Музикална академия - Тема 4

• 30 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
С риск да ме нападнат феновете на Прея , ще подкрепя мнението,че тя съсипа песента. Прея има много интересен глас, може би джаз ,може би соул...но тази песен не е за нея.Стара се, чувстваше се добре на сцената , но ....Не може всеки да пее всичко , бих искала да намерят точните песни за това момиче .И подозирам, че знаят кой е нейния стил, но защо я мъчат?
В спора Кичка - Галя силно подкрепям Кичето.Галя е типичен пример за визия съсипана от подобрения, чак е страшна с тая подута уста.
Георги почна несигурно....завърши добре, но Фънки е прав за жалост.

# 226
Е, не...след изпълнението, хореографията и визията на Кичка лежа в несвяст.
Балета на Нешка Робева? Галя ше умре!

# 227
  • София
Георги май ще ходи на елиминации във вторник.

# 228
Не, няма спор, че тази песен на АББА не звучеше, както трябва, когато я пее Прея - и няма и как да звучи. Но на мен ми беше забавно цялото шоу, въпреки всичко, и оцених, че Прея пя добре.  Peace

Журито как насметоха Георги, че пак се е опитал да танцува. Направо все едно му казаха: "Няма да танцуваш повече, ще пееш!"  Laughing (А ако помните, по-рано му казваха: "Добре пееш, ама ни е скучно само да стоиш на място, раздвижи се!")

# 229
За моя лична изненада Кичка ми хареса най-много Grinning А и хореографията беше много хубава.

Жоро пя добре, танците понакуцваха.
Прея по начало не харесвам и я бяха облекли като медицинска сестра с пайети. Отделно размахваше ръка, сякаш ще зачуква пирон с чука.

# 230
 Shocked как е възможно това?!?!?! едва познах песента, която Етиен изпълнява в момента... много интересно как ще изсмучат от пръстите си комплименти от журито след това?!

# 231
ама и тази сценография с локвата... все едно 'аз пея в локавата беше" Joy
А пък момчето много се стара, че й потанцува доста. Според мен ще върви на финал....

# 232
Shocked как е възможно това?!?!?! едва познах песента, която Етиен изпълнява в момента... много интересно как ще изсмучат от пръстите си комплименти от журито след това?!
Това не е песента на Полис (със Стинг). Това е Тангото на Роксан от Мулен Руж:

Скрит текст:

Този вариант се пее така и беше супер. Но Етиен е хитър - знае, че повечето зрители няма да разберат и се надява този път наистина да го изгонят, защото той иска това.

# 233
Това не е песента на Полис (със Стинг). Това е Тангото на Роксан от Мулен Руж:

Скрит текст:

о.к. благодаря!   bouquet

# 234
Вари я, печи я, Поли си е номер едно.  Нещата са доста ясни, каквито и спекулации да има за балети, че дори за гласа й си позволиха да говорят... не можела да пее без съпровод. Даааа беееее!

bouquet

# 235
Поли е страхотна, но и Етиен ме изненада приятно!

# 236
Целият концерт досега беше много добър. Без да оценявам никой конкретно, просто гледам, слушам и ми е приятно като цяло.
Коцето като експерт в "Исус Христос суперзвезда" са го викнали да помага. : ) На него тук му е силата. И дано помогне на Стенли, защото когато го дадоха как репетира беше много зле. Ама да видим.

# 237
  • Пловдив
Ех,че завистливи "легенди" в т'ва риалити.

# 238
И Стенли ми хареса!

# 239
Да излезеш да пееш дичова песен точно след Дичо е... доста рисковано.
И не знам какво чува Прея, но не е вярната тоналност този път.

Общи условия

Активация на акаунт