Музикална академия - Тема 4

• 30 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Tary , благодаря за линка с песните на Рут - още първата "Slow Fire" ме грабна! Много прецизност и очарование на изпълнението. "Moving Forward - също. Ще прослушам и другите. За първи път чух за Рут при кандидатстването й за Евровизия 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SPMlPxTglhY

Форматът "Музикална академия" е обявен в тв програмата за периода  "от 24 септ. до 13 декември 2013 г." http://tv.dir.bg/tv_show_info2.php?id=1699

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 12:12 от Isis

# 541
Слушам албума на Рут , за който Г Христов злобничко подхвърлил,че Кица ще умре от смях , а Ритонката с удоволствие предаде флашката. Тоя верно се е взел за голям разбирач и певец, не одобри Мадона, присмива се на Рут...Не бях слушала нищо нейно, но след скандала реших да получа лични впечатления и ...хареса ми. Може да чуете нещо на www.ruthkoleva.com/audio/ , но само ако слушате soft джаз. Това момиче може да бъде българската Шаде , за албума и пише , че  е резултат на година и половина усилена работа, записи в Холандия и мастеринг в САЩ. И на това се присмя човек, който ако не беше песента му "Черно и бяло" ( чужда мелодия, преведена !!!) , нямаше да се сетя кой е.Виж в бившия СССР го тачат много, ама Те не са Бг публиката. Ако някой ще умира, Жорката да се гръмне , не разви потенциала си на певец, чувството му за хумор е странно , а изглежда е злобно завистливичък.
 Георги колкото и да се харесва на някои , а след време  и да задобрее , сега е само един талантлив младеж с готин характер .Добро дете, но не може да спечели в този формат. Примирете се. Липсват му много умения, опит, сценично поведение , дори харизма. Така,че ще си ходи той за жалост, защото ми е по приятен  от тавернаджийката.

То ако не бяха снощните скандали и аз нямаше никога да се позаинтересувам и да чуя какво пее Рут. Ама сега съм си свалил една две балади да си ги слушам от време на време.

А иначе очаквайте в петък Георги Христов да направи луд скандал на опосумите и да ги постави на място.

Защо? Какво се е случило? Не можах да гледам  Embarassed

# 542
Пуснах малко късно и ясно съм пропуснала, но къде е Георги Христов тази вечер ?
На концерт на Веселин Маринов е бил  Laughing
http://www.blitz.bg/news/article/237078

# 543
Дано следващата седмица да е Кичка, но не ми се вярва... По-скоро ще е някой от младите таланти. Confused

Дано. А ако не е Кичка, от другите четирима аз искам да си ходи Прея.

Мерси, Isis, значи другия петък свършва.

Chicci, аз ги гледах в рекламите на Африката, но от това, което видях, излъчиха кадри от къщата, как Катя педаде една флашка с албума на Рут на Кичка от името на Георги Христов, като Катя каза "Георги ми каза да ти я предам и каза, че много ще се смееш." (долу-горе това бяха думите) А пък него го нямаше, ето че е бил на концерт на Веско Маринов. ; )

Всеки има право на вкус и Г. Христов също, но е бил достатъчно културен да не прави публични изказвания, никога не е казал нищо лошо на Рут, просто е споделил с приятел, но Катя е тъпа като *** и предава пред камерата думи, които са били само за нейни уши. Много гадно го накисна.  Confused
Не знам какво го плюете чивека, че не харесва албума и го е споделил в частен разговор. Тя сигурно и Кичка си е хвърлила труд в песните, ама това не пречи на Рут да казва, че не я харесва. Това, че някой е хвърлил усилия в даден албум, не значи, че всички трябва да го харесат и нямат право да го коментират. Още повече, че той не го е направил публично.

# 544

http://www.youtube.com/watch?v=aSM0gNvsBxU

Toва парче е на Рут.... Преди време го записа под псевдонима Nyree..

Та, ако кака ви Кичка или Ритонката извадят такъв глас и саунд - ще почерпя  Laughing

# 545
[
http://www.youtube.com/watch?v=aSM0gNvsBxU

Toва парче е на Рут.... Преди време го записа под псевдонима Nyree..

Та, ако кака ви Кичка или Ритонката извадят такъв глас и саунд - ще почерпя  Laughing

Много е добро, браво на Рут.
И каква стана тя ? Вместо да унижат новата певица и "легендите" да се посмеят на гласа и песните и, скандала прибави няколко нови почитатели на Рут  Joy

# 546
  • I want it all and I want it now.
Това предаване стана ужасно неприятно с тези интриги ,който за формиха опосумите.
Рут ми стана доста антипатична.
  Взели са я да им влиза в тона на опосумите и да плюе всичко живо.

# 547
И аз съм на мнение, че се получи много гадно това с Жоро Христов. То може дори и думите да не са точно такива. Може Катя да ги е извъртяла и извадила от контекст, а него го нямаше да се защити. Той, Люси и 2-3ма от участниците са единствените, които още не са се изложили и правят добро впечатление. Ако целта им е и него да омажат, много добре си я постигнаха. А за Катя и Здравко е очевадно, че мразят Рут. Колкото до албума. Аз не харесвам особено творчеството на Рут, обаче песните й са всичко друго, но не и смешни. Направени са професионално, просто не са по моя вкус. За сметка на това, на творчеството на Кичка ми иде направо да умра от смях.  ooooh!

# 548
  • София
Аз пак повтарям - ако Георги Христов вече не го е направил днес, то в петък ще им уреди на опосумите един голям скандал в ефир. Някой трябва да ги постави на място тия мизерни човечета.

# 549
Според мен в случая с Георги Христов продуцентите нямат вина - показано е нещо, случило се в Академията, няма непочтеност към него от тяхна страна. По-скоро ми беше странно това настояване на водещите да се каже какъв точно е бил sms, а това все пак е нещо лично и никой не е длъжен да го споделя. Мариана и Рут са споделили пред когото са искали, но не може да ги задължават да го споделят пред всички. И Андрей с глупавите му обяснения за характера на славяните, бесен, че може да не се получи скандалът.

# 550
Кица вече ме хвърля в тъч. Щяла да се нареди на вратата на спалнята "да чуя нещо и аз от това, което правят Дичо и Каринчето" Shocked Ох, няма ли да се прежали някой да й...поуспокои малко нервите. Wink

# 551
Току що пускам и първо чух Маргарита Хранова да пее. Леле, страхотна певица. Какви сложни преходи колко красиво и точно ги прави с лекота.

# 552
Не я намирам подходяща за дует с Георги - особено с тази песен. Марги Хранова определено ще доминира над Георги.  Кой изобщо избра и песента, и дуетната половинка?  Имам чувството, че умишлено подхлъзват Георги.
Прея и Венци лежат много добре с песента им.

# 553
  • София
За пореден път се убеждавам колко просто и вулгарно парче е Кичка  Sick Направо ме е гнус от подобно поведение, особено пък в ефир, особено пък от жена с претенции да е постигнала нещо в живота си, с претенции да е живяла по света и да е малко или повече над останалите  ooooh!

# 554
За пореден път се убеждавам колко просто и вулгарно парче е Кичка  Sick Направо ме е гнус от подобно поведение, особено пък в ефир, особено пък от жена с претенции да е постигнала нещо в живота си, с претенции да е живяла по света и да е малко или повече над останалите  ooooh!

+1 Адски изпростя в днешния епизод. ooooh! А ако наистина си е направила парчето отвън... Почти съм сигурна, че някой и е помогнал/и го е направил. Tired

Много се смях как иронизираха ББ. Joy Joy Joy

И според мен песента на Георги не е подходяща, дано не му изиграе лоша шега. Confused

Като гледах Орлин и Поли се замислих колко по-добре щеше да е Орлин да участва в този формат, вместо в ББ.

Общи условия

Активация на акаунт