Разбира се, все с отрицателни нотки

На мен пък ми е странно, че подкрепяте тази мундарщина. Представям си как във форум за автомобили примерно форумец пусне тема "Я да се покажем" и някой муньо си пусне снимка как се пипа между краката. Може и някой бан да изяде, ама тук трябва да ръкопляскаме на ексхибиционистичните напъни, иначе излизаме злобни и завистливи.

Гъза ѝ ще преглътна, но това за глиганите с колички, пуснато в темата за тайните, редом до болести, смърт, разочарования - не. Няколко момичета са се разстроили след това включване, има споделени истории за здравословни проблеми... Не е смешно, дори не е просто "несъобразително". Тук е голяма концентрацията на бременни, родили, чувствителни към промяната в телата си. Никой човек не заслужава да бъде наричан глиган в анцуг, особено пък майка с количка. Да ви имам представите за забавно и "усмихнат" потребител.
Не знам защо решаваш, че подкрепям каквото и да било

Просто ми е странно как Шантал казва нещо и веднага отговорът на почти всяка нейна реплика (дори и не свързана с външния вид) е иронично насочена към нейния външен вид. В много теми го срещам и наистина ми е странно, защо тези госпожи го правят. Защо все се занимават с нейната особа, отварят й снимките, пък после четем 5 стр. иронични коментари за нея и анатомията й

И да, репликата с глиганите беше просто откровена. Не една или две слаби жени мислят така за други, запуснали се жени.
Това дали Шантал ще го напише във форума или не, няма да промени факта, че има наистина фрапиращи случаи
Форумът не е за хора със слаби сърца, дай да мерим всяка дума, да не би някоя да се разпознае и да не би случайно да се почувства обидена ...
Бях написала, че за себе си съм най-хубавата, и това за мен е нормално и само се радвам на жени, които намирам за красиви, защото не ги приемам за конкуренция, и Аржан се включи да изкаже възмущение от моето самочувствие без покритие. Почувства се длъжен да ми обясни как според него съм грозничка. За мен това е именно дразнене от самочувствието на някого.
Но пък и фразата "глигани по анцузи" е тъпичка и неприятна.