Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 779
  • 639
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Особено в темата за тайните?
Ей, няколко пъти ти казаха, не е от темата за тайните.
Караш ме да търся сега, добре че помня ключовата дума "муцунка". Ето, нали си любопитна, ама нали знаеш кое убива котката? Laughing
Заповядай, щом искаш да си го причиниш.

Аз говоря за това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692329.msg24529181#msg24529181Peace
А, това си е чиста преекспонирана простотия.
Има си някакви отклонения явно жената, нямам друго обяснение за крещящата ѝ нужда от внимание. Сигурно и медицински термин си има.

# 586
Е как какво? Помня аз как Лизет обясняваше за края на света, за нейната роля в спасяването на човечеството, за онзи мъж, който не трябвало да среща и ако го заговорила, то мисията й да ни спаси била неуспешна. Вече няколко пъти се провалила и времето се връщало назад, а Йоан Кръстител й е брат. А пък аз да си меря приказките, че да не ме обади и да ми уреди проклятието на родата  Whistling

# 587
  • London
Тя цялата тема е една простотия, защото не е никак нормално да пишеш глупости от рода ''Никой не ме обича, оооооо колко съм нещастна'' или ''Изпадам в депресия, на ръба съм''. Та на Шантал коментара поне не граничи с лабилна психика.

# 588
  • София
Катрала, ти си булка в положение, ще те оставим да си дрънкаш. Sunglasses

# 589
  • London
А ти в какво си, че дрънкаш и ти ли си в положение?

# 590
  • София
Не съм, бе, ама ти докато можеш, злоупотребявай. Mr. Green

# 591
Не съм, бе, ама ти докато можеш, злоупотребявай. Mr. Green

Ба, либерал го играеш, а...Я, не се сдухвай.... Party

# 592
  • Варна/Лондон
Tолкова страници посветени на Шантал? ooooh!
Не е лошо момичето, вярвам, че е хубава, разбирам защо не се показва в лице, разбирам и отвращението й от глигани. Не се обиждам, нищо, че съм била глиган, но в туника, не в анцуг.
Все пак, рускините като се задомят, народят децата и се отпускат. Майка й може да е пример, и тя да иска да избяга от стереотипа на руска мамаша. Всеки има право да си показва страховете по негов си начин.
На брат ми жена му е половин рускиня, ами същата работа-малко мозък, абсолютно нагаждане към мъжът, който задължително доминира, и тя е доволна. Визията и е важна, за да е желана, харесвана..защото няма с какво друго. Абсолютно дърво-вербално и умствено.
Иначе Шанти е приятна за четене, особено ако я прескачаш в темите. Peace

# 593
Аз имам съвсем противоположно впечатление от рускините. Всички, които познавам са омъжени, с дете или две, и се поддържат всячески, с фитнес, хранят се здравословно, много грижи полагат за кожата си и т.н.  (даже напоследък и много по-добре се обличат и гримират от лудницата преди 5-6 години). И не говоря за жени на олигарси, а за нормални жени. Само дето не се съсипват от работа, ама и руските мъже са си мъже, най-често. Не хленчат, а работят.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 01:10 от Flip Flop Fantasy

# 594
  • Варна/Лондон
Пропуснах да кажа, че впечатленията ми не само от жената на брат ми и Шантал. Не ми се навлиза в подробности, но точно само забогатели покрай мъжете си жени се поддържат. А тези, женени за българи са досущ като съфорумката.
И приятелите на моят приятел са руснаци,богаташи, жената е на 50 се поддържа с най-скъпа козметика, държи на себе си, но е глупава като галош. Ама си го знае и си си трае до мъжът.

# 595
Абе, щом покрай мъжа си има възможностите, на 50 е и е все още женена, т.е. не я е изхвърлил, не ще да е толкова глупава тя тази рускиня Laughing Мисля, че въобще не са глупави рускините, напротив - много са хитри. Умеят хем да завъртят главата на мъжа, хем съумяват да го задържат през годините. Българката е много по-загубена в това отношение. Рускинята хем уж го уважава и боготвори мъжа и се грижи за него, хем го командори реално Grinning А българката се пъне непременно да е еманципирана, непременно да е самостоятелна и независима, едва ли не че мъж не и трябва, тя може и сама да се оправи не по-малко добре... И става така, че от много ум, в повечето случаи тя си отглежда мъжа. Всички онези женски хитрости и похвати рускините ги владеят до съвършенство.
Иначе като познания и обща култура - не знам, може и да не са на кой знае колко високо ниво, но са хитри рускините.

# 596
  • Ямбол
Абе, щом покрай мъжа си има възможностите, на 50 е и е все още женена, т.е. не я е изхвърлил, не ще да е толкова глупава тя тази рускиня Laughing Мисля, че въобще не са глупави рускините, напротив - много са хитри. Умеят хем да завъртят главата на мъжа, хем съумяват да го задържат през годините. Българката е много по-загубена в това отношение. Рускинята хем уж го уважава и боготвори мъжа и се грижи за него, хем го командори реално Grinning А българката се пъне непременно да е еманципирана, непременно да е самостоятелна и независима, едва ли не че мъж не и трябва, тя може и сама да се оправи не по-малко добре... И става така, че от много ум, в повечето случаи тя си отглежда мъжа. Всички онези женски хитрости и похвати рускините ги владеят до съвършенство.
Иначе като познания и обща култура - не знам, може и да не са на кой знае колко високо ниво, но са хитри рускините.

Съгласна съм.  Peace Имам преки наблюдения - хитри са много!  Laughing

# 597
  • Варна/Лондон
Е, как няма да му завърти главата, направо му я откинва на мъжът! Laughing
Отива да е..е, тя навита, иска го, на сутринта братята готови-или я взимаш за жена, или бой. Mr. Green
Ама това се отнася за чужденци като ги..таковат, за руснаци-бой и после женитба.
пп.и аз съгласна-хитри, ама прости. Laughing

# 598
Леко сте се оляли Stop

# 599
  • Boston, MA
Позиви ми идват, не само от рускините колко били хитри, но и колко били криви на Шантал циците (може би съм единственото незапознато с Шанталината анатомия). Тази енергия ако можеше да се претвори от от толкова излишно гологъзене до нещо градивно, и правителството да е паднало, и щеше България да е минала Исландия, море Швейцария.

Куха малина за мен, че изчетох словоблудствата. Да ме трие гущера се сдавам. Егати.

Общи условия

Активация на акаунт