Музикална академия - Тема 4

• 30 020
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Само това с ГЕЙ ЛОБИТО около Георги ми се видя жълто и изсмукано от пръстите. Иначе за всичко друго съм съгласна. Етиен 100 % си отива другата седмица. Айде да ни опровергаят и да изгонят някой друг, примерно Прея или Дичо. Само, че няма да стане.

# 211
Мисля си, че довечера на елиминации ще отидат Етиен, Кичка ... и още някой, без значение кой. После във вторник ще останат Етиен и Кичка и съответно публиката ще спаси Кичка.

# 212
# 213
Лично аз не гледам Х фактор най-вече заради изкуствената Мария Илиева, която адски много ме дразни как се пули и превзема.
И пак да кажа за танците - моето мнение, с което не ангажирам никой е, че като има вложена "мисъл" , ако ще и ретро песен като Карнавал с плашило като Кичка на сцената, ще се получи, както стана шоуто с ония мацки, където Люси каза, че щяла да има проблем вкъщи затова че ги е гледала  Joy
Според мен е факт, че екипът на Поли е по-идеен и талантлив от този на легендите. Не е нито от песните на Поли, нито от визията и. Лично мнение. Просто си го умеят хората.

За първи път чувам за силно гей лоби и Георги? Георги Христов ли визират, че го подкрепя силно?

# 214
За първи път чувам за силно гей лоби и Георги? Георги Христов ли визират, че го подкрепя силно?

Според мен просто искаха да вкарат някоя клюка, защото всичко останало си е вече ясно за зрителя. Георги Христов не подкрепя Георги повече от другите от журито. А и Георги си е доста мъжествено момче и според мен не може да става дума да е гей.

# 215
Е, след всичките му терзания по НЕЛ това ли написаха? Браво!

# 216
Страхотна Люси. Дичо този път с балет, да се радва. Но чакай, защо "дай боже!" каза Дичо? Нали уж не искаше да печели, нали да правели път на младите. Колко рева първите седмици... Прея е хубава така. (:

Чета ви нагоре. Ами той Георги и всеки друг може да си има лоби от някакви хора и без да е като тях. Пък те може да си го харесват, това не му създава никакъв проблем, даже напротив.

# 217
Какво изпуснах? Само Дичо ли пя, или концертът още не е започнал?

# 218
Какво изпуснах? Само Дичо ли пя, или концертът още не е започнал?
Само Дичо мина. Сега е ред на Прея.

# 219
Това е от любимите ми песни! Гледала съм и на живо мюзикъла в Лондон - е Прея с грубия си глас я съсипа - мнооого грубо! Може да е вярно пеене, ама ми беше грозно спрямо оригинала

# 220
Чудна беше Прея, малко се задъхваше от хореографията, ама се справи. Освен това в момента, докато я вдигаха на ръце да легне по гръб, тя пееше много активно и не мръдна. Все едно не пее на живо, супер.

Фънки нещо се е объркал, какво е чул. Прея само леко губеше тона, докато подтичваха насам-натам, от задъхване, иначе беше съвсем окей.

# 221
  • София
От кой мюзикъл е песента на Кичка ?

# 222
Е, не...след изпълнението, хореографията и визията на Кичка лежа в несвяст.

# 223

Според мен е факт, че екипът на Поли е по-идеен и талантлив от този на легендите. Не е нито от песните на Поли, нито от визията и. Лично мнение. Просто си го умеят хората.

Умеят го, ама включително и самата Поли. Кица не умее, кара се, драчи се, отказва това и онова. Laughing

# 224
Докато казваха телефона за Кичка, тя специално дублира само да каже "55". Това е вероятно любимо за нея число, защото е родена 55-та година. (:

Хаха, абе Георги не е Фред Астер, но нали все го критикуваха, че е дърво - този път голям напредък за него, браво.

Общи условия

Активация на акаунт