Музикална академия - Тема 4

• 30 050
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Е, те хората ако не я харесват и да агитира, и да не агитира - все 200.
Иначе сигурно правят някакви манипулации по вотовете, като визирам предимно Прея и двете и 1-ви места, веднага сле 2 последни...
Иначе не смятам, че побутват някой. Въпрос на късмет е какъв хореограф се е паднал на даден отбор. Надали Иван и Андрей са мислели, че Галя е некадърна и затова са я сложили на "легендите".

# 271
И кой толкова е гласувал за Кичка и Славчо ? Май надушвам нагласации и в този формат. Да не ги е страх съдиите от нея ? Първата и песен биваше, ама с дядо Славчо #CrazyГоркият Пеев, неусеща , че му е време да слезе от сцената и само се тика в разни формати.В "Черешката на тортата "беше за ожалване , стар човек, разведен, мърляв дом....А какъв невероятен образ правеше в "Сако от велур" на Станислав Стратиев. И не е виновна възраста, ами мерака да си  по пустите прожектори, май.
Номинацията на Дичо е мнооого странна , опосумите въртят някакъв номер. Стенли е гузен , затова е така нападателен ама сам си е виновен. Прея може да отлети , но ще ми е интересно да я чуя след време.Има интересен глас  , дано някой я "открие".Само да не е Пайнера Joy
Яд ме е ,че Кица се спаси, а Георги Христов има толкова странно чуство за хумор, че всеки път ме втрещава. Толкова е нелеп , то и неговата певческа кариера се държи на 1-2 песни , но самочуствието му е голямо. Жълтите медии писаха,че е излязъл много рано от шоуто на Мадона защото тя не можела да пее.
Лека нощ дами, концерта беше прекрасен Hug

Кичка се изложи многос  втората си песен. Първата и беше наред горе-долу, но както винаги скучна, Кичка седи като пън и си пее каквото си пее винаги. Да, може да се каже, че е нагласено. Не сте ли забелязали как Кичка непрекъснато пише в профила си във Фейсбук да се гласува за нея, то такава агитация просто няма. И накрая кой гласува за нея? Петима човека, но като пратят по 100 гласа, естествено, че ще е напред.

Това, което пише в собствения си профил Кичка е нищо, пред гнусната помия, която изсипва срещу останалите участници, един кух профил във Фейсбук под името Дора Мишева. Пише само през уикенда, а ако сравните  стила, правописните и пунктуационни грешки в постовете на Дора и тези в профила на Кичка, едно към едно са...

# 272
Изгледах концерта. Харесах Поли и след това Дичо.  Кичка не ми хареса, тя тъй или иначе не ми харесва. Етиен този път на едната песен ръмжа, а другата муча. На мен изглежда много лицемерен, само дето лицемерието си го е кръстил възпитание. Има стратегия и не иска да си признае, избра Сантра , след това Дичо защото знае ,че са винаги в дъното на класацията. Като не искаше да си ходи, да беше избрал Поли, като Криско. Мария е възпитана и знае как да реагира, много добре се представи. Младите до един се държат на ниво.
Стенли е видимо изнервен и вечесе побърква, определено трябва да си ходи,беше много груб към Люси.
Аз лично от Кичка, не съм видяла да излива помия по колегите си в предаването. Коментирало Етиен, голям праз. Когато някой не се справя, защо да не го коментираш,  пред него нищо не може да му се каже, ще се развика на секундата и след това трябва да му гледаш нацупената физиономия, само на думи е бял лебед.

# 273
Етиен се справи много добре този път. И той е от малкото нелицемерни хора там (заедно с Поли), които стоят далеч от конфликти и не се бъркат там, където не им е работа. Другите непрекъснато ги коментират, че единият не можел да пее, Поли пък била толерирана. Ало, Етиен беше в пъти по-добър от Кичка и Стенли онзи ден. Етиен ми хареса най-много след Поли, после и Дичо. Simple Smile По средата бяха младите, а последни - Стенли и Кичка.

# 274
Защо пък да не коментираш когато някой не се справя добре и е смешен. Лицемерно е да твърдиш ,че нямаш стратегия, когато имаш прозрачна такава . Много е грозно сам да се хвалиш непрекъснато колко си добър и толерантен ,а всички около теб не са такива и затова те прецаквали, плюеш върху всички останали. От изпълнението му бяха добре единствено танцьорите, неговото ръмжения не.

# 275
Защо пък да не коментираш когато някой не се справя добре и е смешен. Лицемерно е да твърдиш ,че нямаш стратегия, когато имаш прозрачна такава . Много е грозно сам да се хвалиш непрекъснато колко си добър и толерантен ,а всички около теб не са такива и затова те прецаквали, плюеш върху всички останали. От изпълнението му бяха добре единствено танцьорите, неговото ръмжения не.

Виждам огромна разлика между твоето мнение и мнението на журито, защо ли? Ами зщаото ти не разбираш от музика! Това "ръмжене" е начин на пеене, но какво ли говоря на неук човек като теб. Етиен винаги е казвал, че иска да дава път на младите, включително и да се състезава с тях, за да докажат колко са добри. Никога не е натяквал, че е най-добрият, никога не е обиждал никого. Кичка и Стенли, и Дичо са лицемерите, те вместо да гледат себе си, все обсъждат другите. Да кажеш, че не може да пее на един утвърден музикант, Е обида, независимо как ти звучи на теб. Етиен не се справяше добре, но ето, че онзи ден беше в пъти по-добър от Стенли и Кичка.

# 276
Афродизиак е права. И аз често се усещам, че коментирам негативно изпълнения, понеже са ми прозвучали елементарно, не ми е харесал стила и т.н. В същото време пък, колкото и да не ми е харесала песента на мен-лаика, от музикантска гледна точка може би е изпята вярно и професионално.
Кичка коментира повече от простотия, не се усеща много-много. Докато Стенли си коментира с цел, доста злобничко и подмолно. Добре, имало хора, на които Етиен изял хляба. Ами да посочи конкретни имена, и това по какъв начин им е изял хляба. С връзки ли е влязъл, какво...
На мен ми направи много положително отношение Етиен, след предишните елиминации, когато беше спасен. Въпреки много тежката вечер, след прибирането си от сцената беше седнал до Мария мисля, и й говореше как ще се обади на негова колежка, ще говори с нея, ще ги запознае. Предполагам ставаше въпроси за вокален педагог. Е, дали Стенли или Кичка в подобна ситуация, идвайки от сцената щяха да седнат да мислят, на кого да се обадят, за да помогнат на един прохождащ изпълнител?
Шоуто в неслучайно е в подобен формат сцена плюс задкулисие. Целта е да се покажат певците комплексно и като хора, и като изпълнители. За съжаление, повечето се оказа пълно разочарование като хора, а някои претърпяха пълен провал и като личности и като изпълнители.

# 277
Глупости. Нищо не е показало.
Показва се това, което режисират да се покаже. Умишлено се търси скандала, а не позитивното. За да си равите такива изводи.

# 278
Показва се това, което режисират да се покаже. Умишлено се търси скандала, а не позитивното. За да си равите такива изводи.
Права си, но това може да бъде скандал само в България. На други места е съвсем нормално да се обсъжда, кой как се справя между колеги, естествено няма да го направиш пред съответния човек, за да се избегнат конфронтации. Работа и приятелство са две различни неща.  Някой може да е супер симпатичен, но когато не се справя, не се справя.Това е. Направиха от нищо нещо.
Може да бъде обида, ако не е истина, но когато е истина не е обида, а констатация. Това важи за пеенето на Етиен, като и за концертите на Кичка.  Соц поколението не търпи критика.
Мария и Прея са много над тях, съвсем млади са ,а имат толкова зряло поведение.

# 279
Права си, но това може да бъде скандал само в България. На други места е съвсем нормално да се обсъжда, кой как се справя между колеги, естествено няма да го направиш пред съответния човек, за да се избегнат конфронтации. Работа и приятелство са две различни неща.  Някой може да е супер симпатичен, но когато не се справя, не се справя.Това е. Направиха от нищо нещо.
Може да бъде обида, ако не е истина, но когато е истина не е обида, а констатация. Това важи за пеенето на Етиен, като и за концертите на Кичка.  Соц поколението не търпи критика.
Мария и Прея са много над тях, съвсем млади са ,а имат толкова зряло поведение.

Това зряло поведение е само в твоите очи. И не, не е истина, Етиен може да пее, ако мислиш друго, иди на ушен лекар или се образовай малко музикално. Simple Smile

Някой беше писал в страницата на "Музикална акдемия" защо за Поли не били давали нищо лошо? Ами като няма какво да дадат, и да искат, не могат да измислят, сещате ли се? В Кичка и Стенли като има много лоши неща, тях ще дават.

# 280
Може би е вярно това, че ако сценаристите искат да орезилят някого, ще го направят.
Но е вярно е обратното, като няма с какво, няма и как да стане орезиляването.
Аз сто процента сигурна, че ако се проведе анкета с колеги от поколението на Кичка и Етиен, относно това, кой какъв човек е, може и да се намери един от сто човека, който да каже добра дума за Кичка. А може и един да не се намери.
За сметка на това последните седмици, чух мненията на доста изпълнители, които бяха възхитени от личността, и поведението на Етиен в живота. Това, че сто пъти се повтори, как Снежка от Трик казала- " Само да не видите другото му лице" е елементарна интрига, измислена от птичия мозък на Кичка. Всеки човек има друго лице, защото всяко търпение има и граници и в даден момент колкото възпитан и етичен да си, избухваш.
Аз не съм фен на Етиен и естрадата, но ме дразни несправедливото отношение на Стенли и Кичка към него. Всъщност съм голям фен на Стенли, като изпълнител, но като човек съм безкрайно разочарована от него.

# 281
  • Испания
Гледам с 2 седмици закъснение. Току-що ме разплака изпълнението на Борето Гуджунов и "легендите". Не бях го виждала от години и е много променен физически, макар че на сцената грееше и изглеждаше много по-добре. Това е образец за Човек. Деликатен, скромен, талантлив... След въпросната катастрофа е получил диабет. Толкова е фин, лъчезарен и човечен в живота, че би могъл да бъде образец за много новоизлюпени Дзвезди.

Изобщо не вярвам, че Кичка може да е в началото на класацията според зрителския интерес, още по-малко пък на първо място.  Naughty

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 17:01 от smileys

# 282
Най-накрая изгледах концерта от петък.
Първите изпълнения бяха в пъти по-добри от дуетите - там единствено ми харесаха Поли и Гъмов - толкова позитивно изпълнение, с толкова настроение ме зареди. Не само защото и двамата много ги харесвам, просто излъчването и държанието им беше свежо, непринудено и предразполагащо.

От соловите изпълнения харесах Поли (не знаех че има опит в мюзикъли) и Дичо.
Изпълнението на Етиен беше по-добро от други негови изяви, но блестящо но значително подобрено.
Георги - дървен и като че въобще не беше разбрал песента;
Стенли като в небрано лозе с тази песен, а да не говоря че на български звучеше направо смехотворно - аз обожавам този мюзикъл, знам песните наизуст, но това не ми хареса. Може би песента на Ирод или на Пилат щеше повече да му пасне отколкото тази масовка - това е песен за хор все пак  (толкова го харесвам като певец, но като човек тотоално се разочаровах - имам чувството че никоя песен не му харесва и само гледа да отбие номера);
Кичка - явно се е справила добре вокално, щом е на второ място, но изпълнението й ми беше скучно;
Прея - абсолютно неподходяща песен за нейните гласови данни. Дуетът - Сано е страхотен и да цитирам Фънки, дори тя не успя да съсипе изпълнението му.

Извинявам се за дългия пост - много впечатления бях натрупала.

# 283
На мен Прея рядко ми е харесвала, този път ми хареса. Прилягаше и песента и нищо не съсипа, беше малко нестабилна просто.

# 284
Аз не съм фен на Етиен и естрадата, но ме дразни несправедливото отношение на Стенли и Кичка към него. Всъщност съм голям фен на Стенли, като изпълнител, но като човек съм безкрайно разочарована от него.
+1 Стенли е някакво сърдито старче в МА, не съм очаквала.

Общи условия

Активация на акаунт