Музикална академия - Тема 4

• 30 015
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
.........
И според мен песента на Георги не е подходяща, дано не му изиграе лоша шега. :
Дано утре съмненията ми бъдат опровергани, но според мен това е закопаваща песен УСТРЕМ / Маргарита Хранова. Двамата с Георги не си подхождат нито гласово, нито стилово - да не говорим, че разликата в годините = 41. На Георги му намериха "големия" недостатък, че много спи !!!!!!! Смятам, че победителят в МА отдавна е определен.

# 556
Сега гледам предаването от 3-ти. Точно на кого била жена тази дама? Казаха Е. Димитров. - на сина ли е жена?

# 557
  • София
Сега гледам предаването от 3-ти. Точно на кого била жена тази дама? Казаха Е. Димитров. - на сина ли е жена?

Да, на Емил Димитров-младши.

# 558
Прея накрая на днешния епизод е много сладка. Ох, дано, дано отпадне Кичка. И двамата млади ги харесвам. Confused

# 559
.........
И според мен песента на Георги не е подходяща, дано не му изиграе лоша шега. :
Дано утре съмненията ми бъдат опровергани, но според мен това е закопаваща песен УСТРЕМ / Маргарита Хранова. Двамата с Георги не си подхождат нито гласово, нито стилово - да не говорим, че разликата в годините = 41. На Георги му намериха "големия" недостатък, че много спи !!!!!!! Смятам, че победителят в МА отдавна е определен.
Изгледах предаването с малко закъснение.
На същото мнение съм. Когато репетираха се видя, че тази песен не е за Жоро, и като пеене не му пасва, не може и да я почувства. Доста му е далеч. Дано да са успели да я отработят добре и да я изпее хубаво.
Не ми се вижда особено честен избора на песени, на Прея - нова, модерна, скорошен хит и всички тийнове я знаят, а на Георги - толкова далеч от неговото време. Тук би трябвало Рут да е избирала по-добре, нали им помага уж. Тя освен да ги обижда и храни, друго не прави.

# 560
Това може, това прави...
И журито им го казах няколко пъти. Що не се усещат тези деца да търсят помощ от по-опитните, има доста хора покрай тях, които биха им дали добри съвети, и от участниците, и Алис, никой не би им отказал, те така се хвърлят.... по акъла на 'менторката' си, че....

# 561
  • Испания
Кичка изглежда потресаващо тази вечер. А специално трябваше операторът да покаже Ава Иванова, да видим, че е звездЪ и тя.  ooooh!

# 562
Такава разкошна песен и Георги я пооплеска

Добре започна, но на тези извивки .... лошо - а това е песен, която мое да донесе и първо място в концерта.

Надявах се Георги да я направи добре, отива му добре на гласа

# 563
кои пяха, че сега включвам?

# 564
Обща песен с "Бон бон" - Неочаквана ваканция

Георги с "Адаптация"

# 565
На мен пък Георги ми хареса.

# 566
Уф, ами не ми харесва Прея - мъчих се, напъвах се да усетя тази бленда, това учвство , ама не - точно мъркането на Мелослава ми лиспваше в припева, изпълнението на Прея ми беше грубо. Рапирането - абсолютно не разбрах какво пее.

Днес съм яхнала метлата явно  Embarassed

# 567
  • София
Миличките млади таланти! Помляха ги  Confused Ще са на номинации, то е ясно. Оххх... стискам им палци и на двамата! На мен Жорето си ми хареса, той си е моя фаворит.

ПС. И аз съм гласувала за песните тази вечер и до тук, точно така съм ги избирала и аз  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 568
Поли нещо.... мънка..що така?

# 569
Aуу, изпълнението на Поли е пълен кошмар Sick

Общи условия

Активация на акаунт