Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 795
  • 639
  •   1
Отговори
# 570
Странно ми е, защо някои госпожи ходят все след д-то на Шантал и коментират постовете й  Thinking
Разбира се, все с отрицателни нотки  Crazy

На мен пък ми е странно, че подкрепяте тази мундарщина. Представям си как във форум за автомобили примерно форумец пусне тема "Я да се покажем" и някой муньо си пусне снимка как се пипа между краката. Може и някой бан да изяде, ама тук трябва да ръкопляскаме на ексхибиционистичните напъни, иначе излизаме злобни и завистливи.  Rolling Eyes

Гъза ѝ ще преглътна, но това за глиганите с колички, пуснато в темата за тайните, редом до болести, смърт, разочарования - не. Няколко момичета са се разстроили след това включване, има споделени истории за здравословни проблеми... Не е смешно, дори не е просто "несъобразително". Тук е голяма концентрацията на бременни, родили, чувствителни към промяната в телата си. Никой човек не заслужава да бъде наричан глиган в анцуг, особено пък майка с количка. Да ви имам представите за забавно и "усмихнат" потребител.

Не знам защо решаваш, че подкрепям каквото и да било  newsm78
Просто ми е странно как Шантал казва нещо и веднага отговорът на почти всяка нейна реплика (дори и не свързана с външния вид) е иронично насочена към нейния външен вид. В много теми го срещам и наистина ми е странно, защо тези госпожи го правят. Защо все се занимават с нейната особа, отварят й снимките, пък после четем 5 стр. иронични коментари за нея и анатомията й  Whistling

И да, репликата с глиганите беше просто откровена. Не една или две слаби жени мислят така за други, запуснали се жени.
Това дали Шантал ще го напише във форума или не, няма да промени факта, че има наистина фрапиращи случаи

Форумът не е за хора със слаби сърца, дай да мерим всяка дума, да не би някоя да се разпознае и да не би случайно да се почувства обидена ...

ох и за мен е ужасно досадно да чета коментари за снимките на Шантал...направо не виждам какъв е смисълът, като не ти харесва нещо, ми не го гледай. не се виждам да ходя по някоя жена и да й викам "ооо, ти какво си си въобразила, че си хубава, грозна си". Хората се дразнят от самочувствието на Шантал. Ако тя беше някаква скромна свита женица нямаше така да дразни народа.

Бях написала, че за себе си съм най-хубавата, и това за мен е нормално и само се радвам на жени, които намирам за красиви, защото не ги приемам за конкуренция, и Аржан се включи да изкаже възмущение от моето самочувствие без покритие. Почувства се длъжен да ми обясни как според него съм грозничка. За мен това е именно дразнене от самочувствието на някого.

Но пък и фразата "глигани по анцузи" е тъпичка и неприятна.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 21:41 от OX'AMAH

# 571
Aз мислех, че Ксения просто е специалист във всякакви области и компетентна също, а тя дори общувала с Йоан Кръстител  newsm09

# 572
В коя тема са малинките?

# 573

Съсредоточи се върху себе си и твоето клатене, току-виж има шанс и за теб

Получих световъртеж от твоя клатещ се аватар. Още клатене ще ми дойде множко.

# 574

тъпичка е , да ,
има къде - къде по- елегантни начини да намекнеш на аудиторията , че си красива ...

# 575
Особено в темата за тайните?
Ей, няколко пъти ти казаха, не е от темата за тайните.
Караш ме да търся сега, добре че помня ключовата дума "муцунка". Ето, нали си любопитна, ама нали знаеш кое убива котката? Laughing
Заповядай, щом искаш да си го причиниш.

Аз говоря за това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692329.msg24529181#msg24529181Peace

# 576
Aз мислех, че Ксения просто е специалист във всякакви области и компетентна също, а тя дори общувала с Йоан Кръстител  newsm09

Не само общува, ами  Йоан Кръстител й е брат. Нещо му се беше заканила да му се скара май Crazy

# 577
В коя тема са малинките?

Номинирам те за "Будител на форума".

# 578

тъпичка е , да ,
има къде - къде по- елегантни начини да намекнеш на аудиторията , че си красива ...
какво ме интересува някоя дали е красива или не...

# 579
В коя тема са малинките?
В Готварския, вече при зимнината.

# 580
  • London
Май по-голямата част от хората в темата са в ПМС.

# 581
Aз мислех, че Ксения просто е специалист във всякакви области и компетентна също, а тя дори общувала с Йоан Кръстител  newsm09

Не само общува, ами  Йоан Кръстител й е брат. Нещо му се беше заканила да му се скара май Crazy
какво?

# 582
Май по-голямата част от хората в темата са в ПМС.

Глей я па тая!!!! Това че сега си привилигерована и нямаш мензис, не трябва да те прави такава брутално откровена. Бъди малко по-тактична, бре!

# 583
Това "объркА" - така написано, означава, че ударението пада на последната сричка ли?

# 584
В коя тема са малинките?

Номинирам те за "Будител на форума".

На тихото ми и на пръсти влизане много му отива титлата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт