Музикална академия - Тема 4

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Направо не мога да го слушам Етиен, само на мен ли ми е фалшив постоянно? Confused

# 526
Много лошо тръгна Обичам те дотук, после горе-долу стана.

# 527
Не само на теб  Peace Но той не е точно фалшив, просто гласа му е такъв и дикцията му е ужасна.  И комбинацията е мн неприятна за слушане. То не е важно само дали си фалшив и какъв ти е диапазона.

# 528
  • София
Ох, дано Етиен не отстрани Прея както Мария  Praynig.

Прея  много ми харесва, заслужава да е на финал  Peace.

Хах, супер! Време беше на Етиен.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 22:00 от Ива*

# 529
Браво на зрителите : ) Добър избор.

А той какво се прави, че се радва. Драпа дотука със зъби, сега "Йес".

# 530
  • София
Следващия път да си оди какаааа ви Кичка.

Апропо в петък ако номинират Кичка за елиминации, тя с кого ще пее следващия вторник, като остава сама в групата ?

# 531
  • в 1001-та нощ
А кога е финалът?

# 532
Май на 20 декември, ако не е на Фактора тогава, ама май за МА е. Аз ги пооплетох.

# 533
Май на 20 декември, ако не е на Фактора тогава, ама май за МА е. Аз ги пооплетох.

Казаха след 10 дни. Simple Smile Т.е. на 13 трябва да е, ама пък нали уж тогава щяло да има Коледен концерт, знам ли.

# 534
Ами аз сега се сещам, че в предаването от вчера Прея каза, че ще са тези и още едни елиминации. Значи тая седмица трябва да им е последния концерт с оценки номинации, което означава, че ще са 4-ма на финал, нали така  newsm78 Те са 5, като отпадне само още един..., а мислех, че ще са трима. Това е стандартно число.  Grinning

# 535
Много се радвам, че Етиен отпадна, а Прея остана. Party

Дано следващата седмица да е Кичка, но не ми се вярва... По-скоро ще е някой от младите таланти. Confused

# 536
Това предаване ми промени мнението за Поли Генова, която винаги съм възприемала като тотална лигла ( каквато вероятно е), но сега я възприемам като страхотен професионалист, много ми харесва.
Прея я помня още от Мюзик Айдъл (някой си брои), харесва ми.
Дичо днес беше тотален трепач, с Акага  и Поли направиха най-добрия пърформас когато се усеща като електричествество химията, която протича когато всички се кефят при изпълнението, много добър лайф за Дичо.
Етиен е скучен, радвам се, че си замина. Намирам го за готин човек, не смятам че разиграва световната конспирация за да стигне донякъде, просто неговата сила е в това че може да учи другите, което е огромна сила, но не е харидматично ппоглъщаш публиката изпълнител.
Кичка е скучна и досадна, от групата на легендите единствено Калки предизвикваше симпатии в мен. Ако още един път съм застреляна от правилни тонове, без грам опит да ме намери като публика ще се застрелям.
Георги ми е полвинчат като усещане, губи ми се индивидуалността му, не е като Прея, която има характер в пеенето и си личи когато излиза извън стила си.
Та така предфинално да се изкажа.
Извън темата още страдам за истински рокаджийския глас на Таня от Х-фактор, такава индивидуалност е невероятен диамант, дано продуцентите се възползват от нея

# 537
  • София
...
Дано следващата седмица да е Кичка, но не ми се вярва... По-скоро ще е някой от младите таланти. Confused

И аз имам чувството, че следващия път ще напусне Прея.

...
Георги ми е полвинчат като усещане, губи ми се индивидуалността му, не е като Прея, която има характер в пеенето и си личи когато излиза извън стила си.
...

Моето лично мнение е, че Георги си има своя характерен стил на пеене и това си пролича, когато се мъчеха да го карат да пее неща които не му отиват. Георги обаче е един от малкото изпълнители, който успя да се предпази да не бъде въвлечен от опосумите в някой от измислените от тях скандали.

# 538
Слушам албума на Рут , за който Г Христов злобничко подхвърлил,че Кица ще умре от смях , а Ритонката с удоволствие предаде флашката. Тоя верно се е взел за голям разбирач и певец, не одобри Мадона, присмива се на Рут...Не бях слушала нищо нейно, но след скандала реших да получа лични впечатления и ...хареса ми. Може да чуете нещо на www.ruthkoleva.com/audio/ , но само ако слушате soft джаз. Това момиче може да бъде българската Шаде , за албума и пише , че  е резултат на година и половина усилена работа, записи в Холандия и мастеринг в САЩ. И на това се присмя човек, който ако не беше песента му "Черно и бяло" ( чужда мелодия, преведена !!!) , нямаше да се сетя кой е.Виж в бившия СССР го тачат много, ама Те не са Бг публиката. Ако някой ще умира, Жорката да се гръмне , не разви потенциала си на певец, чувството му за хумор е странно , а изглежда е злобно завистливичък.
 Георги колкото и да се харесва на някои , а след време  и да задобрее , сега е само един талантлив младеж с готин характер .Добро дете, но не може да спечели в този формат. Примирете се. Липсват му много умения, опит, сценично поведение , дори харизма. Така,че ще си ходи той за жалост, защото ми е по приятен  от тавернаджийката.

# 539
  • София
Слушам албума на Рут , за който Г Христов злобничко подхвърлил,че Кица ще умре от смях , а Ритонката с удоволствие предаде флашката. Тоя верно се е взел за голям разбирач и певец, не одобри Мадона, присмива се на Рут...Не бях слушала нищо нейно, но след скандала реших да получа лични впечатления и ...хареса ми. Може да чуете нещо на www.ruthkoleva.com/audio/ , но само ако слушате soft джаз. Това момиче може да бъде българската Шаде , за албума и пише , че  е резултат на година и половина усилена работа, записи в Холандия и мастеринг в САЩ. И на това се присмя човек, който ако не беше песента му "Черно и бяло" ( чужда мелодия, преведена !!!) , нямаше да се сетя кой е.Виж в бившия СССР го тачат много, ама Те не са Бг публиката. Ако някой ще умира, Жорката да се гръмне , не разви потенциала си на певец, чувството му за хумор е странно , а изглежда е злобно завистливичък.
 Георги колкото и да се харесва на някои , а след време  и да задобрее , сега е само един талантлив младеж с готин характер .Добро дете, но не може да спечели в този формат. Примирете се. Липсват му много умения, опит, сценично поведение , дори харизма. Така,че ще си ходи той за жалост, защото ми е по приятен  от тавернаджийката.

То ако не бяха снощните скандали и аз нямаше никога да се позаинтересувам и да чуя какво пее Рут. Ама сега съм си свалил една две балади да си ги слушам от време на време.

А иначе очаквайте в петък Георги Христов да направи луд скандал на опосумите и да ги постави на място.

Общи условия

Активация на акаунт