Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 779
  • 639
  •   1
Отговори
# 600
Пропуснах да кажа, че впечатленията ми не само от жената на брат ми и Шантал. Не ми се навлиза в подробности, но точно само забогатели покрай мъжете си жени се поддържат. А тези, женени за българи са досущ като съфорумката.
И приятелите на моят приятел са руснаци,богаташи, жената е на 50 се поддържа с най-скъпа козметика, държи на себе си, но е глупава като галош. Ама си го знае и си си трае до мъжът.

В дълбоко заблуждение си за рускините,явно брат ти е тъп и е взел тъпа жена.
И нямам нищо руско,живяла съм и съм учила там 7 години.

# 601
  • София
Ох! Ура! Най-после страници, от които наистина научих толкова много неща! Благодаря!

# 602
Рускините, които познавам, женени за сравнително богати българи, са точно това - подържат се идеално, подържат къщата, подържат мъжете си, никоя не работи.  Не бих казала, че са глупави, но интересите им са като на Шантал - най-вече собственията им задник.  И мъжете им много ги уважават.

# 603
  • Пловдив
Рускините, които познавам, женени за сравнително богати българи, са точно това - подържат се идеално, подържат къщата, подържат мъжете си, никоя не работи.  Не бих казала, че са глупави, но интересите им са като на Шантал - най-вече собственията им задник.  И мъжете им много ги уважават.
Начи трябва да съм рускиня, с изключение на "поддържат се идеално". Щот съм глиган, 90 кила Simple Smile И мъжът ми ме вижда с анцунг, все пак вкъщи по анцунг седя. Mr. Green

# 604
Тя едната и с анцузи ходеше , ама такива анцузи и Шанти ще одобри - маркови, красиви. 

# 605
  • Пловдив
Тя едната и с анцузи ходеше , ама такива анцузи и Шанти ще одобри - маркови, красиви. 
Моите проЗти, от метро. Mr. Green

# 606
Ах, а после не се сърдете какво говорят за българките.

# 607
  • Пловдив
Ах, а после не се сърдете какво говорят за българките.
Че кое е лошото бе? С тия си килограми успявам да завъртя мъж и къща. И мъжът ми да ме уважава. Е кой е по-факир - хубава рускиня или аз с 90тте кила? А? Значи като нямам външност имам повечко мозък.

# 608
И някои техники, споменати от Шантал.  Laughing

# 609
  • Варна
Тялото на Шантал променя сейзмологичната обстановка във форума.
Отряд от глигани в униформено облекло се преброяват и подреждат в стройна редица, за да оказват първа помощ на пострадалите...

# 610
  • София
О, айде стига с тая Шантал. В КМ има сто пъти по-красиви момичета, показват се, показват грим, дрехи, коси, всичко.
А си пишат кротко и нормално.
Тази мадама показа половин крак и едни гащи и айдее - роди се легендата.
Въобще не вярвам, че съществува! Naughty
И аз давам една Куха малинка по тоя случай.

# 611
Забелязала съм, че във форума 50 и 90 са две сакрални числа.

# 612
  • Пловдив
И някои техники, споменати от Шантал.  Laughing
Ае, да си имаме уважението, техники от на Шантал репертоара не ползвам.

Забелязала съм, че във форума 50 и 90 са две сакрални числа.
Щото тежа 90 килограма? Мога и да си покажа снимка. Мен си ме знаят, аз съм си аз.

# 613
СеЙзмолгичната - наистина ли ?  Laughing

Тялото на Шантал променя сейзмологичната обстановка във форума.
Отряд от глигани в униформено облекло се преброяват и подреждат в стройна редица, за да оказват първа помощ на пострадалите...

# 614
  • София
Шанталов или някой тийн е хакнал на Приятно ми е акаунта. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт