателни нотки  Crazy

На мен пък ми е странно, че подкрепяте тази мундарщина. Представям си как във форум за автомобили примерно форумец пусне тема "Я да се покажем" и някой муньо си пусне снимка как се пипа между краката. Може и някой бан да изяде, ама тук трябва да ръкопляскаме на ексхибиционистичните напъни, иначе излизаме злобни и завистливи.  Rolling Eyes

Гъза ѝ ще преглътна, но това за глиганите с колички, пуснато в темата за тайните, редом до болести, смърт, разочарования - не. Няколко момичета са се разстроили след това включване, има споделени истории за здравословни проблеми... Не е смешно, дори не е просто "несъобразително". Тук е голяма концентрацията на бременни, родили, чувствителни към промяната в телата си. Никой човек не заслужава да бъде наричан глиган в анцуг, особено пък майка с количка. Да ви имам представите за забавно и "усмихнат" потребител.

Негативна,животът има и негативна страна,не всички хора са добри,съобразителни и тактични.
Пък и постоянното ограничаване в храната на слабите хора ги прави малко агресивни към пълните,
които ядат без мярка от всичко онова,което за слабите е "забранено"  Hug

# 508
Аз пък не разбирам вътрешната потребност да покажем на някого колко много ни дразни. Да сте се сдърпали за нещо - ще разбера, да делите нещо - също; ама ей така, защото си чел, чел някого и те дразни и решаваш да му го кажеш - какво ще стане? Ще си вземе поука, да не те дразни? Ще се почувстваш по-добре, да си знае този? И аз срещам писания на потребителки, от които съм си изградила неособено добро мнение за тях, но след като нито общувам конкретно с тях виртуално, нито нещо разделяме, никога няма да тръгна да им обяснявам колко са ... еди-си-какви в моите очи.

За снимките пък е толкова лесно - да не цъкате. А не знам какво се дъвче в темата за тайните, но този лаф за глиганите е много стар, от съвсем друга тема - ето тази и щом толкова потребители го прегърнаха и заразнасяха, явно им е допаднал с нещо, уцелил е нещо.

А Клюкарникът не е подходящо място за чувствителни хора, мисля, че няма човек, на когото да не е станало ясно отдавна.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 19:57 от Н.

# 509
Негативна, какво и обръщаш внимание на Шанталова, тя отдавна е шменти-капели и се е ошантавила...Но, глупаци винаги ще има и винаги ще има кой да им приглася докато живота не им начука дебелите канчета...Работата е: "Стой и гледай, майстора винаги идва...." Stop Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт