Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 907
  • 639
  •   1
Отговори
# 315
А има и един "Пианото" в интерес на истината.
И той е много хубав.

# 316
В тази връзка малинка "Мухлясал Оскар и неговите спори" - за Дона, Сия, Мия, Циция и прочие изтъркани динозаври и за верните им фанатизирани клакьори

Преименувам тази категория на "Бергадер", тъй като поради благородния си произход, този мухъл ( дона, сия и циция) не загнива и със стареенето си повишава и цената  Mr. Green
За теб, Аржан - обиденото камилче, защото все вдигаш ръка, но госпожата всеки път посочва някой друг да каже.

# 317
  • Ямбол
Аз номинирам онзи многоникия, чиито никове завършват на "ий" в категорията "Сам вкъщи" за всичките пакости, които успява да натвори(нощем), когато ги няма родителите(Татти).

# 318
Тази е добра  Simple Smile Може би и американски пай също ще подхожда на нощните му занимания.

# 319
За теб, Аржан - обиденото камилче, защото все вдигаш ръка, но госпожата всеки път посочва някой друг да каже.
Номинирам Argent за млад меринджей в неравната му борба срещу вас, хидри такива! Ей, един левент тук се завъртя и го изЕдохте! Twisted Evil

Браво, joy_r, прощавам ти! Laughing Хубав е тренда. Номинирам те за "Добрият Уйл Хънтинг". Crazy

# 320
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега ли да направя признанието, че не харесвам Мат Деймън Joy?

Номинация "И без дъжд ще има дъга" за дамите (вече посочени), които успяват да превърнат половината теми в Клюкарника в дискусия относно правата на хомосексуалистите. Нищо, че темите са започнали в съвсем друго русло Mr. Green.

# 321
  • Пловдив
 Tired Поименно!

# 322

Бумър, Роис, Дебора, ако има още някоя, да дойде и да се допише. Аз вече мисля за някакво витруално дилдо, с което да ги затапваме.

# 323
Аз Ройс не я слагам в номинацията. Тя е поддръжник, но в никакъв случай фанатик Peace.
Допълвам и с противоположна номинация "Да обезцветим дъгата" и номинирам в нея Александрия37.
Всякакви крайности дразнят, а нейното е ...

# 324
Номинирам Argent за млад меринджей в неравната му борба срещу вас, хидри такива! Ей, един левент тук се завъртя и го изЕдохте! Twisted Evil

Виж какво дума Касита:

"Човек от стомана" за Аржан

Аз борба в главата си нямам. Нито смятам, че изтърпявам някакви трудности, за да съм "човек от стомана". Може би защото наистина си живея реалния живот, където му е мястото - навън, а не вътре във форума. Та в тази връзка - никакви виртуални войни, борби, титли, призове и прочие вятър с фактор нула в живота ми не биха могли да ми повлияят или да ме притеснят да си ползвам форума, когато пожелая.

# 325
Сега ли да направя признанието, че не харесвам Мат Деймън Joy?
Не. Laughing И аз не го харесвам.

# 326
Аз номинирам онзи многоникия, чиито никове завършват на "ий" в категорията "Сам вкъщи" за всичките пакости, които успява да натвори(нощем), когато ги няма родителите(Татти).

На него май "Обрязана малинка" ще му ходи най-много.

# 327
Ох, аз съм интелектуалка, ама "Пианистката" ми дойде ту мъч като номинация дори на мен, дори за Лиляна  Simple Smile

# 328
Защо? Ако бях написала "Совите не са това, което са", щеше да е точно същото, но тогава пък щеше да има вопли "ама колко изтъркано" Joy.
Тази година вместо номинации има коментари на чуждите номинации основно.

# 329
  • София
Кристална малинка за Маг Лиляна, която предрече падението на Аватарките в тазгодишното гласуване. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт